مرگ خدیجه (س) دردی جانکاه بر پیکر محمد (ص)

این روزها سالروز وفات ام المومنین حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیه) می باشد که فقدان این شیرزن تاریخ اسلام برای حضرتش (ص) آنچنان جانکاه بود آن سال "عام الاحزان" نام نهادند. البته از دست دادن همسرشان با از دست دادن حامی دیگرش حضرت ابوطالب (ع) همراه شد و این چنین سال اندوه را برای قلب مبارک پیامبر (ص) رقم زد.

این علاقه پیامبر ص به همسرش ناشی از چند عامل بود اول این که خدیجه س تمام ثروت و محبت و عشق خود را نثار نبی مکرم اسلام کرد و از او بود که کوثر حقیقت را خداوند به پیامبر ص نصیب کرد و در سخت ترین شرایط که پیامبر در شهر خود و در مکه گذراند ایشان را همراهی موثر نمودند و لذا عشق و محبت محمد امین (ص) به این زن شاخص آنقدر بود که با وجود ایشان هرگز زن دیگری اختیار نکرد و بعد از مرگ خدیجه است که پیامبر ص به دلایل گوناگون زنان متعدد اختیار کردند و هرگز حتی با وجود ان زنان ایشان از یاد خدیجه س تا پایان عمرش ابایی نداشت به صورتی که ام المومنین عایشه همواره به این علاقه پیامبر نسبت به خدیجه س رشک برده و حسادت می ورزیده است.

برای همین است که وقتی می خواهیم نظر پیامبر گرامی اسلام را به خود جلب کرده و دعایی داشته باشیم می توانیم پیامبر ص را به اولین همسرش ام المومنین خدیجه کبرا س قسم بدهیم که به ما هم نظری داشته باشد و امیدوار باشیم از این روزنه می توانیم نظر ایشان را به خود جلب نماییم.

از انجا که به قول امروزی ها بعضی قبیله ای به مسایل نگاه می کنند انگار اکثریت مسلمانان بر خلاف میل و رقبت خود پیامبر اکرم ص به همسرانس- بعضی دیگر از امهات مومنین را مهم جلو داده اند ولی به گواهی تاریخ و حتی کسانی که به این زن شریف نجات یافته حسادت داشتند هیچ کدام از همسران نبی مکرم اسلام (ص) نزد ایشان گرامی تر از خدیجه کبرا س نبوده اند و این علاقه زبان زد بوده است.

خداوندا به عشق و علاقه و محبت بین این زوج بهشتی ات (دورود خداوند بر آنان باد) ما را در این ماه رمضان مشمول محبت خود قرار ده همانگونه که آنان را سعادتمند فرمودی جلوه هایی از نور سعادت دنیوی و اخروی را بر ما بتابان و لذت هدایت به راه راست و مستقیم خودت را بر ما بچشان.

خداوندا به علاقه ای که این زوج (ص) و ثمره ازدواجشان (س) داری فرزندان ما را از مومنین به خودت قرار ده - امین رب العالمین

 

 

+ نوشته شده در چهارشنبه نوزدهم مرداد ۱۳۹۰ ساعت 18:38 شماره پست: 98

 

You have no rights to post comments

دیدگاه

چون شر پدید آمد و بر دست و پای بشر بند زد، و او را به غارت و زندان ظالمانه خود برد، اندیشه نیز بعنوان راهور راه آزادگی، آفریده شد، تا فارغ از تمام بندها، در بالاترین قله های ممکن آسمانیِ آگاهی و معرفت سیر کند، و ره توشه ایی از مهر و انسانیت را فرود آورد. انسان هایی بدین نور دست یافتند، که از ذهن خود زنجیر برداشتند، تا بدون لکنت، و یا کندن از زمین، و مردن، بدین فضای روشنی والا دست یافته، و ره توشه آورند.