چاپ کردن این صفحه

دنیا شیفته رنگواره‌ها و آثار بازمانده از درد توست
مطلب ویژه

21 شهریور 1405
Author :  

ماه من!

چهره زیبایت، در شب‌های تار، چشم‌ها را روشن به درخشش، شیدا و دلباخته خود می‌سازد،

چشم‌هایی حیران، سرگردان و پر از پرسش‌های فراوان، که مدهوش برق صورتِ زیبا و پر از نقش و نگارت می‌شوند،

چهره‌ایی شکل گرفته از زخم‌هایی که بر آن زده شد، و سرخی خونی را در خود دارد، که از روی ماهت بارها جاری گشت، و اکنون حاصل بهبود، و آثار آن زخم‌ها، نقش‌هایی بر آن زده، که خود بر جذابیت آن افزود، و آن را بسانی شکل داد، که اغواگر اهل نظر شوی، مثالِ رخ یار، تمثیل زیبایی، جذابیت و غرور.

رنگوارهای چهره‌ات به واقع، کبودی ضرباتی را در خود دارد، که دریافت کرده‌ایی، و این خود با سرخی خونی که در رگهایت جاریست، در کنار سپیدی درخشش روی ماهت، آنرا چنان رنگارنگ ساخت، که دل‌ها  بِرُبایَد و نظرها به خود جلب کند،

آن خالِ نشسته بر گوشه‌ی لبت، که گرفتارگر اهل نظر شده‌ست، خود، حاصل غلیان دردی بزرگ در وجودت بود، که در قطره‌ایی از خون و کبودی جمع شد، و بر گوشه لبت نشست، تا دنیا را با چشم‌هایی هوشیار، بیمار خود سازد.

و دنیا به واقع شیفته برونداد چنین آوردگاهی از درد و رنج و ضربات و صدماتی‌ست، که تو را در رنجی بی پایان افکند، و دیگران را در زیبایی نقش و نگار آن زندگی دردناکت غرق نمود، تا همه گرفتار در عشق تو، فارغ از دردهایت، به تو مشغول باشند، و من نیز چون آنان.

 

به اشتراک بگذارید

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 مصطفی مصطفوی

پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

آخرین‌ها از  مصطفی مصطفوی