یاد ایام

یادش بخیر سال گذشته این موقع ها تازه از حج برگشته بودیم و سرها تراشیده بود و ... حال و هوایی داشتیم. خدا این نعمت را هم از ما گرفت. و هزاران نعمت دیگر که داد و از دست دادیم و باید حسرتش را خورد اما دنیا همیشه زیبایی خود را دارد چه امروز و چه دیروز و چه فردا و این حکایت همیشگی است که انسان  حسرت گذشته را بخورد و امروز را درنیابد. امروز هم با همه مرارت هایی که دارد ارزش بالایی دارد که اگر کشفش کنی موفقی .

امروز اول محرم است ماهی که در آن حماسه بشر به اوج رسید و سرمشقی برای آزادگان به جای ماند انان که نمی خواهند تن به خفت تبعیت از مستبدان و حکام جور دهند و امام حسین ع راه ان را به ما یاد داد او کسی بود که تزویر حاکمیت را برملا کرد و کسی که معاویه وار و یزیدگونه بر اریکه خلافت رسول الله ص به ظلم نشسته بود را رسوای عالم کرد. این است زینت بخش بشر در برابر ملایک خداوندی و بشر بر این همه همت و شجاعت و درایت و... فرزند خود تا به ابد در برابر ملایک خداوند که بر او سجده  کرده اند, افتخار خواهد کرد حاکمان زر و تزویر و زور باید بدانند که حسین ع و راهش همواره رسواگر انان تا به ابد خواهد بود و نمی توانند از درخشش نور حسین ع و راهش در امان بمانند.

خداوندا ما را در عمل حسینی قرار ده تا در عصر خود حسینی عمل کنیم و در انتها  نیز حسینی محشور شویم.

خداوندا دورود و سلام خود و ما را خدمت رسول اکرم ص و فرزندان و خاندانش ابلاغ فرما و ما را از این خاندان قرار ده.

 اول محرم 1389 تهران 

+ نوشته شده در سه شنبه شانزدهم آذر ۱۳۸۹ ساعت 10:9 شماره پست: 71

نظرات (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
هنوز نظری ثبت نشده است

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ثبت نظر به عنوان مهمان.
Rate this post:
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

دیدگاه

چون شر پدید آمد و بر دست و پای بشر بند زد، و او را به غارت و زندان ظالمانه خود برد، اندیشه نیز بعنوان راهور راه آزادگی، آفریده شد، تا فارغ از تمام بندها، در بالاترین قله های ممکن آسمانیِ آگاهی و معرفت سیر کند، و ره توشه ایی از مهر و انسانیت را فرود آورد. انسان هایی بدین نور دست یافتند، که از ذهن خود زنجیر برداشتند، تا بدون لکنت، و یا کندن از زمین، و مردن، بدین فضای روشنی والا دست یافته، و ره توشه آورند.

نظرات کاربران

- یک نظز اضافه کرد در تلخ تر از زهر، بار دگر روزگار ...
خاموشی تلخ یک هنرمند آخرین باری که زنگ زد ۱۱ آبان ۱۴۰۳ بود. مشخصات کامل یادداشتی از مرا می خواست که...
- یک نظز اضافه کرد در تلخ تر از زهر، بار دگر روزگار ...
یک خاطره واقعی از دادگاه من و قاضی مرتضوی زنده یاد سید ابراهیم نبوی (طنزپرداز شهیر ایرانی) من در ...