سخنان سفیر محترم در مراسم روز ملی در خانه فرهنگ ج.ا.ایران در جمع ایرانیان مقیم

روز 19 بهمن مراسمی به مناسب سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در خانه فرهنگ ج.ا.ایران در دهلی نو برگزار شد ، در این مراسم که با حضور اقای مهدی مصطفوی رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی انجام گرفت، جناب اقای سید مهدی نبی زاده سفیر ج.ا.ایران در هند نیز سخنرانی کردند چند نکته ان مهم و اساسی بود که یاداشت کردم و در این نوشته به ان اشاره می کنم، اول این که ایشان سه دهه تاریخ انقلاب را به سه دهه تقسیم کرده و هر دهه را نامگذاری کردند به این معنی که دهه اول را از 57 تا 67 دهه جنگ نامید (زیرا این دهه کشور در جنگ تحمیلی خارجی گرفتار بود). دهه دوم از 67 تا 77 دهه  سازندگی (که بعد از جنگ دولت ها سعی کردند که خرابی های جنگ را تا حدودی جبران کنند که اگرچه زحمات زیادی کشیده شد لیکن خرابی انقدر زیاد است که سالهای سال لازم است تا این خرابی ها ساخته شود) و نهایتا دهه سوم که از 77 تا 87 که توسط سخنران محترم دهه علم و فن اوری نامیده شد (که کشور توسعه علم و فن اوری را در این دهه سرلوحه کار خود قرار داد. قاعدتا دولت ها در این دوره به لحاظ هزینه ها و بودجه ای که در این خصوص در برنامه های خود در نظر می گرفتند باید از دولت های قبلی بیشتر باشد تا به این امر شناخته شوند. افتتاح طرح هایی از جمله انرژی اتمی، هوافضا ، پزشکی، صنعتی و... به این نامگذاری وجه درست می دهد اگرچه باید اذعان داشت که این تقسیم بندی درست است ولی باید گفت که تمامی دولت ها در این دوره سی ساله درتحولات دهه اخر(دهه سوم) دخیل و موثر بودند پرروژه کار روی انرژی اتمی و یا هوافضا و موشکی کاری نیست که ما امروز ان را شروع کرده باشیم و این کار چند دهه تحقیق و پیشرفت است که در این دهه به ثمر نشسته است. البته می توان به نوعی حرف طراح این ادعا را درست دانست  و برای تقسیم بندی دهه های اشاره شده و برای قریب به ذهن شدن خوب است.

البته ایشان نتیجه گیری خوبی ازاین تقسیم بندی گرفت و عنوان داشت که با توجه به این مطلب و شروع عصر علم در کشور دیگر در ارزشیابی افراد مدرک مهم نیست بلکه انچه مهم است دانش و تجربه است ، که می تواند عامل تعیین کننده جایگاه افراد باشد. ایشان عنوان داشت امروز هرجا که افراد تحصیل کرده و با تجربه باشند حاکمیت را در دست می گیرند و به نوعی ایشان به درستی تجربه و علم را در این زمینه اساسی عنوان کردند.
ایشان پیروزی انقلاب اسلامی را بر پایه سه مولفه اسلام، رهبری و مردم دانست و عنوان داشت که هر کدام از اینها اگر نبود این پیروزی نیز حاصل نمی شد. در سال 42 هم امام بود و هم اسلام ولی نهضت به پیروزی نرسید ولی با امدن مردم و اضافه شدن انها به این دو مولفه انقلاب، انقلاب به پیروزی رسید.
  ایشان به درستی عنوان داشتند که اگر تلاش نگهداران انقلاب از تلاش انقلاب کنندگان بیشتر نباشد کمتر نیست و در اخر نیز عنوان داشت که عوامل نگهداری انقلاب به سه اصل وحدت ملی، پایبندی به اصول و گسترش علم و دانش است. که البته باید اذعان کنم که تحقق وحدت ملی و پایبندی به اصول و گسترش علم ودانش در چه شرایطی می تواند محقق شود  که در این جا توضیحی نمی دهم و در اینده باید روی ان کار کنم و اگر خدا توفیق دهد راههای تحقق ان را طی مقاله ای خواهم اورد.

 

+ نوشته شده در یکشنبه چهارم اسفند ۱۳۸۷ ساعت 22:35 شماره پست: 36

You have no rights to post comments

دیدگاه

چون شر پدید آمد و بر دست و پای بشر بند زد، و او را به غارت و زندان ظالمانه خود برد، اندیشه نیز بعنوان راهور راه آزادگی، آفریده شد، تا فارغ از تمام بندها، در بالاترین قله های ممکن آسمانیِ آگاهی و معرفت سیر کند، و ره توشه ایی از مهر و انسانیت را فرود آورد. انسان هایی بدین نور دست یافتند، که از ذهن خود زنجیر برداشتند، تا بدون لکنت، و یا کندن از زمین، و مردن، بدین فضای روشنی والا دست یافته، و ره توشه آورند.