اصولگرایان، بی رقیب! پیروز هر میدانند
  •  

27 بهمن 1398
Author :  

اصولگرایان تنها بازی های بی رقیب را برده اند؛ آنان که تا به حال کم و بیش از امکان شورای نگهبان و... برای بالانس قدرت حریف با خود سود جسته اند، اینبار و در این دوره تصمیم گرفتند، که بی شک پیروز میدان باشند، چراکه انتظار دارند، قدرت اصلی در این دوره است که تقسیم می شود، و باید بدون برو و برگرد در آن صحنه حضور قوی داشت، حتی به قیمت انجام دوپینگی رسوا، در برابر چشم همه جهانیان؛ و کسی را بر کرسی های مجلس آتی بنشانند، که از خودی ها! باشد؛

این بود که رقیب را قبل از آمدن به تشک کشتی، راهی خانه اش کردند، تا بی رقیب پیروزی اشان را قطعی کنند، و از قبل جشن پیروزی بگیرند، و غنایم آنرا پیش از نبرد، بین خود تقسیم کنند، و اینبار دیگر مثل انتخابات گذشته، زیر کوهی از آرای مردمی که پای صندوق های رای آمدند، خفه نشوند.

این روزها خیابان ها دیگر رنگ و بوی انتخاباتی ندارد، چرا که انتخاباتی در واقع نیست، و انتخاب ها از قبل شده است، دوستم می گفت، "دیروز دختر خانمی لیستی به من داد که به این لیست رای دهید، که سر لیست آن آقای محمد باقر قالیباف بود." و این تنها واقعه تبلیغات انتخاباتی بود که او هم دیده است.

و چقدر دنیای سیاست این صحنه داران، و اهداف سیاسی در پس آن، بی رحم و کثیف است، که می تواند یک مردم، یک انقلاب، و حتی یک کشور را، فدای یک جناح سیاسی و حتی یک فرد کند، و برای پیروزی اش، حتی "رقابت خانگی" را هم خانه نشین کرده، تا، بی رقیب پیروزهای از پیش تعیین شده، محقق گردد.

درست مثل امتیازی که ورزشکاران اسراییلی، در حاشیه عدم حضور ورزشکاران ایرانی، روی تشک های مبارزه سخت ورزشی به جیب می زنند، و رندانه و ذوق زده راهی خانه می شوند، و این نتیجه پیروزی "سه بر صفر" را بدون صرف هیچ انرژی، نصیب خود می کنند.

همه دنیا می دانند که این امتیازی نیست، که در کشاکش مردانه زورآزمایی قدرت، کسب شود، اما در قاموس دنیای خالی از انصاف، اخلاق و هر بازدارنده دیگری مثل دین و انسانیت، این امتیازهای بادآورده  نیز در کنار امتیازات به حق کسب شده، ذخیره می شود، و در قاموس صحنه سازان چنین صحنه هایی تفاوتی بین مردانگی، انصاف و... و خدعه و نیرنگ و... نیست؛ چرا که هدف وسیله را توجیه می کند، به قول آن عنصر سازمان مجاهدین خلق که گفته بود "مهم این است که نام ما در تاریخ ثبت شود، چه یزید و چه امام حسین، تفاوتی نمی کند."

چرا که در دنیای چنین سیاست، و چنین ورزشی و... که خالی از اخلاق، انصاف و هر بازدارانده دیگر انسانی است، تنها پیروزی اصالت دارد و هر پیروزی هم، پیروزی محسوب می کند، و هر قهرمان پوشالی نیز در کنار قهرمانان استخوان خرد کرده، به یک اندازه مدال می گیرد؛  

البته یکی را دیدم که از این شرایط اظهار امیداواری هم می کرد، می گفت غم مخور، "چو ویرانی فزون آید، رو به آبادی رود." و از این بابت خوشبین هم بود.

به اشتراک بگذارید

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 مصطفی مصطفوی

پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

نظرات (38)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

از مجلس انقلابی جز از این انتظار نیست.

ناصر دانشفر

روزی که با تمهیدات همه جانبهٔ حاکمیت در یک مسابقهٔ یک اسبه پیروز میدان شدند و رؤیای نشستن بر صندلی‌های پاستور لباس واقعیت بر تن نمود، یکی از خودی‌هایشان اذعان نمود که اینان فرق طرح و لایحه را هم نمی‌دانند و باید آموزش ببینند.
پس از گذشت چهار سال بی‌آنکه از نگاه اهل فن دستاورد قابل ملاحظه‌ای داشته باشند، به نظر مقام عظمای ولایت چنان خوش درخشیده بودند که مهر تأیید حضرتشان به پای نامهٔ اعمالشان خورد.
اینان که هرگز مورد اعتماد مردم قرار نگرفته بودند و وکالت حاکمیت را بعهده داشتند، علیرغم خواست عموم جامعه لایحهٔ حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب را با شجاعت تمام و  ذیل اصل ۸۵ قانون اساسی و بدون رأی‌گیری در صحن علنی مجلس مصوب نمودند. بله بالاخره بر اساس تصمیم‌گیری هیئتی مرکب از برخی اعضای کمیسیون‌های قضایی و فرهنگی در روز ۲۹ شهریور نمایندگان با اجرای آزمایشی سه ساله آن موافقت کردند.
طبق روال قانونی این مصوبه باید به تأیید شورای نگهبان می‌رسید و بنا به قاعدهٔ غیرقانونی چند سال اخیر شورای مصلحت نظام نظام نیز باید بر آن صحه می‌گذاشت.
اما حالا جناب طحان نظیف،‌ سخنگوی شورای نگهبان اعلام نموده‌اند که این شورا کلی اشکال در آن یافته‌اند و آن را عودت داده‌اند.
از عمده ایرادات این لایحه که مجازات‌های گسترده‌ای برای مخالفان حجاب اجباری درنظر گرفته است، روشن نبودن مرزهای ضوابط در مصوبه در برخی موارد،‌ عدم تعریف برخی تعابیر و اصطلاحات تفسیربردار، ابهام در نسبت برخی از احکام مصوبه با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و مغایرت برخی مواد با اصل ۷۵ قانون اساسی به جهت افزایش هزینه‌های عمومی یا کاهش درآمدهای عمومی بدون پیش‌بینی طریق تامین یا جبران آن می‌باشد.
یکی از مواردی که شورای نگهبان آن را مبهم دانسته است، تعریف بی‌عفتی است که به دفعات در این لایحه به کار رفته،  همچنین مفهوم کالای فرهنگی از نظر این شورا دارای ابهام دانسته شده است.
به علاوه، شورای نگهبان برخی مجازات‌های اعلام شده در این لایحه را که به آیین‌نامه مصوب رئیس قوه قضائیه ارجاع داده بود، مغایر اصل ۸۵ قانون اساسی دانسته است.
پیشتر هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز اعلام کرده بود چند مادهٔ این لایحه مغایر با سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری است. از جمله مادهٔ ۴۱ که مربوط به دعوت از اشخاص به صداوسیما و همچنین مواد ۵۸ و ۵۹ که در آن با به کار بردن واژگان مبهم، جرم‌انگاری شده بود. ماده‌های ۱۸ و ۴۷ این لایحه نیز مغایر با سیاست‌های کلی معرفی شده بودند. مادهٔ ۱۳ لایحه عفاف و حجاب را نیز به‌دلیل ابهام در تعریف واژه‌هایی از جمله بی‌عفتی، بی‌حجابی، بدپوششی مغایر جزء ۳ بند ۹ سیاست های کلی نظام قانون‌گذاری دانسته بود.
همچنین ماده ۳۲ لایحه درباره الزام به حجاب اجباری در محیط کار و خارج از آن و فضای مجازی و همچنین اشاره به گزارش مستند مردمی، مراجع نظارتی و ضابطان و ... در متن، به دلیل مشابهی رد شده است.
یا خدا، از این همه دقت و اشراف به وظایف قانونگذاری، به راستی که چشمان آدمی از تعجب از حدقه بیرون می‌زند. نمی‌دانم اسم این را باید لایحه بگذاریم یا که بدلیل تغییرات ماهوی پیشنهاد دولت و قوهٔ قضائیه طرح بنامیم، اما هر چه که هست واقعاً نوبر است. دقت بفرمایید این دسته گل کمیسیون فرهنگی و قضایی مجلس است.
نویسندهٔ این سطور اگر خوانندگان محترم قابل بدانند یک نگارنده در فضای مجازی است، بی‌شک کار بنده در مقابل وظیفهٔ افرادی که خود را نمایندهٔ مردم می‌دانند، قطعاً از ارزش به مراتب کمتری برخوردار است. اما برای نوشتن یک مقاله به هزار جا سرک می‌کشم، گاه از برخی اهل فن مشاوره می‌گیرم که تا جای ممکن متن منتشره اشکال نداشته باشد. گاه که مرتکب یک غلط املایی یا یک استناد نابجا و یا یک خبر نادرست می‌شوم تا مدتی اذیت می‌شوم و شرمنده می‌گردم. به والله قسم اگر در این مصوبه نقشی داشتم از خجالت آب می‌شدم و تا مدت‌ها از خانه خارج نمی‌شدم. من نمی‌دانم اینها چقدر رو دارند که حالا بناست مجلس خالص تقدیم مردم کنند.
آقای حاکمیت این نتیجهٔ چند دهه خالص‌سازی شماست، چرا و به چه دلیل انتظاری غیر از این باید داشت؟ مگر نه اینکه در حوضی که ماهی نیست قورباغه سپهسالار است؟ کار این مجلس که تمام شد، اما برای مجلس خالص بعدی‌تان پیشنهادی دارم. از آقای طحان نظیف بخواهید که مجمل سخن بگوید و تنها به این بسنده کند که طرح یا لایحه به مجلس عودت داده شد، تا بیش از این مایهٔ آبروریزی نشود.

عزت زیاد

آدرس کانال https://t.me/peyghameashna

This comment was minimized by the moderator on the site

مجلس انقلابی و سرفراز

نه دریافت آن ۵۰تا۱۰۰ شاسی بلند معروف و نه ساعت سوئیسی و کفش های مارک ریبوک آن نماینده معروف و نه آن نطق‌های کم مایه فاقد عقبه تئوریک از عمده نمایندگان و نه عدم به سرانجام رسیدن طرح بسیارمهم شفافیت آرای نمایندگان که از ابتدا شعارش را دادند و نه ناتوانی قانونی در بهبود وضعیت معیشت و اقتصاد جامعه و نه سفرخانواده آقای رئیس به ترکیه در شرایط اقتصادی سخت جامعه بجهت خرید سیسمونی و نه انفعال جمعی در برابر خواست و اراده اصلاحی جامعه و نه حتی سیلی آن نماینده به صورت آن سرباز وطن؛

هیچکدام نمی تواند مانع انقلابی و سرفراز نامیده شده این مجلس شود!

آری خیلی وقت است که برهمگان آشکار گردیده است.شرط اصلی ماندگاری و خوش نامی ساختاری نه پایبندی به اصول از منظرهای مختلف دینی و اجتماعی و قانون اساسی بلکه تنها سکوت،اطاعت و برهم نزدن زمین بازیست!

خدا رحمت کند ابوی ما را که کارگرزاده بود و خودش هم کارگر.یکی از دعاهای همیشگی اش این بود:
باباجان خدا بهت عمر با عزت بده.
هیچوقت نمی گفت عمربلند،می گفت عمر با عزت...

حال شما یا دین دارید و آزاده هستید و یا ندارید و آزاده نیستید.

فلذا من آنچه شرط بلاغ است را باشما گفتم:

آزادگی آموز اگر طالب حقی!

This comment was minimized by the moderator on the site

ما یک خیزش هستیم...

شانسی بلند مجلس

علی گودرزیان ع پایدار

خلبان قالیباف در آستانه‌ی انتخابات همین مجلس، پشت تریبون رفت و خود با حالتی آمیخته از غرور و تنفر گفت:« ما یک خیزش هستیم برای نجاتِ اقتصاد کشور! ما یک خیزش هستیم برای جلوگیری از فقیرتر شدن مردم! ما یک خیزش هستیم برای این که مردم ما را بیش از این تحقیر نکنند و...!»
مجلس یازدهم در سایه‌ی قلع و قمع شورای نگهبان و در نبود گلادیاتورهای سیاسی کشور با قهر اکثریت ملت و مشارکت اقلیت مردم تشکیل شد؛ این‌ها برآمده از ضرب شست شورای نگهبان ماه عسل گرفتند و قالیباف را بر صدر نشاندند و قدرش دانستند!
سه سال از تاریخ این افاضاتِ رییس مجلس می‌گذرد و حالا زمان آن رسیده است در دادگاه افکار عمومی ایرانیان، سخنان ایشان مورد داوری قرار بگیرد تا روشن شود آن خیزشی که قرار بود از فقیر شدن مردم و از تحقیر مردم جلوگیری کند و اقتصاد ایران را نجات بدهد کجا بود؟ آیا مردم در درازای عمر این مجلس فقیرتر نشده‌اند؟ آیا این مردم با سیاست‌های اقتصادی مجلس و دولت بیش از پیش تحقیر نشده‌اند؟ کجاست آن عدالت‌خانه‌ای که امروز برای همیشه به این شارلاتانیزم سیاسی خاتمه بدهد تا دیگر هیچ‌کسی جسارت و جرئت نداشته باشد، چشم در چشم مردم به شعور آنان توهین کند و چشم در چشم مردم به آنان دروغ بگوید و به‌زعم خود مردم را فریب بدهد؟
در جریان واگذاری خودروهای شاسی‌بلند، مصاحبه‌ی احمد علیرضا بیگی(نماینده‌ی مجلس) را دیدم و شنیدم و چند نکته را یادآوری می‌کنم:
نکته‌ي نخست این که این مصاحبه گویای بسیار ظریفی از مسائلی است که خیلی‌ها توان برملاسازی آن را ندارند، به‌نوعی تابلوی انحراف سیستماتیک مجلس از مسیر عدالت و جمهوری اسلامی امام خمینی و افتادن در مسیر رانت‌خواری، خیانت به ملت و جیب پُرکنی است.
این مصاحبه نشان می‌دهد که شعارهای «انقلابی شدن» و «جهادی عمل کردن» و خیزش خیزش کردن، ابزاری است که کارگزاران چه دولتیان چه مجلسیان بلغور می‌کنند تا سر مردم را کلاه بگذارند.
نکته‌ی دوم این که شایسته است اگر در سمت مردم ایستاده‌ایم تلاش کنیم در توجیه رفتار شنیع و بسیار زننده‌ی نمایندگان و مسئولینی که خودرو خارج از نوبت گرفته‌اند و یا به وظیفه‌ی ملی خود عمل نکرده‌اند حاشیه بر «عروه الوثقی» ننویسیم!
آنان را برحذر داریم که این رفتار شما، خلاف عهدی است که با ملت بسته‌اید!
خارج از هرنوع نگاه سیاسی این‌گونه دورزدن‌ها و فریب‌کاری‌ها از هرکسی سر بزند چه چپ چه راست چه اصول و چه اصلاح نشانه‌های انحراف از مسیر مردم است! بنویسیم! که این دودره‌بازی‌ها، این قایم باشک‌ها و این دورزدن‌ها، ننگ کارگزاران نظامی است که امامشان مویی از کوخ‌نشینان را به کاخ‌نشینان نمی‌داد.
اگر حاشیه می‌نویسیم جوری بنویسیم که رانت‌خواران و عهدشکنان روسیاه شوند! جوری بنویسیم که مردم، این دغل‌بازان را بشناسند آنانی که خود را پیامبر نجات‌بخش مردم می‌نامیدند!
نکته‌ی سوم این که، نفس کار، کار را تمام می‌کند. چرا باید توجیه کنیم؟
فرض بر این که خودروها با قیمت اصلی به نمایندگان فروخته شده‌اند! فرض بر این که خارج از نوبت نبوده است! در قیمت، در باز پرداخت و در مدت بازپرداخت شائبه ندارند! چرا باید مجلس که رکن نظام و قانون‌گزار نظام است از یک شرکت صوری، ساختگی و بی‌هویت با یک فرآیند غیرقانونی برای نمایندگان ملت، خودرو تهیه کند؟
بعد از این اتفاق ناگوار و شاید میمون و مبارک مردم باید این پرسش را مطرح کنند که: چرا باید خانه‌ی ملت این‌قدر هزینه‌بَر شود؟
این خانه‌ی ملت نباید جایی باشد که برخی در آن صاحب شغل و امارت و عمارت شوند! این خانه، خانه‌ی فرخی یزدی‌هاست که امروز، باقرخانه و تاجرخانه شده‌است.
مطالبه‌ی مردم تأسیس مجلس بی‌هزینه است؛ خانه‌ی ملت باید کمترین هزینه را روی دست ملت بگذارد و نمایندگان حق گرفتن دست‌مزد و حقوق و مزایا از مجلس نداشته باشند.
اگر چه این حقوق و مزایا در برابر خسارتی که این ناکاربلدان و بی‌سوادان بله‌قربان‌گو به ایران و ایرانیان وارد کرده‌اند به هیچ وجه قابل محاسبه نیست اما همین‌قدر که انگیزه‌ی مادی برای سوداگران کم شود خود یک قدم به جلو، به شمار می‌آید!
اگر این نمایندگان برآیند جامعه‌ی ایران هستند چرا نباید مثل مردم باشند!؟ چرا موکلان خود را که تا خرخره در مشکلات اقتصادی غرق شده‌اند و توان تامین معیشت خود را ندارند، درک نمی‌کنند و می‌خواهند سوار خودرو شاسی‌بلند شوند؟
به کجا رسیدیم که از چهارگوشه‌ی ایران سوداگران برای رانت‌خواری و استخدام نزدیکان خود در دستگاه‌های دولتی از معبر مجلس، خیز برداشته‌اند!؟

سرچشمه : سیمره‌ی شماره‌ی 667(چهار‌شنبه 20 اردی‌بهشت 1402)

This comment was minimized by the moderator on the site

حکم شکایت قالیباف از میرسلیم اعلام شد؛ رای دادگاه چطور به نفع قالیباف تغییر کرد؟
با شکایت محمدباقر قالیباف، دادگاه، مصطفی میرسلیم را بابت ادعای رشوه ۶۵ میلیارد تومانی به نمایندگان مجلس برای رأی ندادن به تحقیق و تفحص از شهرداری تهران در مجلس دهم، مجرم شناخت و او را محکوم کرد. البته در خبرها به نقل از علی‌اصغر قهرمانی، وکیل قالیباف گفته شده که موکلش رضایت داده است.

در این باره میرسلیم نماینده فعلی تهران در مجلس گفت که نسبت به حکم صادره برای خود درباره شکایت قالیباف «درخواست اعاده دادرسی می‌کند».

او به حکم محکومیتش در دادگاه واکنش نشان داد و گفت: «آقای قالیباف ابتدا در دادگاه محکوم شدند و سپس در تجدید نظر دادگاه حکم عوض شد.» میرسلیم ادامه داد: «ما گفتیم اشکالی ندارد و قصد آبروریزی نداریم و قضیه را مطبوعاتی نکردیم. بعد ایشان درخواست تجدیدنظر کرد و در این مرحله رسیدگی و بررسی صورت می‌گیرد. البته معمولا در مسائل مربوط به افترا و تهمت به تجدید نظر نمی‌رسد، چون قضیه روشن است.»

میرسلیم در پاسخ به این‌که با توجه به رضایت قالیباف آیا پیگیری می‌کنند، گفت: «اینها بازی است و درست نیست. مگر من با آبروی ایشان بازی کردم که ایشان این کار را می‌کنند؟ من این موضوع را پیگیری می‌کنم.» میرسلیم بعد هم اضافه کرد که «بعضی ها می‌خواهند برای آبروی خودشان از حیثیت بنده مایه بگذارند.»

این نماینده فعلی مجلس اشاره کرد تحقیق و تفحص از شهرداری مربوط به دوره آقای قالیباف بوده و «نمی‌شود که ایشان نسبت به این موضوع بی‌اطلاع باشند شاید به ایشان هم در آن دوره خیانت شده باشد».

This comment was minimized by the moderator on the site

مقایسه دو رویکرد یکی در ایران و یکی در انگلستان

حدود شش ماه قبل تقریبا همزمان دو اتفاق افتاد

یکی در جمهوری اسلامی ایران و یکی در انگلستان

در ایران یک نفر افشا کرد که خانواده رئیس مجلس انقلابی ِ شورای اسلامی جناب سردار حاج محمدباقر قالیباف، در زمانی که مردم از فقر دارن می‌میرن و تورم افسار گسیخته اقتصاد ایران را نابود کرده و بنا به آمار رسمی خودشون بیش از 70 درصد مردم زیر فقر زندگی می‌کنند و خیلی ها نمی‌توانند برای بچه ها شون حتی شیر خشک و پوشک تهیه کنند

همسر و دختر و داماد سردار رشید اسلام جهت خرید سیسمونی به ترکیه سفر کرده اند

بماند که حجم انبوه خرید های خانواده محترم این مسئول ساده زیست و انقلابی به حدی بوده که همه ی توجهات را جلب کرده و مایه ی تعجب همگان شده و باعث تیز شدن شاخک ها شده و سرانجام به افشا شدن موضوع یا بهتر بگویم رسوایی می‌انجامد

در انگلستان هم افشا شد که در زمانی که مردم آن کشور درگیر محدویت های رفت و آمد کرونا بوده اند و نمی‌توانسته اند به حد کافی به عیش و نوش بپردازند و خوش گذرانی کنند و اکثر کافه ها و "بارها" و میخانه ها و رستوران ها و مراکز تفریحی و پارک ها تعطیل بوده اند، جناب بوریس جانسون نخست وزیر سابق در خانه ی خود مهمانی کوچکی ترتیب داده و برای خودش جشن تولد گرفته است و روم به دیوار چند پیک هم به سلامتی خود و مردم کشورش نوش جان کرده اند

سلطان "بوریس" تحت فشارهای شدید افکار عمومی و احزاب مخالف و *حتی هم حزبی های خود* قرار گرفت و بارها مورد مؤاخذه و بازخواست قرار گرفت جلو دوربین های خبرنگاران بارها در مقابل چشم جامعه جهانی تا کمر خم شد و از مردم معذرت خواهی کرد ولی این گناهی نابخشودنی بود و سرانجام مجبور به استعفا شد

‌اما در ایران پس از حدود شش ماه،،
نه تنها هیچ خبرنگاری جرات نکرد در این رابطه حتی یک سئوال هم از رئیس مجلس محترم بپرسد و ایشون خودش را موظف ندانست به هیچ کس پاسخگو باشد بلکه آقای وحید اشتری افشا کننده ی موضوعی که به سیسمونی گیت معروف شد در دادگاه محاکمه و به 14ماه زندان محکوم شد تا درس عبرتی شود برای دیگران که مبادا فساد مسئولین محترم را افشا کنند

البته ایشان باید برود خدا را شکر کند که مورد رأفت قضات عادل قرار گرفته و حکم به روز تری نگرفته است

این است فرق کشورهای.....
و عامل پیشرفت و عقب ماندگی و فقر ملت ها

@yaser_arab57

This comment was minimized by the moderator on the site

احمد توکلی٬عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ویدیویی که به تازگی بخش‌هایی از آن منتشر شده است در مورد رفتار نمایندگان مجلس و نوع برخوردهای آنان انتقاد کرده است. او گفته است «نادانی در مجلس سیستماتیک شده است» آقای توکلی گفته است نمایندگان وقت برای خواندن گزارش‌ها نمی‌گذراند

احمد توکلی در مورد گسترش فقر در جامعه هم هشدار داده است و گفته٬«انگیزه‌های نادرست زیاد شده است و همین باعث فقر می ‌شود.» او گفته هشدار داده‌ام که٬«کاری نکنید که فقرا بریزند و کاسه کوزه همه را جمع کنند» او در ویدیویی که بخش‌هایی از آن منتشر شده می‌گوید این زمان را دور نمی‌بیند

آقای توکلی در صحبت‌هایش از امام اول شیعیان در مورد فقر نقل می‌کند و می‌گوید فقرا وضعیت بد اقتصادی را زیاد نمی‌توانند تحمل کند. آقای توکلی در مورد مشکل خرید روزانه مردم از گوشت تا روغن و پیاز گرفته می‌گوید و اشاره می‌کند حتی امکان خرید این اقلام را حکومت از آنها گرفته است.


https://www.instagram.com/p/CnMs17CoJSm/?

This comment was minimized by the moderator on the site

برنامه هفتم برای کدام توسعه!

«قاليباف: بودجه به شکل چند دوازدهم به تصویب خواهد رسید. چون برای یک سال برنامه ششم‌ تمدید شده است و ما اکنون اجازه نداریم که مجددا برنامه را تمدید کنیم و ابتدا باید برنامه هفتم بیاید و آن را بررسی کنیم»

آقای قالیباف حالا دولت اصلا برنامه هفتم توسعه بنویسد برای چه؟
شما وقت و بودجه ملت را صرف بررسی و تصویب آن کنید برای چه؟
آن شش تای قبلی به چه میزان محقق شد و برای ایران چقدر توسعه به ارمغان آورد؟
اصلا شما فرض کن ۸ و ۹ و ۱۰ را هم با هم ارائه دهند.بعدش که چی؟

همه امور رو به جلو و توسعه ای و گام دومی و هیجانی و تخدیری که حواس شما را پرت می کند و اجازه و فرصت بررسی گذشته را بشما نمی دهد. کنار بگذارید.

البته که این دورهای تسلسل که در عالم خیال روبه جلو فهم می شود اساسا فلسفه اش تفرق حواس بجهت عدم بازبینی گذشته است.

شرط توسعه و پیشرفت تنها از دل بررسی عالمانه، واقع بینانه و منصفانه گذشته است و بس.

آقای قالیباف برنامه هفتم توسعه را رها کن دو سال دیگر ۱۴۰۴ است!
اهداف سند چشم انداز۲۰ ساله را خوانده اید؟
چند ده کیلومتر با آن فاصله دارید؟
آب، گاز، برق، هوا، مسکن بعنوان مایحتاج و حق اولیه حیات در هاله ای از ابهام هستند!

توسعه؟
کدام توسعه؟
اساسا توسعه بدون ارتباط با جهان بیرون مگر امکانپذیر است؟

من می دونم یک روزی بالاخره میپرید جلوی ما و میگید سورپرایز همه چیز دوربین مخفی بود!
وگرنه نمیشود همه چیز اینگونه تلخ حقیقت داشته باشد.

هر انسانی در قسمت ضمیر ناخودآگاه و فرامن خود یک بخشی داره بنام وجدان،نفس لوامه یا هرچیز دیگه.
هنگامی که انسان خودش متوجه اشتباه خودش اعم از اعتیاد، تن فروشی، بداخلاقی،خشونت، دروغ، ریا، جهل یا هر چیز دیگه میشه یک جایی به ته داستان میرسه و از خودش بدش میاد.

من اکنون تنها دنبال این ته داستان نظام حکمرانی کشور هستم.جایی که خودش از خودش خسته بشود.

ما خسته شدیم از نقد از مخالفت از تفکر از رنج از همه چی،شما هنوز خسته نشدید از خودتان.

همچنان تمایلی برای فهم و تغییر وجود ندارد؟

https://t.me/seyyedhashemfirouzi

This comment was minimized by the moderator on the site

خبر کوتاه اینکه وحید_اشتری مجددا در دادگاه تجدید نظر بابت پرونده موسوم به سیسمونی_گیت به ۱۴ ماه حبس قطعی جدید محکوم شد.
پیش از این در پرونده دیگری مرتبط با آقازاده دادستان کل کشور و داماد آقای شمخانی، ۴ سال حبس تعلیقی وحید اشتری را به ۱۴ ماه حبس تعزیری قطعی تغییر داده بودند.
همچنین در پرونده‌ای مرتبط با سرباز بابلی هم ۹۱ روز حبس برای وی بریده بودند.
امیدوار_باشید
علی برکت الله

This comment was minimized by the moderator on the site

ریش زرد

رحیم قمیشی، عضو مجمع ایثارگران

یک بار در جبهه به همراه فرمانده‌ام جایی می‌رفتیم که به راننده گفت ترمز کند. آشنایی را دیده.

ماشین روبرو هم ایستاد، جوانی سفید رو با ریش‌هایی زرد رنگ و با لهجه مشهدی پیاده شد و چندین دقیقه با هم گفتگو کردند. آقای رئوفی که سوار شد پرسیدم که بود، گفت قالیباف بود، فرمانده تیپ جوادالائمه، فرمانده بچه‌های مشهد.
فکر کردم برای اولین بار بود او را می‌دیدم، جوانی خوش‌تیپ بود که نمی‌شد حدس زد فرمانده تیپ است یک جوان ۱۸یا ۱۹ساله و چند ماه دیگر هم می‌شود فرمانده لشکر! اما شد،،،،

یادم آمد که درکلاسهای دانش آموزی که درجبهه میگذاشتند،ایشان هم نشسته بود،، سال دوم دبیرستان بود.

به شوخی گفتم شهید میشود.،، شهید نشد، و سال های پایانی جنگ بود، که از فرماندهی لشکر هم بالاتر رفت،فرمانده نیروی هوایی، شد فرمانده نیروی انتظامی کشور، شد شهردار پایتخت و شد رئیس مجلس و رأس یکی از سه قوه مهم کشور.
طبیعی است الان بسیاری از فرماندهان زمان جنگ، آنها که با پایان جنگ از قاطی شدن با حاکمیت، به‌خاطر حفظ ارزش‌هایشان خودداری کردند، امکان ندارد بتوانند او را ببینند.

او یک شبه دکتر شد، خلبان شد، فرمانده شد،،، خلاصه پله ها را ده تا یکی طی کرد،، البته همه مسئولان اون وقت نخوانده ملا شدن، درس نخونده، دکترو مهندس شدن،،، بگذریم،،،
او.حالا دیگر همه چیز را از بالا می‌بیند و چیزهایی را می‌داند که دیگران نمی‌دانند.

او می‌داند چرا مردم روز به روز فقیرتر می‌شوند و هیچ کاری نمی‌شود کرد. او دیگر می‌داند آن بالا، بین مقامات چه می‌گذرد.

او دیگر می‌داند این روزها چرا آن بچه‌های مخلص جبهه، همه کنار کشیدند. چرا اسرایی که ۱۰ سال در زندان دشمن نشکستند حالا یک یک می‌شکنند.

چرا جانبازانی که جان و سلامتی‌شان را می‌دادند و ذره‌ای درد نداشتند، این روزها پُر هستند از درد. او دیگر در جلسات سران قوا می‌نشیند، مگر می‌شود نداند چه به سر مردم آمده، پول‌شان چقدر بی‌ارزش شده، چقدر فقیر شده‌اند.

او دیگر می‌داند سن فحشا به کجا رسیده، می‌داند چقدر جوان نخبه کشور را ترک می‌کنند، چقدر معتاد داریم، چقدر زندانی داریم، او حتما می‌داند چقدر مردم قهر کرده‌اند از نظام، آنقدری که جرأت نمی‌کنند یک همه‌پرسی برگزار کنند.
او دیگر حتما می‌داند بسیاری نماز خواندن ما را هم مسخره می‌کنند. یعنی ممکن است نداند چه درصد بالایی از فرزندان ما دیگر هیچ اعتقادی نه به نظام، نه به اسلام، و نه به خدا، ندارند؟!

نمی‌دانم این آقای قالیباف جدید، گاه یاد بچه‌های شهید هم می‌افتد، یادش می‌آید که هیچ کدام از ما قرار نبود شهید شویم تا دزدی آسان شود، تا به اسم خدا کشور غارت شود، تا دختران و پسران‌مان ما را از خودشان ندانند.

لابد دیگر می‌داند حاکمیت شده طایفه‌ای، نباید راستش را بگویند که بانک‌ها ورشکسته‌اند، بورس از هم پاشیده است، اقتصاد بدون هیچ درآمدی فقط پول چاپ می‌کند، دروغ شده پلکان بالا رفتن...نمی‌دانم با آن خاطرات جبهه‌اش چه‌کار می‌کند!؟

یادم هست قبل از انتخابات مجلس، قالیباف برای رأی جمع کردن گفته بود رفته خانه یک پیرمرد بازنشسته، یخچال او را باز کرده و دیده هیچ چیزی در آن نیست، و می‌گفت چقدر دلش سوخته!

آن موقع مرغ کیلویی ۱۲ هزار تومان بود، ماست ۶ هزار تومان، نان ۲۰۰ تومان، پراید ۵۰ میلیون، میوه دو سه هزار تومان، حبوبات ۱۰ هزار تومان، برنج ۱۵ هزار تومان...حالا فرصت کرده به همان پیرمرد سری بزند، پرسیده الان با قیمت‌های جدید دیگر یخچالش پر است؟!

با قیمت‌های جدید مرغ و تخم‌مرغ و ماست و حبوبات، با قیمت‌های جدید اجاره خانه ها چه کار می‌کند؟! با میوه‌های کیلویی سی و چهل هزار تومان اصلا میوه می‌خورد؟
.
رفته ببیند همان پیرمرد میوه‌های دور ریختنی را باید به نصف قیمت گرانش بخرد!
حاضر است به او صادقانه بگوید آن حرف‌ها برای گرفتن رأی بوده.

آقای قالیباف حتما می‌داند چرا شهید باکری گفته بود دعا کنید شهید شوید چون بعد از جنگ رزمندگان سه دسته می‌شوند؛ یا از راه‌شان برمی‌گردند، یا بی تفاوت می‌شوند و در دنیا غرق می‌شوند، یا بر ارزش‌ها می‌مانند و از غصه دق می‌کنند.

حالا آقای قالیباف حتما می‌داند جزو کدام دسته است! من هنوز دلم برای آن جوانی که در جبهه با ریش‌هایی کم پشت و زرد رنگ دیدم، می‌گیرد.

چه کسی می‌دانست ماندن چه مصائبی دارد.
وقتی تنها می‌شویم. و گاه خودمان از خودمان دلمان زده می‌شود.

وقتی از همان کسانی می‌خوریم که دل‌مان می‌خواست دست‌های ما و دست مردم را بگیرند.
وقتی می‌بینیم دنیا چه آسان همه را عوض می‌کند!

This comment was minimized by the moderator on the site

جوابیه رضا کیانیان به اردشیر مطهری نماینده ی گرمسار
نماینده ی مردم گرمسار در مجلس، با ادبیاتی که نه در شأن مجلس و نه در خور مردم محترم گرمسار بود ، افاضات کردند:« اگر نظام نبود، سلبریتی ها پشم هم نبودند.».
ما خدا را شکر می کنیم ایشان حداقل «پشم» هستند. قاعدتاً این ادبیات برازنده ی یک نماینده ی مجلس نیست. متاسفم که سال هاست این ادبیات به مجلس راه یافته است. ادبیاتی که از دوران معجزه ی هزاره سوم در سطح بالای مدیریتی کشور شایع شد و آخر و عاقبتش هم همین است که مهسا امینی را دستگیر می کنند و بدون هیچ پاسخ گویی جنازه اش را تحویل می دهند. همان است که به دختر نوجوان بلوچ تجاوز می کنند اما کسی مسوولیت اش را به طور عمومی به عهده نمیگیرد. ادبیاتی است که برخی نوحه خوان ها با دهانی که آلوده به فحش های رکیک است. در مجالس محترم مردم را به گریه برای پاکی و مظلومیت و معصومیت فرا می خوانند. ادبیاتی که به گوش سرباز وظیفه سیلی می زند، و بابتش کسی مجازات نمی شود. . ادبیاتی که مداح اش روز روشن در ملا عام اسلحه می کشد. ولی هیچ مکافاتی در پی ندارد. ادبیاتی که به صورت دختران جوان اسید می پاشد. به جرم این که خداوند آن ها را زیبا آفریده و ایشان تحریک می شوند.
ادبیاتی همه این ها را جرم نمی داند ولی تخریب تیم ملی فوتبال رو جرم می شمارد. ادبیاتی که هنوز که هنوز است مسولیت هیچ کشته ای را اعم از زن و مرد و کودک و جوان و نوجوان کشته و زخمی شده در کف خیابان ها را گردن نگرفته. البته این ادبیات شعبان بی مخ هاست که چیزی جز شکم و زیر شکم نمی فهممد ، نه نمایندگان مجلس.
آقای نماینده یادت باشد!
فوتبالیست ، هنرمند ، صنعت گر ، دانشمند ، پژوهشگر ، نویسنده ، شاعر، وکیل ، مدیر ، پزشک، معلم ، کارگر، متخصص ، کاسب کارآفرین ، تاجر و مردم …….. چه تو و امثال تو باشند و چه نباشند جایگاهشان محفوظ است. صد تا مثل تو بروند و بیایند مردم هستند و خواهند بود. .
حتما بسیاری از اهالی محترم گرمسار بعد از این اظهار نظر ، شرمنده شده اند که فردی مثل تو نماینده شان هستی. ممکن است در دوران خدمتت برای زیر دستانت دهنت را باز کرده باشی . ولی باید یادت باشد مردم زیر دست تو نیستند. مردم سَروَر تو هستند.
حتا از تو نمی خواهم عذر خواهی کنی. چون کسی که این ادبیات را دارد معذرت خواهی نیاموخته . اگر در موضع قدرت باشند کارتان توهین و تحقیر است و اگر در موضع ضعف باشند کارشان مجیزگویی است.
تنها نصیحتی که می شود به کسی که از صحن مجلس برای تحقیر کردن و توهین کردن به مردمش استفاده میکند این است.«اگر حرف زدن بلد نیستی، کسی مجبورت نکرده حرف بزنی»

This comment was minimized by the moderator on the site

انصافا چقدر «شورای نگهبان»، انتخابِ نمایندگان حکومت را یکدست و دقیق انجام می‌دهد.| ۱۶ آبان ۱۴۰۱

۲۲۷ نماینده مجلس برای بازداشت شدگان تقاضای اعدام کرده‌اند.این نشان می‌دهد که شورای محترم نگهبان وظیفه‌اش را در قبال انتخاب «نمایندگان‌ حکومت» چقدر دقیق و درست انجام داده. حال که شورای محترم نگهبان اینقدر در انجام وظایفش تبحر دارد، چرا مابقی امور مملکت را هم بر عهده‌اش نگذاریم تا هم جلوی تورم را بگیرد، هم قیمتها را پایین بیاورد، هم جلوی بالا رفتن ارز و سکه را بگیرد، هم مفاسد اقتصادی را ریشه کن سازد، هم روابطمان با دنیا را اصلاح نماید، هم دهه هشتادی‌ها و مابقی نسل جوان را از سرخوردگی و ناامیدی بیرون آورده و به آینده کشور امیدوار سازد و در یک کلام بحران موجود را سامان داده و اعتراضات مردمی را چاره سازی نماید.


لینک خبر در خبرگزاری«خانه ملت»| ۱۵ آبان ۱۴۰۱
https://www.icana.ir/Fa/News/510526/درخواست-227-نفر-از-نمایندگان-از-قوه-قضائیه-برای-برخورد-قاطع-با-تحریک-کنندگان-اغتشاشات-اخیر

This comment was minimized by the moderator on the site

پیام آیت الله سید اصغر ناظم زاده قمی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیرامون وقایع اخیر

پایگاه اطلاع رسانی آیت الله ناظم زاده قمی، از علمای مبارز و مدرس درس خارج در حوزه قم متن این بیانیه را به شرح زیر منتشر کرده:
بسمه تعالی
و اوفوا بالعهد ان العهد کان مسؤولا
نمایندگان مجلس شورای اسلامی!
به مناسبت حوادث اخیر که همه کشور را فراگرفته لازم دانستم نکاتی را با شما در میان بگذارم. در ابتدا خاطره ای از هفدهم شهریور ۱۳۵۷ را یادآور میشوم:
در آن تاریخ، بنده در کمیته مشترک ضد خربکاری، زندانی بودم و افتخار همبندی با برخی مبارزان، از جمله آقایان علما روح الله شاه آبادی، سید عباس ابوترابی، هادی مروی را داشتم. از رادیوی زندان با خبر شدیم که حادثه تلخی در میدان شهدای تهران(ژاله سابق)اتفاق افتاده که از بعضی ملاقات کنندگان متوجه شدیم که نیروهای شاه، جمعی از تظاهرات کنندگان را به خاک و خون کشیده اند. در روزهای پس از آن حادثه بود که نمایندگانی از مجلس شورای ملی با آن که بیشترشان اختیاری از خود نداشتند، برای حفظ ظاهر و فرونشاندن خشم مردم، عکس العمل شدیدی به آن حادثه نشان دادند و این اعتراضها از رادیوی سراسری پخش میشد و ما هم در زندان، گوش میدادیم.
اما شما نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با اینکه به فرمایش امام خمینی "مجلس در راس امورست"، هیچ جایگاه و نقش و نشانی در این حوادث پنجاه روزه ندارید و هیچ عکس العملی به این اتفاقات تلخ که در این روزها در خیابانها، دانشگاهها و مدارس و بسیاری از شهرهای کشور از جمله تهران، مشهد، کرج، اراک، اصفهان، سنندج، زاهدان و... رخ داده و منجر به کشته شدن زن و مرد و کودک و افرادی از نیروهای انتظامی و بسیجی و بعضی روحانیون گردیده، نشان نداده اید و سخنی نگفته اید.
چرا برای جلوگیری از این فجایع، طرحی نمیدهید؟!چرا حرفی نمیزنید؟! چرا اعتراض نمیکنید؟!چرا جلوی این فجایع را نمیگیرید؟ آیا توان و اختیار ندارید یا "حقیقت" را در پای "مقام و مصلحت" قربانی کرده اید؟

نمایندگان محترم! یا هرچه زودتر طرحی برای گفتگو با مردم معترض و فرونشاندن خشم آنان بدهید و تمهیداتی بیندیشید که اولا: فضای سیاسی کشور مطابق قانون اساسی باز شود تا احزاب اصیل وطنی و سلیقه های گوناگون و متخصصان رشته های مختلف، در رفع مشکلات کشور، سهیم گردند و آزادی بیان در عمل(و نه در حرف)تضمین شود و مملکت در تیول اقلیت خاص باقی نماند. ثانیاً: به معیشت مردم اهمیت دهید و در گام اول، اقدامات فوری برای سامان دهی اقتصاد کنید، چون بیشتر این خشم و عصبانیتها، ناشی از فقر و تورم و گرانی و تبعیض است.
اگرنمیتوانید این کارها را انجام دهید بهترست هر چه زودتر، مجلس را ترک کنید تا اینهمه بودجه هنگفت برای حقوق، مسکن، ماشین و رفاه هر نماینده، صرف نشود.
نمایندگان محترم! آیا شما حتی برای آن تعداد اندکی از مردم که به شما رای داده اند، پاسخی دارید؟ والله فردا مردم شما را مواخذه خواهندکردو خداوندِ یاور مظلومان، شما را در برابر کوتاهیها و قصور و تقصیرها به شدیدترین وجه، مجازات خواهدکرد.
در اینجا بویژه به آن دسته از نمایندگان مجلس که در کسوت روحانیت هستند میگویم:آیا اطلاع دارید که سکوت شما و همکارانتان باعث عصبانیت اقشاری از مردم شده و پاره ای اقدامات ایذائی و اهانت آمیز نسبت به روحانیت صورت میگیرد؟آیا در برابر این اقدامات، هیچ مسئولیتی ندارید؟در حالیکه بیشتر روحانیان هیچگونه نقشی در مدیریت کشور و اوضاع کنونی ندارند و صرفاً به دنبال مسائل علمی و تبلیغ اسلام اند و متاسفانه علاوه بر توهینها و تحقیرها، مانند بسیاری دیگر از مردم عزیزمان در اولیات معیشت خود درمانده اند و ناچارند برای تامین معاش خود و خانواده، بخشی از ساعت های مفید علمی خود را صرف مشاغلی مثل مسافرکشی، کارگری و امثال اینها کنند.
امیدوارم شما نمایندگان مجلس، به عهد و پیمانی که با مردم بسته اید وفادار باشید، چرا که به فرمان خداوند متعال در برابر عهد خود مسئولید: "ان العهد کان مسوولا".
در خاتمه، ضمن تشکر از چند نماینده ای که گاهی اعتراض کرده اند، به بازماندگان محترم حوادث اخیر و داغ دیدگان، اعم از شیعه و سنی، تسلیت میگویم و با خانواده زندانیان بیگناه، اعلام همدردی مینمایم. همچنین به خانواده های قربانیان فاجعه حرم احمد بن موسی (شاه چراغ)و روحانیان بیگناه و نیز آن دسته از نیروهای بسیجی و پلیس که قربانی این وضعیت اسفبار شده اند، تسلیت میگویم و با همه آنان اظهار همدردی میکنم و شفای مجروحان حوادث اخیر و آزادی زندانیان بی گناه را از خداوند، مسئلت دارم./حوزه علمیه قم/ سید اصغر ناظم زاده قمی
۱۴ آبان ۱۴۰۱
https://nazemzadehqomi.com/

This comment was minimized by the moderator on the site

نمایی دیگر از مجلس انقلابی

امیر دبیری مهر

بعد از سکوت طولانی مدت مجلس در ایران در قبال تحولات هشت هفته اخیر....و انتقاد وسیع از این همه انفعال و بی تفاوتی...ظرف چند روز گذشته سه موضع و اقدام مجلس نشان داد این مجلس منتخب شورای نگهبان چقدر نماینده مردم و مدافع حقوق ملت است ...
اول بیانیه مجلس که در ان هیچ اشاره ای به اعتراضات و خواسته های معترضین نشده بود و در ان فقط به ضرورت استفاده از تیغ و درفش اشاره شده بود
دوم قطع صدای نماینده چابهار که در حال تظلم خواهی از موکلان خود بود.
و سوم افاضات نماینده رفسنجان که خون امام زمان را برای حفظ نظام مباح دانسته است

واقعا این همه تقوا و آزادگی و ایران دوستی و تدبیر در تاریخ پارلمان ایران بی سابقه است و باید قدردان اقای جنتی و آقای تائب و همه برداران زحمت کش باشیم که فاصله ما را با ارمانهای انقلاب کم کردند ....اجرکم الله
@yaser_arab57

This comment was minimized by the moderator on the site

توضیحات جعفرزاده ایمن‌آبادی در خصوص محکومیتش به حبس پس از اظهارنظر در مورد قالیباف

نماینده پیشین مجلس در خصوص اخبار منتشر شده مبنی بر حکم ۹۱ روز حبس تعلیقی خود گفت: یک دادگاهی تشکیل شد و موضوع دادگاه هم در راستای سوالی بود که من در خصوص خرید آپارتمان از سوی آقای قالیباف در ترکیه داشتم.

به گفته جعفرزاده ایمن‌آبادی متاسفانه نه لایحه من و نه مستندات من خوانده نشد و گفتند باید به ترکیه بروی تا تائید مستندات خود را بگیری. متاسفانه رفتار آقای قاضی به نحوی بود که آقای قالیباف به وکیل احتیاج نداشت! من گفتم شما وزارت امور خارجه دارید، از آن‌ها بخواهید که تایید را بگیرند. شما حتی می‌توانید اصالت امضاهای همسر آقای قالیباف و داماد ایشان را تایید کنید؛ این افراد برای چه به ترکیه رفته‌اند و قرارداد خرید واحد مسکونی را به عنوان شاهد و حکم امضا کرده‌اند؟ در کمال تاسف رای را در کمتر از ۲۴ ساعت صادر کردند./ ایلنا

مجله‌ی خبری تحلیلی #وقایع_اتفاقیه

This comment was minimized by the moderator on the site

وزارت امور اقتصادی و دارایی ایران دستورالعمل جدیدی را ابلاغ کرده است که طی آن افرادی که فساد مالی را گزارش کنند، با محرمانه ماندن هویت‌شان تا سقف یک میلیارد تومان پاداش نقدی دریافت خواهند کرد.
‏همزمان وحید اشتری، افشاگر سفر خانواده محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران موسوم به رسوایی «سیسمونی گیت» از تایید حکم ۱۸ ماه حبس در دادگاه تجدیدنظر و ابلاغ حکم ۹۱ روز حبس در پرونده‌ای دیگر خبر داده و گفته است که قاضی به او اجازه دفاع از مستنداتش در مواردی از جمله پرونده سیسمونی، و هولدینگ یاس نداده و او را به اتهام «سیاه‌نمایی و ایجاد یاس» محکوم کرده است.

This comment was minimized by the moderator on the site

زندانی کردن عدالتخواهان و فساد ستیزان ضد امنیت نظام است

مهدی نصیری

ماجرای خرید سیسمونی خانواده رییس مجلس از ترکیه که در اقدامی شجاعانه از سوی وحید اشتری افشا شد، گر چه در مقایسه با دیگر تخلفات و پرونده های آقای قالیباف به لحاظ ابعاد مالی و کمیت و کیفیت فساد، اساسا امری ناچیز و غیرقابل ذکر به شمار می رفت اما از این جهت که پرده سالوس و ریاکاری را درید و نشان داد آنان که زهد فروشی و جهادی نمایی می کنند و برای متقاعد کردن مردم نسبت به سیاستهای فقر و فلاکت آفرین نظام به ماجرای تاریخی شعب ابی طالب استناد می نمایند و وقتی شور بیشتری می گیرند، پای عاشورا را هم به وسط می کشند، چگونه در خلوت و پنهان خود از سفره انقلاب و نظام بهره مند هستند و با زیستی اشرافی بر درد و رنج میلیونها ایرانیِ به زیر خط فقر رانده شده، پوزخند می زنند.

افشاگری دقیق و هوشمندانه وحید اشتری، بمبی خبری در فضای مجازی بود که دل داغدار میلیونها ایرانی را که یک شاهد و دلیل دیگر بر مظالم و فشارهایی که به نام انقلابی گری بر این کشور می رود پیدا کرده بودند، خنک کرد.

نکته قابل توجه در این میان برخورد سریع قوه قضاییه با وحید اشتری است که در دفاع از مردم و وطن، خطر پذیری کرده و با روشنگری اش به مسئولان نظام هشدار داده است که برخی آنچه می نمایند نیستند و شما اگر حقیقتا خواستار حفظ و بقای نظام هستید، نباید به آنان اعتماد کنید.

این البته اولین بار نیست که چتر حمایت دستگاههای نظام بر سر آقای قالیباف چونان دردانه ای انقلابی باز می شود. او پیشتر در پرونده املاک نجومی و تخلفات سنگین قائم مقامش عیسی شریفی در شهرداری تهران و نیز در ماجرای هولدینگ یاس، مورد لطف و خطاپوشی قرار گرفت و افشاگران اختلاس 8 هزار میلیارد تومانی هولدینگ یاس به عنوان لجن پراکنان مورد خطاب و عتاب قرار گرفتند.

اما آنچه باید در این میان به مسئولان نظام یادآور شد این است که اگر واقعا خواهان حفظ نظام هستید و نمی خواهید مردم را به کلی از دست بدهید و کشور دستخوش اتفاقاتی ناگوار شود، باید افرادی مصلح چون تاجزاده و اشتری و دهها فعال مدنی دیگر که نه در پی براندازی بلکه در صدد بازگرداندن نظام به ریل مردم سالاری و قانون و خرد جمعی هستند و این از عالیترین مصادیق وظیفه دینی امر به معروف و نهی از منکرست، مورد حمایت قرار بگیرند و به عنوان چهره هایی خدوم و وطن دوست مورد تشویق واقع شوند نه آن که سریع و قاطع و انقلابی، دستگیر و محکوم و در بند و ممنوع البیان و ممنوع القلم و ممنوع الحضور در فضای مجازی شوند.

اگر هسته اصلی حکمرانی در جمهوری اسلامی تعریف و تصور درستی از مفهوم امنیت داشته باشد حتما در می یابد که برخورد با کنشگران سیاسی صریح و صادق، اقدامی ضد امنیتی است که نه تنها هیچ کمکی به بقا و تداوم حاکمیت نمی کند بلکه آن را در معرض انواع تهدیدات قرار می دهد و زمینه های فاصله گیری روزافزون مردم و افول نظام را فراهم می کند.

اگر شیوه های بگیر و ببند امنیتی و زندانی کردن منتقدان و مخالفان می توانست عامل حفظ و بقای یک نظام باشد، اکنون باید همچنان نظام پهلوی باقی بود و جای خود را به نظام کنونی نمی داد. @nasiri42

This comment was minimized by the moderator on the site

31/1/1401) «سیسمونی گیت» خانواده قالیباف؛ از اتهام قاچاق ارز تا اقدام علیه اقتصاد مقاومتی
نگارش از یورونیوز فارسی • به روز شده در: ۲۰/۰۴/۲۰۲۲ - ۱۲:۳۸
تصویر منتشر شده در شبکه‌‌های اجتماعی از همسر، دختر و داماد آقای قالیباف در فرودگاه امام خمینی تهران
تصویر منتشر شده در شبکه‌‌های اجتماعی از همسر، دختر و داماد آقای قالیباف در فرودگاه امام خمینی تهران - کپی رایت شبکه‌‌های اجتماعی
انتشار تصاویری از خانواده محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس ایران در فرودگاه امام خمینی تهران که از بازرسی چمدان‌های آنها به هنگام بازگشت از ترکیه حکایت دارد، هر چند از سوی پسر آقای قالیباف «خطای نابخشودنی» خواهر و همسرش توصیف شده ولی همچنان با انتقاد گسترده کاربران شبکه‌های مواجه است.

الیاس قالیباف، پسر رئیس مجلس ایران که از مدافعان سرسخت راهبرد خنثی‌سازی تحریم‌‌ها و اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود، با انتشار پیامی در صفحه شخصی اینستاگرام خود، انجام این سفر را «اشتباه» عنوان کرد، سفری که بنا بر ادعای او با وجود مخالفت پدرش انجام شده است. فرزند آقای قالیباف همچنین از مردم ایران عذرخواهی و طلب بخشش کرد.

پسر آقای قالیباف همچنین در واکنش به انتشار اخباری در مورد حجم غیرمعمول بار همراه خانواده او به دلیل خرید سیسمونی نیز تاکید کرد که «آنها برای خرید سیسمونی نرفته بودند.»
اما محمدسعید احدیان، دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس ایران، با به اشتراک‌گذاری پستی در صفحه توییتر خود، واکنش‌ها به سفر خانواده آقای قالیباف به ترکیه را «بزرگنمایی مخالفان» ارزیابی و تاکید کرد که «خطای فرزند را به پای پدر نمی‌نویسند.»
البته برخی فعالان شبکه‌های اجتماعی با بازنشر توئیت‌های ۵ سال پیش آقای احدیان در دفاع از افزایش عوارض خروج از کشور یادآوری کرده‌اند که او مسافران عازم ترکیه را با صفت‌هایی همچون بی‌نیاز و «عیاش» مورد خطاب قرار داده بود.
برخی دیگر از کاربران شبکه‌های اجتماعی ویدیویی از سخنان آقای قالیباف را در زمان رقابت‌های انتخاباتی همرسانی کردند که در آن او از وزیر آموزش و پرورش آقای روحانی به دلیل این که لباس‌های فرزندش را از ایتالیا خریده، به شدت انتقاد می‌کند و این رویه را مانع بهبود شرایط اقتصادی کشور می‌داند.
همچنین تعدادی از کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز با یادآوری فهرست اموال ابراز شده از سوی آقای قالیباف در ایام انتخابات ریاست جمهوری، این سوال را مطرح کرده‌اند که با مجموع موجودی بانکی ۳۷ میلیون تومانی خانواده‌اش چگونه همسرش عازم سفر خارجی شده است؟
البته برخی نیز با اشاره به تصویب قانون جدید مبارزه با قاچاق ارز، این شبهه را مطرح کرده‌اند که با توجه به توقف اعطای ارز مسافری به مقصد ترکیه، آیا خانواده آقای قالیباف ارز مورد نیاز خود را خارج از شبکه رسمی صرافی‌های تحت نظارت بانک مرکزی ایران خریداری کرده‌اند؟ چرا که مطابق قانون، فروش رسمی ارز خارج از نیازهای تصریح شده از سوی بانک مرکزی تخلف محسوب می‌شود و چنین معاملاتی از جمله مصادیق قاچاق ارز است.
در همین حال، برخی از حامیان علی خامنه‌ای، رهبر ایران نیز اقدام خانواده آقای قالیباف را بی‌توجهی به تاکید‌های مکرر او بر لزوم حمایت از تولید داخلی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها و اجرای اقتصاد مقاومتی ارزیابی کرده‌اند.

This comment was minimized by the moderator on the site

خرقه پوش ریاکار

آقا محمد باقر سلام
کلیپ سخنرانی ات در مجلس را دیدم. اصلاً عوض نشده ای. خالی بندی ها و ماله کشیدن هایت اگر زیاد نشده باشد کم هم نشده است.
این صندلی ریاست مجلس که مفت و مجانی و با کمترین رأی ملت نصیب تو شده است ظاهراً خیلی تو را جو گیر کرده است. چنان جا نماز آب میکشی و دکمه پیراهنت را تا بیخ گلویت سفت می کنی که انگاری هفت پُشتت آیت الله زاده بوده اند.
عجبا ! چنان مته رو خشخاش میذاری و دَم از وقت نماز و خلاف آیین نامه و خلاف شرع میزنی که انگار سابقه کاری ات یکسره طیب و طاهر بوده و کل زندگی ات را با آب زمزم شستشو داده اند.
آقا محمد باقر ! یک نگاهی به کارنامه ات بنداز و ببین چی بودی و چطوری سر از ریاست مجلس در آورده ای ؟
یک زمانی میخواستی در قامت ژنرال نظامی، دانشجویان معترض را لوله کنی و مدال بگیری. یک وقت دیگه هم در مقام شهردار پایتخت، آتش زدی به مالِ ملت و هر چی دلت خواست از پول و زمین این مملکت بذل و بخشش کردی بی حساب و کتاب. داستان املاک شهرداری یادته؟ همینطوری گتره ای بخشیدی و سند زدی به ثَمَنِ بخس . حتی کامران نجف زاده و مرآتی صدا و سیما را هم از مَراحم شهردار تهران بی نصیب نذاشتی !
اما می بینم حالا برای یک ساعت عقب و جلو شدن وقت نماز ، وا اسلاما و وا مصیبتا سر میدهی و از ملت عذرخواهی می کنی !؟

آقا محمد باقر !
این سوز دل تو در مورد مصادف شدن جلسات مجلس با وقت نماز ، من را یاد یک فقره دیگر از دست و دلبازی های معروفت در شهرداری انداخت. واگذاری ۴۹۶٠٠ متر زمین در منطقه ۲۲ تهران به یک مؤسسه خیریه به قیمت هر متر ١۴٩ هزار تومان تحت عنوان خدمت به شهدا. یادت آمد ؟
حالا صاحب خوشبخت این خیریه کی بود؟ اگه گفتی؟ آفرین. سرکار علّیه خانم "زهرا مشیر الاستخاره". ایشان کی هستند؟ بله درست حدس زدی، همسر گرامی آقا محمد باقر قالیباف شهردار تهران!
۴٩۶٠٠ متر زمین از قرار متری ١۴٩ هزار تومان. یعنی یک چیزی فراتر از باقلوای مُفت .
اون موقع هم که از کیسه خلیفه می بخشیدی آیا نگران آیین نامه و حلال و حرام و کم و زیاد شدن بیت المال بودی؟

آقا محمد باقر ! داستان عیسی شریفی را یادت هست؟ معاون و همه کاره تو بود. معروف بود به « شهردارِ در سایه». آنقدر دزدید و دزدید و دزدید که صدای رفقای خودت هم در آمد. اما اونجا نتونستی ماله بکشی و حتماً پیش خودت گفتی : " کنار بایستم تا لباسم نجس نشه".
آقا عیسی را ـ که بنده خدا از فرماندهان سابق نیروی هوایی سپاه هم بود ـ دراز کردند تا شما نجس نشوی. آب از آب هم که تکان نخورد هیچ ، تازه یک بلیط طلایی هم بهت دادند که با پرواز مستقیم بنشینی روی صندلی ریاست مجلس و سینه جاک بکنی برای شهدا و عذر خواهی بکنی از ملت برای مصادف شدن وقت نماز با جلسات مجلس.

آقا محمد باقر !
خیلی وقتت را نمی گیرم. می دانم که گرفتار حل مشکلات معیشتی مردم هستی و نگران صیانت از فضای مجازی. فقط توصیه می کنم این دو خط شعر حافظ را همیشه بخاطر بسپاری.

آتش زهد و ریا خرمن دین خواهد سوخت
حافظ این خرقه پشمینه بینداز و برو


خاکپای ملت
سنجر توپچی
۲۵ آبان ماه ١۴٠٠

This comment was minimized by the moderator on the site

آقای مصطفوی حتما آنقدر فهم داری!!!! که بدانی محمدباقر نه درشعار ودرپشت اسم مستعار که درمیدان عمل هم وفاداریش را به اسلام وایران ثابت کرد وقطعا همچون دریایی خروشان وپاک است که با پوزه یک سگ نجس نمی شود

نیما
This comment was minimized by the moderator on the site

سلام برادر
این کامنت سایت به نظر یا کامنت سنجر توپچی. می باشد

محمد
This comment was minimized by the moderator on the site

به توهین به شعور ملی و صغیرپنداری مردم پایان دهید
Posted: 28 Dec 2020 11:15 PM PST
مصطفی تاجزاده
عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان با استناد به نظرسنجی‌ها: میزان تاثیر شورای نگهبان در کاهش مشارکت مردم به دلیل ردصلاحیت‌هایی که در انتخابات صورت می‌گیرد، زیر یک درصد است.
وی با دفاع از نظارت استصوابی گفت: محدودیت‌های قانونی در هیچ نظام سیاسی نافی آزادبودن و آزادی‌عمل مردم نیست و در صورت نبودن این محدودیت‌ها ممکن است مردم به یک قاتل رای دهند!
یعنی می‌گویید مردم یک قاتل را انتخاب می‌کنند؟
بله ممکن است.
آیا ردصلاحیت آقایان هاشمی‌رفسنجانی، بهزاد نبوی، حسن خمینی، رضا خاتمی، میردامادی، محسن آرمین، صفایی فراهانی، علی مطهری، احمدی‌نژاد و … برای رای ندادن به یک قاتل بود؟ به توهین به شعور ملی و صغیرپنداری مردم پایان دهید قبل از آنکه ملت تصمیم نهایی خود را بگیرد. #دروغ_ممنوع

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

لحن تمسخر «کدخدای» محترم شورای نگهبان محمد مهاجری

تصمیم جدی گرفته ام خطاب به شورای محترم نگهبان چیزی ننویسم، زیرا واقعا کمترین تاثیر را ندارد. اگر از وجه شرعی اش هم به موضوع نگاه کنیم،امر به معروف و نهی ازمنکر در حالتی که احتمال تاثیر وجود نداشته باشد لازم نیست.

با این حال اظهارنظر عجیب و تمسخرگونه برادر ارجمندم جناب آقای کدخدایی(که بتازگی فهمیده ام عجب اسم بامسمایی دارند) نسبت به یک مصوبه مجلس، ترغیبم کرد که نه به شورای نگهبان بلکه خطاب به دیوار! چیزکی بنویسم.

نمایندگان مجلس در جلسه دیروز دوفوریت طرحی را تصویب کرده اند که به موجب آن،کسانی که توسط شورای نگهبان ردصلاحیت می شوند فرصت داشته باشند از کسانی که گزارش غلط به شورای نگهبان داده اند( و نه خود شورای نگهبان که ساحتش اجل از اشتباه است) شکایت کنند.

جناب آقای کدخدایی در یادداشتی ، با کلی لیچار بارکردن به نمایندگان و وقت نشناسی آنان در این روزهای کرونایی و نیز حرفهایی که مصداق"همزه لمزه" است، از همین الان پنبه طرح دوفوریتی مجلس را زده و عملا اعلام کرده است که شما 75-80نماینده ردصلاحیت شده و حتی ردصلاحیت نشده ها را چه به این کارها؟ و با این خط و نشان کشیدن سخنگوی محترم، تنها روزنه امیدی که می توانست مسئولان بررسی صلاحیت کاندیداها را اندکی به کانال تقوا سوق دهد،بسته شد. حالا نمایندگان مجلس اگر هم بخواهند بازی را ادامه دهند صرفا به درد ثبت در تاریخ می خورد و ایضا برای خوردن به در بسته شورای نگهبان.

مجلس دهم از جوانب متعدد مورد نقد است و باید در جای دیگری بدان پرداخت ولی مصوبه دیروزش از معدود کارهایی است که گرچه بسیار دیر انجام شد ، اما برای احقاق حق شهروندان،دارای وجاهت است که آن هم با رفتاری که قرآن کریم از آن به "همزه لمزه"(عیبجوی تمسخر کننده) تعبیر می کند،از طرف کدخدای محترم شورای نگهبان مواجه شد.

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

دردسرهای پسا کرونایی

Posted: 31 Mar 2020 05:09 AM PDT

کلمه – فرهاد محبی

ساعاتی پس از اتمام انتخابات مجلس در کشور، خبر ورود ویروس کرونا به قم علنی شد. این خبر آنقدر هولناک بود تا انتخابات و منتخبین از ذهن مردم کاملا پاک شود و نمردن ،مهم ترین دغدغه آنها گردد.

بساط قرنطینه و جمود مطلق جامعه فراهم شد. کابوس مرگ در هر کوی و برزن پرسه زد و بالاترین آرزوی هرکسی، فرار از این کابوس دهشتناک گردید.

در این گیر ودار اما یک مهم به کلی فراموش شد. آن هم اینکه قبل از ورود کرنا به قم المقدسه، چه نسخه ای توسط حاکمیت برای ما پیچیده شد.

توضیح اینکه : حاکمیت که مشروعیت خود را در معادلات آبان بر باد رفته میدید، با ترور سردار توانست تا حدودی آب رفته را به جوی بازگرداند و با رد صلاحیت گسترده مخالفان، شمشیر زور را از رو ببندد. آنها با این ترفند نمایندگان مورد نظر خود را انتخاب و مترصد فرصت مناسب نشستند. از قضا بخت آنقدر با آنها یار شد تا کمترین صدای مخالفی هم اگر قرار بود بلند شود ، در هیاهوی هیولای کرونا خفه شود.

آن ترور، اما سودای دیگری در سر حاکمیت نیز پرورانده بود. سودای هولناک انتقال هسته مقاومت به درون مرزهای کشور.
این سودای پرمخاطره، نیازمند هم صدایی مطلق بود. چراکه اقتصاد بیمار ایران، رنجورتر از آن است که انتقال فوق الذکر ، علنی انجام شود.مجلس به عنوان نهادی قانونگذار نقشی کلیدی در انتقال بی سر و صدای هسته خطرناک مقاومت به درون کشور دارد. و این مهم ترین دلیل یک دست کردن مجلس آینده بود.

همان مجلسی که دست بر قضا احتمالا با پایان بحران کرونا، استارت خواهد زد.

آنهایی که از ویروس کشنده کرونا جان سالم به در ببرند خواهند دید که مصوبات مجلس پساکرونایی، به مراتب مهلک تر و خطرناک تر از ویروس کرونا خواهند بود.

مردمانی که از دست کووید ۱۹ می گریزند گرفتار کووید ۲۰ خواهند شد۰ کووید جدید از این جهت نمره ۲۰ را خواهد گرفت که هیچ درمانی ندارد و با هیچ ماده شوینده و ضدعفونی کننده ای از بین نمی رود.

بدون تردید مجلس آینده ماشین تصویب مصوبات مورد نیاز و توجه حاکمیت است. با این مصوبات فرمایشی، اندک فریاد مخالف در سینه مخالفان حبس خواهد شد. در این مجلس همان معدود نطق های اعتراضی نمایندگان نیز در بایگانی خاطرات خواهد ماند چراکه طبق معامله از قبل انجام شده، قرار بر اعتراض نیست. دستور فقط مصالحه است و مدارا.

قسمت تلخ تر ماجرا آنجاست که مردمان خسته و رنجور از نبرد نابرابر روزهای تلخ کرونا، به کمک و تدبیر وکلای خود در مجلس دلخوش کرده اند. غافل از اینکه قرار چیز دیگری است. قرار هرچه باشد اما به مصالح مردم و مملکت نیست. شاید به همین خاطر است که سید

حسن و اسد و حشدالشعبی بیش از ما ، منتظر آغاز به کار مجلس جدید و مصوبات دلخواه شان هستند.
خلاصه اینکه روزهای بعد کرونا،روزگار سختی خواهد. شاید آنقدر سخت که دلتنگ روزهای وحشتناک کرونایی شویم.

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

چاره‌ای جز تحویل دادن دولت و مجلس به تندروها نیست! علی مطهری

از نظر من اینکه تندروهای سیاسی به هرحال و با غیبت اکثریت مردم و در یک شرایط خاص در انتخابات مجلس پیروز شدند، یک نقطه مثبت برای کشور است.

زیرا تا امروز آنها به امید شکست‌دادن دولت و به طور کلی رقیب سیاسی‌شان نیروی خود را بر کارشکنی در اجرای برجام و حل‌نشدن مسئلهFATF و اخلال در سیاست خارجی متمرکز کرده بودند،

ولی اکنون که خود مسئولیت بخشی از حکومت را بر عهده می‌گیرند و با واقعیات اداره کشور روبه‌رو می‌شوند، به عقیده من به تدریج رویکرد مثبتی نسبت به احیای برجام، پذیرش سازوکار FATF و بهبود سیاست خارجی پیدا خواهند کرد.

آنها این محدودیت‌ها را برای رقیب می‌خواستند نه برای خود، بنابراین دست به کار خواهند شد. به همین جهت شاید مصلحت این باشد که ریاست‌جمهوری آینده نیز در دست همین‌ها باشد تا مشکلات خارجی و داخلی کشور سریع‌تر حل شود. اگر بیرون از قدرت دولت بمانند باز کارشکنی خواهند کرد.

البته این وضع قطعا به آزادی‌های اساسی و رعایت حقوق شهروندی در کشور آسیب می‌زند زیرا این گروه، ارزشی برای این امور قائل نیستند و منطق‌شان این است که برای حفظ نظام هرکاری می‌توان کرد.

ولی به نظر من در شرایط ویژه فعلی چاره‌ای جز این نیست که دولت و مجلس را به آنها بدهیم تا با پیوندی که با نهادهای انتصابی دارند و از طرفی، دیگر رقیبی پیش‌روی خود و انگیزه‌ای برای کارشکنی ندارند، با انگیزه کارآمد جلوه‌دادن خود مشکلات کشور را حل کنند. بعدا باید فکری به حال آزادی‌های اساسی و حقوق شهروندی کرد. فعلا از این چاه دربیاییم تا بعد آن چاله را پر کنیم./ شرق

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

ژنرال‌های واکنش سریع کجا هستند؟؛ کرونا یک دور تمام
ted: 10 Mar 2020 01:28 AM PDT میراصغر موسوی
آن هایی که هر روز به بهانه هایی پی در پی توئیت صادر می کردند الان کجا هستند؟ ژنرال های چاق و چله شده ی رکورد دارِ وزن سنگین که فقط با زبان تهدید حرف می زنند الان چرا نیستند؟ طراح تبدیل ” کاخ سفید ” به ” حسینیه ” کجا رفته و چرا توئیت صادر نمی کند تا ” کرونا ” از ترس لرزه بر اندامش بیفتد از این ماتمکده فرار کند؟ فاتحانِ خیالی خاورمیانه، آیا کرونا قویتر است یا رژیم جنایتکار صهیونیستی که بمب های شیمیایی و میکروبی دارد ؟ شما که اسرائیل را به نابودی تهدید می کنید و از آمادگی کامل خود سخن می گویید،جهت مقابله با صدمات بمب های شیمیایی و میکروبی حتما امکانات کافی و لازم را در اختیار دارید، چرا مقدار کمی از آنها را در اختیار کادر درمانی کشور نمی گذارید؟
کادر درمانی بیمارستان ها، این زنان و مردان فداکار که برای نجات جان افراد مبتلا به ویروس تلاش می کنند، به دلیل در اختیار نداشتن ابتدایی ترین نوع از امکانات لازم، جان شان را از دست می دهند. این روند اگر ادامه پیدا کند ممکن است نیروهای درمانگر محل کار خود را ترک کنند و دیگران نیز حاضر به مشارکت نشوند. آن موقع چه خواهید کرد؟
سرداران واکنش سریع در چنین شرایطی نه سرنیزه به درد می خورد و نه موشک نزدیک، متوسط و یا دوربرد. هیچ یک از این ها که شما در اختیار دارید به درد نمی خورد. جامعه بحرانی ما به مدیران باشرفِ راستگو و اهل انصاف و وجدان نیاز دارد. تفنگ هایتان را کناربگذارید و این ستاره های بخت و قدرت و ثروت و در حین حال، رخوت و خودبزرگ بینی و ابزار زورگویی را از سردوشی تان بکنید و بعد مانند مردم عادی وارد میدان نبرد با کرونا شوید. و در عمل نشان دهید اهل میدان، مرد مبارزه و مدیریت، سازماندهی، و بسیج نیرو و امکانات ملی هستید. با عمل نشان دهید توئیت ها و مصاحبه ها و تهدیدها تان واقعی و جدی است نه بلوف و یا یاوه . این همه سال با این نیروی میلیونی که در اختیار دارید، چه کردید، برای چه زمانی و چه شرایطی اینها را سازماندهی و آماده کرده اید؟ این بسیج میلیونی موظف که پول و امکانات می گیرد و هر زمان که شما ژنرال ها کم می آورید این قدرت مردمی را به رخ دیگران می کشید، الان کجا هستند و چکار می کنند؟
مساجد شهرها که محل استقرار همین نیروی مردمی است هنوز ضدعفونی نشده. این ها کدام مردم هستند و برای کدام مردم نیروی مردمی تلقی می شوند. در این مملکت این ها چه کاره هستند و شماها چه کاره اید؟ ژنرال های واکنش سریع اگر نمی توانید در درمان بیماران کمک کنید، چرا نمی روید بیل بزنید و قبر بکنید؟ مگر خبر ندارید در گیلان نیروی کافی برای کفن و دفن نیست. آقای سردار جعفری تو که در سیل گلستان اول تن به آب زدی و بعد بیل می زدی تا کیسه ای را با خاک و ماسه پر کنی و تصویرت از تمام شبکه های چند ده گانه نظام پخش می شد، الان کجایی و چرا نمی روی بیل بزنی و قبر بکنی، چرا؟ چون آنجا دوربین نیست و یا خطر ابتلا به ویروس هست؟
سردار سرلشگرِ ارشد، دکتر حاج محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، توئیت گر حرفه ای، الان کجا تشریف دارید. این مردم محتاج ساده و ابتدایی ترین ملزومات هستند. الکل سفید، ماسک، وایتکس، ژل…چرا برای تهیه این ملزومات هیچ کاری نمی کنید. شما که برای تامین بودجه کل کشور طرح داری، برای این موارد جزء نیز کاری کنید. فعلا لازم نیست تعداد زیاد از نیروهای نظامی آمریکا را گروگان بگیرید تا میلیاردها دلار آمریکایی ها در اختیارتان قرار دهند. الان، همین الان که در حال غرق شدن هستیم، لااقل یک سرباز آمریکایی را گروگان بگیرید و بعد با مقداری ماسک و الکل و لباس و وایتکس معاوضه کنید. ژنرالِ واکنش سریع در این مملکت ” وایتکس ” نایاب است. تو یکی که سال های جنگ را خوب به یاد داری، مگر نه؟
محسن رضایی، تو که ادعای مدیریت داری بیا بیرون و نیروهای مردمی را سازماندهی کن. الان زمان عمل است، با عدم حضورت اسناد مربوط به گاف های سوء مدیریت در دوران جنگ را مهر تائید می زنی. بیا و نشان بده که سازماندهی و مدیریت بلد بودی و بچه های مردم را از سر اشتباه به قربانگاه نفرستادی!
بیا حاج محسن رضایی بیا …
سردار سرلشگر سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب همین چندی قبل، بعد از موشک زدن به پایگاه آمریکا در عراق در مصاحبه ای گفتید:
در کنار ملت هستیم و اجازه نمی دهیم مویی از سر ملت ایران کم شود.
این ملت الان جانش در خطر است. همین امروز تا ظهر خبر درگذشت دو پزشک منتشر شده. چندین پرستار جان خود را از دست داده اند.همیشه در گفتگوهایتان از آمادگی سپاه برای مقابله با هر نوع تهاجم از طرف دشمنان سخن گفته اید، آیا چیزی به نام جنگ میکروبی داریم؟ اگر هست شما در چه میزان از آمادگی قرار دارید و چگونه و با چه امکاناتی از مردم کشور محافظت خواهید کرد؟ با آن همه امکانات و این همه نیرو و مراکز فنی-علمی- درمانی و مالی و سازمان بسیج که در اختیار دارید، چرا به کمک مردم نمی آیید، چرا به کادر درمان در بیمارستان ها کمک نمی کنید؟
هرچند الان خیلی دیر شده سردار، خیلی دیر…
در این سی سال همیشه همینطور بود و همینطور نیز عمل شده است. همیشه دیر شده، دیر بوده، و الان نیز چون گذشته خیلی دیر شده است!
با این وضعیت ما مردم چه طور می توانیم به مدیریت، طرح و برنامه و آمادگی شما اطمینان کنیم؟ شما در این آزمون که مهمترین اتفاق در سی سال اخیر بوده، مردود شدید.
سرداران همیشه در صحنه، نیروهای واکنش سریع در توئیتر، آقایان رضایی نقدی، ضرغامی، عباسی، قالیباف …کجا هستید؟
سپهسالار قالیباف، ای معجزه گر که برای هر مشکلی راه حل در آستین داشتی، الان کجا هستی؟ حتما می دانی که آن میلیاردها پول قادر به مقابله با کرونا نیست.
سرداران واکنش سریع هیجده جانباز شیمیایی به دلیل قرار گرفتن در معرض ویروس کرونا تاکنون شهید شده اند؛ از این خبر شرم باید کرد و سر به پایین گرفت و رفت. امیدوارم شماها نیز چنین کنید.

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

‍ "قدرت" و "شورای نگهبان" هم از مطهراتند - قالیباف قبل از تطهیر و بعد از تطهیر، سه گانه ی قالیباف؛ میرسلیم و توکلی!
حسین جعفری
"مرحوم صدر الممالک اردبیلی از عرفای بزرگ بود. آخوندهای آذربایجان، همیشه بدلیل عرفان او را لعن و طرد میکردند، تا آنکه محمد شاه قاجار، لقب صدر الممالکی به او داد و او را راس علمای آذربایجان قرار داد.
از همان ساعت همه علمای لعن کننده به تعظیم و تکریم وی پرداختند و در تقرب به ایشان، ته لیوان او را بعنوان تبرک از یکدیگر می ربودند. تا آنکه ایشان روزی که همه به اصطلاح علما حضور داشتند، بالای منبر رفت و پرسید:
آقایان علما، بفرمایید مطهرات چند تاست؟
‼️همه شمردند: آب، آتش ....استحاله ...آفتاب و...، چند مرتبه از علما پرسید و گفتند، اما ایشان میگفت: نخیر یکی کم گفتید!
آخر خودش با لهجه شیرین تركي گفت: و آنکه شما نگفتید، گودرت(قدرت) است!
من تا دیروز که آدمی عادی بودم، شما مرا صوفی و نجس میدانستید، اماحالا که به حکم حکومت حاجی صدر شده ام، پاک و مطهر شده ام، پس گودرت از مطهرات است!!آری .... قدرت!!"
باز خوانی مختصر نظرات آقایان میر سلیم و توکلی در خصوص قالیباف؛ قبل از ایام انتخابات و بعد از آن نشان می دهد که "شورای نگهبان" و "جان نثاری" برای حفظ آن یکنفر نیز از مطهرات قوی محسوب می شود!!
قالیباف قبل مطهر شدن:
میر سلیم در سال 96: "من اصلاً با آقای قالیباف صحبت نکردم. چون آقای قالیباف را قبول نداشتم. ... اگر من و قالیباف به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری می‌رفتیم، تخلفات او را رو می‌کردم."
احمد توکلی:"در پرونده واگذاری املاک شهرداری به مدیران شهرداری، پس از بررسی‌های دقیق کارشناسی و کمک مردم که ۱۰ هزار نسخه سند در اختیار ما قرار دادند، به این نتیجه رسیدیم که در واگذاری املاک تخلف و جرم رخ داده و این پرونده را به قوه قضائیه ارسال کردیم.» در پرونده واگذاری املاک نجومی، شهرداری هم متخلف است و هم جرم اتفاق افتاده است.... من دوبار از آقای قالیباف در انتخابات حمایت کرده ام اما با این قضایا (فساد شهرداری) دیگر نمی کنم."
قالیباف پس از مطهر شدن!
میرسلیم:
"... در پاسخ به سوالی درباره احتمال حضور او با محمدباقر قالیباف، که شائبه‌های تخلفات مالی در کارنامه دارد، در یک لیست انتخاباتی گفت: من همیشه مدعی ضرورت برخورد قاطع با فساد در تمام ابعاد آن هستم. اما فساد تنها اقتصادی نیست، فساد سیاسی هم داریم. به عنوان مثال اگر نماینده مجلس با دولت زدوبند کرد، فساد سیاسی شکل می‌گیرد. پیگیری شفافیت از اصول اعتقادی ما است.
میرسلیم در پاسخ به سوالی مبنی بر این که او در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ مدعی در اختیار داشتن اسناد فساد قالیباف بوده است نیز تاکید کرد:
...‌طیفی هم وجود دارد که به انقلاب اعتقاد دارند و خدماتی کرده اند. ممکن است اشتباهاتی هم داشته اند که با تذکر این اشتباهات اصلاح می‌شود. خوب نیست که کسی حتی اگر اشتباه فاحش داشته باشد، با کسی که با نظام و رهبری مشکل دارد، مقایسه شود....❗️خبرنگاران نباید در مورد قالیباف حکم دهند."
احمد توکلی:
"کارنامه آقای قالیباف مملو از نقاط درخشان است و وقتی این کارنامه را ارزیابی می‌کنیم، در می‌یابیم که در مجموع او لیاقت نمایندگی تهران را دارد.
او در سطح عالی‌ترین رجال سیاسی‌مذهبی حال حاضر کشور است و به دلیل آنکه نگاهی کلان به اداره کشور دارد به شدت برای نمایندگی مجلس مناسب است ... من او را در قامت ریاست مجلس می‌بینیم."
بقول دوستی فرزانه؛
"... این یعنی که حاج باقر که تا دیروز تا خرخره توی لجن املاک نجومی رفته بود الان که احتمالاً رئیس مجلس میشه پاک و مطهر هم میشه؟
...به نظر یکی از مطهرات را جا انداختیم! یعنی علاوه بر "قدرت"، "شورای نگهبان" هم از مطهرات است!"
...با این فرق که فقط پاک نمیکنه! بلکه گاهی وقتها آدم های پاک رو به جرم "عدم التزام عملی به چییَک و چییَک"، نجس هم میکنه!"
کانال_تحلیل_زمانه @tahlilzamane

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

درس و ضد درس Posted: 29 Feb 2020 07:41 AM PST عباس عبدی

متأسفانه شیوع کرونا ویروس موجب شد که ماجرای انتخابات مجلس و درس‌آموزی‌های آن و نیز تحلیل جزییات این رویداد به حاشیه برود. حتی وزارت کشور و شورای نگهبان نیز با انتشار ناقص آمار (برخلاف همیشه) کوشیدند که اجازه ندهند ابعاد این رویداد تحلیل شود. از جمله انتشار دیرهنگام آرای کل تهران و کشور و از آنها مهم‌تر عدم انتشار آمار آرای باطله. همه اینها موجب شده است که سایه ابهام بر روی نتایج افکنده شود.
وزارت کشور باید آمار کامل کلیه استان‌ها و حوزه‌ها و صندوق‌ها را در اختیار افکار عمومی قرار دهد. متأسفانه ترس دست‌اندرکاران از شفافیت نه تنها کم نشده است که هر روز بیشتر نیز می‌شود و حتی داده‌هایی را که در گذشته منتشر می‌شد اکنون منتشر نمی‌کنند و از دسترس مردم دور می‌دارند. این ترس از واقعیت، دیر یا زود درک مسئولین از جامعه را غیرواقعی‌تر از پیش خواهد کرد. با وجود این از همین داده‌های موجود می‌توان یافته‌هایی را آموخت. در این یادداشت فقط به یک مورد آن اشاره خواهم کرد.
یکی از جالب‌ترین نتایج انتخابات این دوره در تهران رخ داد. مقایسه آرای ۳۰ نفر اول نتایج تهران در این دوره که همگی از یک لیست منسوب به اصول‌گرایان هستند با ۳۰ نفر دوره پیش آنان که رأی نیاوردند، نشان می‌دهد که در سال ۱۳۹۴، ۳۰ نفر آنان در حوزه انتخابیه تهران مجموعاً ۲۲.۳ میلیون رأی یعنی به طور متوسط هر کدام حدود ۷۴۳ هزار رأی به دست آورده‌اند. این ارقام در سال ۱۳۹۸ برابر ۲۳.۷ میلیون و متوسط هر نفر ۷۹۰ هزار رأی است. که افزایش آن نسبت به سال ۹۴ حدود ۶ درصد و معادل رشد تعداد واجدین حق رأی در تهران است.
به عبارت دیگر هر ۳۰ نفر آنان با رای ثابت از رتبه ۳۱ تا ۶۰ در سال ۹۴ به رتبه ۱ تا ۳۰ در سال ۹۸ ارتقا یافته‌اند! بدون آنکه حتی یک درصد نیز به آرای آنان اضافه شود. این اتفاق به دو دلیل می‌تواند رخ داده باشد، یا حذف اصلاح‌طلبان یا رویگردانی مردم از اصلاح‌طلبان، و البته ترکیب این دو راه هم قابل تصور است و به نظر می‌رسد که هر دو راه طی شده است. ولی هر چه باشد یک نتیجه قطعی وجود دارد و اینکه اصول‌گرایان نتوانسته‌اند اضافه بر حامیان خود در سال ۹۴ حتی یک درصد از دیگر مردمان غیر خود را جذب کنند.
درس این است که از حذف یا ضعیف شدن پایگاه اصلاح‌طلبان آبی برای اصول‌گرایان گرم نمی‌شود. بله؛ می‌توان با چنین اقداماتی مجلس را گرفت، ولی واقعیت جامعه را نمی‌توان تغییر داد. این اتفاق در حالی رخ داده که اصلاح‌طلبان در حضیض وضعیت سیاسی خود بودند. در واقع اگر قرار بود اصول‌گرایان یک فرصت برای یارگیری به دست آورند و طرفداران اصلاح‌طلبان را به سوی خود جذب کنند، هیچ‌گاه بهتر از امروز نمی‌توانستند چنین هدفی را محقق کنند. ولی دریغ از یک گام حتی کوچک در پیشرفت به سوی این هدف.
این تمام ظرفیت اصول‌گرایی است که حداکثر ۱۵ درصد مردم است. البته اگر کیفیت ویژگی‌های این افراد را از لحاظ سن، تحصیلات و ویژگی‌های شغلی و اقتصادی تحلیل کنیم، روشن می‌شود که از مجموعه افراد تأثیرگذار جامعه شاید کمتر از ۷ درصدشان به این جناح نزدیک یا علاقه‌مند به آنان هستند. افرادی که جوان و تحصیل‌کرده و واجد توانایی‌های مشارکت‌جویانه باشند. افراد گروهای تاثیرگذار عموماً در جناح مقابل اصولگرایان قرار می‌گیرند.
این درس اصلی این انتخابات بود ولی یک ضد درس هم دارد. اینکه اگر می‌خواهید به این شیوه ادامه دهید، از اینکه بتوانید دیگران را به سوی خود جذب کنید یا از طریق انتخابات مرسوم و شناخته شده پله‌های قدرت را بالا روید؛ ذهن خود را رها کنید. در این صورت بهتر است که با همین دست‌فرمان موجود جلو بروید. به نظر می‌رسد که میان آن درس و این ضد درس، دومی برای اصول‌گرایان مطلوب‌تر و شنیدنی‌تر شده است.

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

علی مطهری: اتفاقات آبان ماه و ناعادلانه بودن رقابت به‌دنبال رفتار شورای نگهبان از دلایل کم بودن مشارکت انتخاباتی مردم بود
Posted: 26 Feb 2020 04:36 AM PST
مطهری اما معتقد است اگر چنین ادعایی درست باشد قاعدتاً باید مشارکت از حد متعارف هم بالاتر می‌بود و مردم برای بیان انتقادشان از دولت و مجلس فعلی بیشتر پای صندوق رأی می‌رفتند. با این حال مطهری امیدوار است با یکدست شدن مجلس اصول‌گرایان واقعیات کشور را درک می‌کنند و چون حالا خودشان مصدر امور می‌شوند مسائلی مثل برجام، اف ای تی اف و حتی رابطه با امریکا را هم حل می‌کنند.
به‌عنوان یک نماینده مجلس که تجربه سه دوره حضور در انتخابات را داشتید، چه ارزیابی از آنچه در این انتخابات گذشت دارید؟ این انتخابات را چطور تحلیل می‌کنید؟
در مجموع اتفاق خوبی نیفتاد. چه نگرش و روش شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌های نامزدها را در نظر بگیریم و چه میزان مشارکت مردم، این واقعاً اتفاق مورد انتظار در این شرایط سخت کشور نبود. اما مهم این است که قبول کنیم باید آسیب‌شناسی و نقاط ضعف را برطرف کنیم که دوباره این اتفاق رخ ندهد. این اتفاقی که رخ داد و اینکه مشارکت پایین بود و بعد از انقلاب با چنین مشارکتی روبه‌رو نبودیم، علت‌های مختلفی دارد. اینکه این اتفاق را گردن ویروس کرونا بیندازیم یا به‌دلیل ضعف مجلس و دولت بدانیم، اینها دلایل قابل قبولی نیست آنچنان که برخی رسانه‌های اصول‌گرا چنین تحلیل‌هایی ارائه کرده‌اند.
هر کدام از اینها جواب خودش را دارد. بحث ویروس کرونا اگر تأثیری هم داشته بسیار کم بوده و قابل اعتنا نیست. اگر بگویند ضعف عملکرد دولت بوده که ماجرا برعکس است. یعنی اگر مردم دولتی را ضعیف بدانند و به فرایند انتخابات هم امید داشته باشند اتفاقاً انگیزه بیشتری پیدا می‌کنند که از طریق رأی دادن بیایند مجلس قوی‌تری تشکیل دهند تا دولت را به حرکت وادارد. این امر سبب مشارکت بیشتر می‌شود. مسأله ضعف مجلس هم یک دروغ بزرگ است، به این دلیل که در واقع دست‌های مجلس دهم بسته بود. شما ببینید در طول این چهار سال، مجلس کجا می‌توانست درباره یک مسأله مهم کشور تصمیم بگیرد. ما مثلاً بعد از قضیه تصمیم شورای سران سه قوه درباره بنزین می‌خواستیم در مجلس تصمیمی بگیریم یا بعد خواستیم به خاطر حوادث آبان ماه وزیر کشور را استیضاح کنیم، که به خاطر فشارهای خارج از مجلس میسر نشد. در خیلی موارد دیگر همین اتفاق افتاد. در واقع اول دست مجلس را بستند و بعد شروع کردند به تحقیر مجلس و تلقین کردند که این مجلس ناتوان است. این یک دروغ بزرگ است. دروغ دیگرشان این بوده که می‌گویند این مجلس، مجلس اصلاح‌طلبان است در حالی که این مجلس، مجلس اصول‌گرایان است و اکثریت اصول‌گرا دارد. اساساً با روش شورای نگهبان هیچ‌وقت این اتفاق در جمهوری اسلامی نمی‌افتد که یک مجلس با اکثریت اصلاح‌طلب روی کار بیاید. مجلس ششم البته یک استثنا بود. بنابراین اینکه می‌گویند مجلس ضعیف بوده اولاً این مجلس ضعیف نبوده و ثانیاً اگر هم ضعفی بوده عوامل خارج از مجلس باعث آن شده‌اند و تبلیغات گسترده در طول چهار سال گذشته علیه این مجلس، نهاد مجلس را در چشم مردم ضعیف جلوه داده است.
الان با این وضعیتی که شما می‌گویید باید چه کرد و تکلیف چیست؟ به هر حال بخشی از جامعه هم در انتخابات شرکت نکردند، باید به نظر شما برای این قسمت از جامعه چه کرد؟
باید علل این اتفاق را بررسی کنیم که در آینده دیگر تکرار نشود. مثلاً اتفاقات آبان ماه به نظر من در کم بودن مشارکت انتخاباتی تأثیر داشته است. البته هیچ‌وقت درصد مشارکت انتخاباتی در هیچ کشوری صددرصد نمی‌شود. اما در کشور ما مشارکت بالای ۶۰ درصد طبیعی بوده. مثلاً در دوره قبل مشارکت ۶۲ درصد بود یا سال ۸۸ مشارکت بالای ۸۰ درصد داشتیم ولی این عدد ۴۲ درصد عدد پایینی است.
مخصوصاً باید توجه داشته باشیم که مشارکت در کلانشهرها به طور قابل توجه پایین‌ بوده است. مشارکت در شهر تهران ۱۸ درصد بوده که نگران‌کننده است. در واقع مردم یک پیامی دادند به مجموعه نهادها و مسئولان که باید این پیام را دریافت کنند و ببینند چه نقایصی در کارشان وجود دارد، آن را برطرف کنند.
دلیل دیگر، حادثه هواپیما و رفتار غیردلسوزانه در حادثه جان‌باختگان کرمان بود. یک دلیل دیگر هم به نظر من این بود که برخی مسئولان ما بابت تشییع باشکوه پیکر سردار سلیمانی دچار توهم شدند و فکر کردند این جمعیت انبوه به معنی تأیید سیاست‌های داخلی و خارجی آنهاست؛ در حالی که چنین چیزی نبود و مسأله، شکسته شدن غرور ملی بود و مردم از این بابت ناراحت بودند که یک فرمانده ارشد آنها را امریکا در خاک کشور همسایه ترور کرده و دیدیم که موافق و مخالف نظام، همه وارد شدند.
عامل دیگر در کاهش مشارکت مردم، روش بحث برانگیز شورای نگهبان در بررسی صلاحیت نامزدها بود. در این دوره یک رویه در شورای نگهبان برجسته‌تر بود و آن رد صلاحیت بابت اظهارنظر بود. در گذشته هم از این کارها می‌کردند اما در این دوره خیلی شدید بود، یعنی آشکارا می‌گفتند شما باید این را می‌گفتید و آن را نمی‌گفتید. این رویه کاملاً مخالف آزادی بیان بود. این هم یک پدیده نامبارکی بود که متأسفانه این بار شدت پیدا کرده بود.
دلیل دیگر، ناعادلانه بودن رقابت بود که به‌دنبال رفتار شورای نگهبان ایجاد شد. یک طرف از چند ماه پیش با خیال آسوده مشغول برنامه‌ریزی بود و طرف دیگر تا دو روز مانده به انتخابات هنوز نمی‌دانست که چه نامزدهایی از آن تأیید صلاحیت شده‌اند و فهرست خود را چگونه ببندد. این اصلاً یک رقابت عادلانه نیست. مثل یک مسابقه دو سرعت است که افراد سریع را با دست نگه دارند برای اینکه ضعیف‌ها جلو بیفتند. و این اتفاقی که افتاد به ضرر کشور بود. البته من خودم به این اتفاقی که رخ داد خوش‌بین هستم. به خاطر اینکه وقتی که کار دست دوستان به قول خودشان انقلابی می‌افتد و اداره کشور را به دست می‌گیرند باعث می‌شود که خودشان به برجام برگردند، خودشان مشکل اف ای تی اف را حل کنند، خودشان سیاست خارجی را اصلاح کنند، رابطه با عربستان را برقرار کنند، حتی رابطه خوب با اروپا را در پیش خواهند گرفت.
اینها در دل خودشان می‌دانند که کشور نمی‌تواند رابطه خود با دنیا را قطع کند ولی می‌خواهند این اتفاق یعنی بهبود روابط به وسیله خودشان رخ دهد نه به وسیله رقیب‌شان یا دولت آقای روحانی. من معتقدم با روی کار آمدن یک چنین مجلس یکدستی که بعد از آن هم احتمالاً یک دولت یکدست همراه به وجود خواهد آمد بسیاری از این مشکلات که عامل آن هم بیشتر خودشان بوده‌اند رفع خواهد شد. لذا این اتفاق را مبارک می‌دانم. چون مشکل دوستان ما این است که چرا قدرت در دست ما نیست؟ و وقتی که قدرت را به دست بگیرند و ببینند با روش‌هایی مثل برهم زدن برجام و کارشکنی در مورد FATF نمی‌توان کشور را اداره کرد خودشان مشکلات را حل می‌کنند. در واقع مشکل، جنگ قدرت است.
یعنی شما معتقد هستید ترکیب جدیدی که در مجلس شکل گرفته است، به رفع مشکلات فعلی در کشور خواهد انجامید؟ اما این مجلس قرار است یک سال و نیم با دولت روحانی کار کند که در واقع رقیب آنان محسوب می‌شود….
در این یک سال و اندی اگر مجلس جدید بخواهد اقدام احساسی در مورد دولت انجام دهد رهبری مانع می‌شود. اینکه مجلس و دولت یکدست شوند و به قول خودشان انقلابی باشند به نفع کشور است چون مسئول اداره کشور خواهند بود و به این نقطه می‌رسند که با این سیاست‌ها نمی‌شود کشور را اداره کرد. دنبال احیای برجام، حل مشکل اف ای تی اف و اصلاح سیاست خارجی خواهند رفت.
ما مجلس نهم را داشتیم. حتی قبل از آن مجالس هشتم و هفتم هم تقریباً یکدست بوده‌اند. حتی با دولت وقت هم یکدست بودند اما این اتفاقاتی که شما پیش‌بینی می‌کنید، رخ نداده بود. اگر هم به تعامل با دنیا می‌رسیدند، زمان و انرژی و هزینه زیادی می‌برد. آیا فکر می‌کنید این تصمیم اگر بخواهد در دوره جدید مجلس گرفته شود، سریع‌تر اتفاق می‌افتد؟
امروز شرایط متفاوت است. ما هیچ‌گاه این مقدار تحت فشار نبوده‌ایم. در اواخر دولت احمدی‌نژاد مجلس با دولت درافتاده بود و با هم متحد نبودند. خود احمدی‌نژاد هم آدم خاصی بود و قابل پیش‌بینی نبود. این گروه سیاسی نیاز به کیسه بوکسی دارند به‌نام دولت آقای روحانی که بتوانند حمله کنند. شما هم دیدید وقتی که صحبت از استعفای آقای روحانی می‌شد اینها خیلی نگران می‌شدند چون دیگر کیسه بوکس آنان از بین می‌رفت. ولی الان که وارد قدرت شدند و مخصوصاً اگر دولت را هم به دست بگیرند با تجربه‌ای که سران آنها پیدا کرده‌اند می‌فهمند که راه نجات کشور اصلاح سیاست خارجی، زنده کردن برجام و حل مشکل اف ای تی اف و در صورت لزوم برقراری رابطه با امریکا است.
آقای دکتر، اگر شما این اعتقاد را داشتید چرا از این جریان در انتخابات حمایت نکردید؟
برای اینکه این جریان مضرات دیگری دارد که در مجموع به ضرر کشور است. مثلاً اکثر آنها اصلاً اعتقادی به آزادی بیان و حقوق شهروندی ندارند. مثلاً اگر یک نفر منتقد در زندان کشته شود پیگیری نمی‌کنند. از طرفی انتخابات باید آزاد و رقابتی باشد. اگر بود، اینها رأی نمی‌آوردند اما حالا که این افراد رأی آورده‌اند و تا بیرون بودند دائم تخریب می کردند، ورودشان به مجلس و مخصوصاً اگر دولت آینده را هم به دست بگیرند باعث می‌شود معتدل شوند. وقتی خود را مواجه با اداره کشور ببینند از رفتار تند و افراطی خود دست برمی‌دارند.
کسانی که نتوانستند در این انتخابات در میدان رقابت حضور داشته باشند، مانند اصلاح‌طلبان و معتدلین و شخص شما، در ادامه راه باید چه برنامه‌ای داشته باشند؟
باید به آگاهی‌بخشی خود ادامه دهند. مردم را آگاه کنند، شیطنت‌هایی را که در پشت پرده از سوی برخی نهادها انجام می‌شود به مردم توضیح دهند، دنبال تشکیل احزاب قوی باشند. مهمتر از همه اینکه به‌دنبال حل مشکل نظارت استصوابی باشند. یادم است که رهبر انقلاب در آستانه مجلس چهارم که بحث نظارت استصوابی پیش آمده بود، گفتند که بله این یک موضوع قابل بحث است. حالا فعلاً در آستانه انتخابات هستیم، اما بعد از برگزاری انتخابات در این مورد بحث کنید. البته هیچ‌وقت در این مورد بحث نشد و نظارت استصوابی به‌عنوان یک امر مسلّم تلقی شد. من راجع به خودم نمی‌خواهم صحبت کنم ولی فردی مانند آقای جعفرزاده نماینده رشت، جانباز ۷۰ درصد قطع نخاعی است که خودش هم نمی‌داند به چه دلیل رد صلاحیت شده است. احتمالاً به خاطر نطقی است که گفت تا کی فتنه فتنه می‌کنید. یا آقای رحیمی نماینده تهران. این بنده خدا از ۱۵ سالگی به جبهه رفته است. اسیر شده، یک پای خود را از دست داده، آدم معتدلی هم هست. یک جمله حرف تندی که بگوییم نظام آسیب ببیند هم نزده است. چرا چنین فردی را رد می‌کنند؟ این مشکلات باید حل شود. باید با مقام رهبری صحبت شود. ممکن است که دستوراتی از سوی ایشان صادر شود. بالاخره باید تلاش کرد.

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

بله دوست عزیزم، با این جمله سردار کاملا موافقم،
"یکی از شوون عاقبت به خیری نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب است"
اما بگذار ابتدا یک تعریف روشن از انقلاب و جمهوری اسلامی داشته باشیم، سپس بنده هم مخلص شما و این سردار شهید خواهم بود،
آنچه مسلم است این که هرگز آن انقلاب و جمهوری اسلامی که مد نظر باید باشد، نه در تفکر و نه در عمل آنان که امروز سکان داری می کنند تجلی ندارد، انقلاب مد نظر در تفکر و عمل امثال آنان بروزی ندارد، سارقانی هستند که همه چیز را به سرقت برده اند، و سیاهی و بی آبرویی به جا گذاشته اند، آقای جنتی، مصباح یزدی، محمد یزدی، سید احمد علم الهدی، سید احمد خاتمی، سردار عباسی، سردار نقدی، حسین شریتمداری، سردار قالیباف و ده ها متخلف از این قبیل که تفکر زشت و کردار خسارت بارشان امروز با انقلاب و جمهوری اسلامی مساوی پنداشته می شود و خود را مساوی انقلاب جا زده اند، مسلما نه انقلاب هستند و نه جمهوری اسلامی، و امروز حاکمیت آنان بر شوون انقلاب و جمهوری اسلامی روزگاری بر سر این کشور، انقلاب و جمهوری اسلامی آورده اند، که نتایج آن را محمود افغان نیز بر سر ما نیاورد و بسیاری از جنایت کاران دوران، از این میزان خسارت مبرایند.
غارتی از این کشور و این مردم مظلوم (از اعتقاد و اموال شان و....) صورت گرفت و می گیرد که روی بسیاری از غارتگری های غارتگران تاریخ را سپید نمود، و امروز خود چشم مشاهده می کنید که برای چپاندن این سه نفر نفر (مصباح یزدی، محمد یزدی، قالیباف) در ارکان قدرت (مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان) حاضر شدند بسیاری از مردم را که ولی نعمت این مسولین و این انقلاب و کشورند را با حالت قهر از صندوق ها جدا کنند، و با کنار زدن این مردم راه را برای این غارتگر بیت المال صاف کنند تا به مجلس واردش کنند، تمام کاندیداهای مجلس خبرگان را رد صلاحیت و... کردند تا صحنه را خالی کنند تا محمد یزدی و مصباح یزدی را در خلوتی پای صندوق ها، با چند رای ناچیز وارد مجلس خبرگان کنند، چرا؟!! این همان حاکمیت مردم بر سرونوشت خویش است که مردم برایش قیام کرده اند، خون داده اند و...؟!!
دوست خوبم بله عاقبت به خیری اعتقاد و وفاداری به انقلاب و حاصل خون شهداست، ولی این انقلاب برای این بود که حاکمیت فردی نباشد، برای آزادی بود، برای رهایی از سطله استبداد داخلی و استعمار خارجی، این انقلاب، برای رهایی مستضعفین بود، نه حاکمیت روحانیت، نه قبضه کردن قدرت در دست یک قشر که تفاوت آنان با دیگر مردم تنها در تقسیم کار اجتماعی است، که قبا و عمامه ایی آنان را از مردم دیگر متمایز می کند و نه در تقوا و نه در هیچ چیز دیگر ارجحیتی بر دیگران ندارند، و از دیگران بنا به شغل شان متفاوت می باشند، و شغل آنان این است که راهنما باشند که راه را به سوی خدا بنمایانند
و امروز برعکس جوانان این آب و خاک از راه خدا و حتی خدا بیزار شده اند و امروز روحانیت دین و راه خدا را در بدترین حال خود قرار داده است.
قرار جمهوری اسلامی بر این نبود که ملت به سلطه ما در آیند، بلکه این انقلاب آمده بود که مردم را از سلطه فردی و طبقه ایی نجات دهد، قرار بر عدالت بود، نه این که امروز سردار شریفی به خاطر غارتی که از بیت المال در کنار سردار قالیباف کرده است، حکم اعدام گرفته و مردم هیچ نه از او می دانند و نه از پرونده قطورش با خبرند، ولی نجفی (شهردار) از این عدالتخانه! برای یک کیس خانوادگی و شخصی، رسوای عالم می شود، این است عدالتخانه ایی که در سایه شعار عدالت علوی به وجود آمده است؟! بله نسبت ما با این عدالتخانه واگو کننده عاقبت به خیری و یا، عاقبت به شری است، اگر از این امور مبرا بودی و متنفر در آخرت نزد کسانی که برای این انقلاب و جمهوری اسلامی خون دادند رو سپید خواهی بود، وگرنه چه عاقبت به خیری ایی؟!
سیلی خورده های زمان بنیانگذار امروز ایدئولوگ ج.ا.ایران هستند (مصباح یزدی) و انقلاب و مردم برای بودن آنان در قدرت فدا می شوند، و حتی فرزند ایدئولوگ شهیدش (دکتر علی مطهری) را به خاطر پیگیری حقوق مردم و تنها حرف زدن ( آنهم نه خلاف بلکه زاویه دار با قدرت) رد صلاحیت می شود، دوست خوبم! من هم با این جمله این سردار شهید موافقم،
اما نسبت با کدام، انقلاب و کدام جمهوری اسلامی؟! سوال اینجاست، پوسته قدرت پرستی که پشت نام انقلاب و جمهوری اسلامی مخفی شده و مقابل خواست مردم می ایستد، یا انقلاب پابرهنه ها، انقلاب فقرا، انقلاب ولی نعمتان این انقلاب و کشور و مسولین آن، یا نه انقلاب افراد فرای قانون، خود را مقید به هیچ معیار و قانون و حد و حدودی نمی شناسند و ایالت های خود مختار بی قانونی و قانون شکنی درست کرده اند، چه در شورای نگهبان، و چه در استان خراسان که هر چه بگویند و بکنند، حتی از سوال نیز مصونیت داشته و کسی را یارای سوال نیست که اگر بکنند به سرنوشت دکتر صادقی و دکتر علی مطهری و.... مبتلا می شوند و حذف،
خواهش می کنم در سرنوشت یاشار سلطانی که غارت های شریفی و قالیباف و تیم او را قضایی کرد مطالعه کنید، ببینید، آیا کدامیک بیشتر به عدالتخانه! سپرده شدند، غارتگر یا فاش کننده غارت؟!
غارت بیت المال، استبداد، خود رایی، تشکیل خلافت اسلامی (به جای ج.ا) و حاکم کردن امثال علم الهدی و محمد یزدی و مصباح یزدی، قالیباف، احمد جنتی و... بر شوون این ملت مظلوم و کشور به خاک نشسته، واقعا اهدف انقلاب و جمهوری اسلامی بود؟!!
یا حاکم کردن تفکر مطهری، بهشتی، چمران و کسانی که بدون چشمداشت قیام کردند و جان در طبق اخلاص نهادند که مردم آن وضعی که در زمان شاه داشتند، نداشته باشند؟
ولی امروز در سایه این باندهای فعال برای کسب، حفظ و تداوم قدرت، مردم به جایی رسیده اند که بگویند "رضا شاه روحت شاد"، ای خاک بر سر این عملکرد و تفکری که مردم را به آن روزهای سیاه دلتنگ می کند،
بله آن روزهای سیاه خوب نبودند، همه این را می دانند، حتی مردمی که این شعار را می دهند از آن سیاهی باخبرند، ولی سیاهی این روزها و سو استفاده از انقلاب، جنگ، خون شهدا، جمهوری اسلامی، شورای نگهبان، سپاه، دین، جایگاه روحانیت و.... برای کسب، تداوم و حفظ و گسترش قدرت، آن روزهای سیاه را هم روسپید کرده است.
و....
ببخشید سر شما را به درد آوردم
فقط می خواستم بگویم نه این ها انقلابی هستند و نه این جمهوری اسلامی، آن جمهوری اسلامی مد نظر انقلابیون بود، شیوه های که برای کسب، حفظ، تداوم و گسترش قدرت اعمال می شود، بیشتر مرا به یاد خلافت عثمانی، عباسی و.... می اندازد تا خلافت علوی و شیوه پیامبر اکرم، و به نظر من هم نسبت ما در تایید و همراهی با آن، عاقبت ما را رقم خواهد زد.

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

اصولگرایان مسبب اصلی وضع موجود هستند عباس آخوندی:
سخن این است که اصالت و صداقت در انتخاب و انصاف در داوری و رقابت پس از فروکش کردن غبارهای ساختگی و فضاهای ناراست درخشندگی خود را خواهند داشت و مردمان سره را از ناسره تشخیص خواهند داد.
دیگر آن‌که سیاست هر چند انتخاب بین گزینه‌های ممکن است، لیکن آنان‌که افق‌های دور را نمی‌بینند، بزودی هم خود در چاه می‌افتند و هم خیل همراه را با خود می‌برند. سیاست‌مداران ملّی منافع ملّی ایران را بر مشارکت در قدرت به هر قیمت ترجیح می‌دهند. بنابراین، مشارکت در انتخابات البته که ستوده است و باید مشارکت نمود لیکن، با حفط اصالت و صداقت در انتخاب و نه شرط‌بندی بر اسب برنده! اسب برنده ممکن است در خدمت دیگری و در زمین دیگری بتازد و انتخاب‌کنندگان را سخت ناامید سازد.
بی گمان این انتخابات یکی از سردترین انتخابات ایران است و تردید همگانی بر تمام اجزای آن سایه‌ی سنگینی افکنده‌است. فضای عمومی جامعه هیچ امیدبخش نیست. رشد اقتصادی منفی، تورم بالای 30%، بیکاری و تجارت کساد و روابط بین‌المللی ناپایدار موجب نگرانی عام و خاص است. حضراتی که برای تصاحب مجلس شمشیر از رو بسته‌اند به‌سادگی از همه‌ی تنگناهایی که خود خلق کرده‌اند عبور می‌کنند و ریاکارانه دولت و حامیان نخستین‌اش را به عنوان مسبب اول و آخر وضع موجود معرفی می‌کنند.
هرچند دولت، میانه‌روان و جریان اصلاحات درشکل‌گیری وضع موجود بی‌نقش نبوده و نیستند ولی، آنان بیش از آن‌که مسبب ایجاد این وضع باشند، نقش‌شان را در بی‌عملی بایدجستجو کرد. مشخصا، از بابتِ بی‌عملی در برابر همین جریان مهاجم که فعالانه در خلق وضع موجود نقش داشته‌اند و اینان در برابر آنان سکوت و مسامحه روا داشته‌اند قابل نقداند.
آنان که بی‌مسمّی نام اصولگرایان بر خود گذاشته‌اند و به‌واقع پرچم‌های اصولگرایی مدنی را تصرف و پایگاه‌های آنان را اشغال کرده‌اند، خود مسبب اصلی وضعیّت موجوداند و به فرض که رای بیاورند، ژرفای چاله‌ی مشکلات را بیشتر خواهند ساخت و گره‌هایی بر گره‌ها خواهند افزود. آنان همواره در دوره‌ی پس از جنگ برای کشور مشکل آفریده‌اند و بخشی از مشکل بوده‌‌اند و نه راهِ حل، و دیگران را از این بابت که چرا مشکلات خلق شده توسط ایشان را حل‌وفصل نکرده‌اند سرزنش کرده‌اند. و به نظر می‌رسد به شکل افراطی‌تری ادامه خواهند داد...
@Noandishnews

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

روزنامه اعتماد: شورای نگهبان،اصلاح طلبان را به مرخصی فرستاد
روزنامه اعتماد نوشت:
انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی و اولین میان‌دوره‌ای دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری، روز گذشته برگزار شد و باز هم مردم در این عرصه حضور پیدا کرده و نشان دادند که با صندوق‌های رای قهر نکرده‌اند.
اگرچه نقش شورای نگهبان در گرفتن فرصت رقابت از اصلاح‌طلبان به عنوان اتفاقی که باعث شد آنها پیش از برگزاری انتخابات عرصه رقابت و انتخابات را واگذار کنند، نمی‌توان نادیده گرفت. در واقع نظارت شورای نگهبان در این دوره باعث شد، اصلاح‌طلبان عملا از حضور چهره‌های شاخص محروم شوند.

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

اگر خدایید، خدایی رفتار کنید

"هنگامى را كه به فرشتگان گفتيم: براى آدم سجده كنيد همه سجده كردند مگر ابليس كه روى برتافت"(116_طه)
خدا فرمان داد و ابلیس سرکشی کرد. روبروی خدا ایستاد و چشم در چشمش دوخت، تمرد کرد و فرمانش را با جسارت تمام انجام نداد. آیا از این واضح‌تر می‌شد نشان دهد که به خدا التزام عملی ندارد؟ فرمانش را اطاعت نکرد و سرپیچی کرد. تمرد، رابطه‌ی خوب چندین هزارساله‌ی ابلیس را به مخالفت و سپس به دشمنی تبدیل نمود. از آن پس، ابلیس شد عدو مبین. هم دشمن خدا و هم دشمن انسان. اما آیا تا کنون به این پرسش اندیشیده‌اید که: چرا خدا با ابلیس و دشمن آشکار خود چنین به ملایمت رفتار کرد؟
خدا می‌توانست ابلیس را که نافرمانی کرد، به جرم عدم التزام عملی به خودش، از هستی ساقط کند. می‌توانست دشمنش را از گردونه خارج نماید. قدرت داشت به اندک اشاره‌ای ابلیس را نابود کند. اما چنین نکرد و حتی محدودش نکرد. اجازه‌اش داد در زمین بازی بماند و نافرمانی کند. دستش را باز گذاشت که هر کاری خواست انجام دهد. تا جایی که توطئه کند و حتی انسان را بفریبد و به عصیان در برابر خدا دعوت کند. اجازه داد با حقه و فریب و دشمنی، یاران خدا را به مقابله با خدا بکشاند. همه را علیه او بشوراند و وحدت و انسجام اردوگاهش را درهم بشکند. در این میان اما خدا به دشمن آشکارش فرصت و امکان دشمنی داد. به "آدم" هم فرصت و امکان انتخاب داد تا میان خودش و ابلیس، دست به انتخاب ببرد. انسان را انتخاب‌گری آزاد آفرید و می‌خواست آزاد باقی بماند.
راستی چرا خدا با ابلیس مماشات کرد؟ اصلا چرا اجازه داد که این چنین جولان دهد و به قصد دور کردن آدمی از خدا، فعالیت پنهان کند؟ و چرا در طول تاریخ، به همه‌ی آنان که صراحتا به دین و ایمان و فرستادگانش و به خودش، اعتقاد و التزام عملی ندارند، (دست کم در این جهان)، اجازه‌ی تام داد تا زندگی کنند و محدودیتی برای‌شان قایل نشد؟
حالا خدا باید از عرش بر فرش فرود آید و در این آب و خاک قدمی بزند تا ببیند چگونه به نام او و به بهانه‌ی عدم التزام عملی به دین او، ابلیس را نه، بلکه پیروان خودش را از مدار انتخاب و تصمیم‌گیری خارج می‌کنند. تا ببیند آن آزادی انتخاب و تکثری که برای هستی قایل بود، اینک به دست کسانی که خود را خدا می‌بینند، از میان می‌رود و کسانی به اتهام عدم التزام عملی به او از زمین بازی اخراج می‌شوند و دایره‌ی انتخاب را تنگ و تنگ‌تر می‌کنند. وقتی خدا، ابلیس را به جرم عدم التزام عملی به خودش، از کنشگری و انتخاب شدن توسط انسان محروم نکرد، چرا انسان‌هایی موحد(و نه شیطان) در این وادی این چنین حذف می‌شوند؟
بنا به آنچه در قرآن آمده است اگر قرار بود خداوند صلاحیت داوطلبان مجلس را بررسی کند، یقین دارم هیچ کس را به جرم عدم التزام به اسلام و به خودش رد صلاحیت نمی‌کرد. وقتی با شیطان چنان نکرد، با مومنانش چنین نیز نمی‌کند. زیرا از همان بدو خلقت، قرار بود انسان حق انتخاب و آزادی زیستن داشته باشد. تعیین‌گر باشد و خودش، معمار وجود خویش گردد. (و در این جهان)، فرصت انتخاب داشته باشد که بر اساس آن چه خدا می‌گوید زندگی کند، و یا پیرو ابلیس گردد.
می دانیم که نه اینان خدا هستند و نه آنان ابلیسیان، مشکل این است که ما با خدا روبرو نیستیم، بلکه با کسانی مواجهیم که خود را خدا می‌دانند و "کدخدایی" می‌کنند. این همان سرنوشت تلخی است که گریبان همگان را گرفته است.
فقط یک معیار مسموع و پذیرفتنی است: عدم التزام عملی به حقوق انسان‌.
علی زمانیان.... ۹۸/۱۱/۲۷

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

سلام سید !! واقعا میخوای بری رای بدی میگم سید شناسنامتو از کمد بیرون اوردی صفحه اخرشو نگاه بکن ببین چند تا رای دادی ؟؟ بعد یکم فکر کن ببین چند بار گول خوردی .. چی به دست اوردیم ..‌ من ۷ با مهر خورده شناسامم .. شرمنده ام .. جلوی بچه هام .. جلوی جوانهایی که هیچی ندارن ...نه اینده .. نه ارزویی .. سید ما چند بار باید گول این انسان نما ها باید بخوریم .. اصولگرا چیه سید !! اصلاح طلب چیه سید !! اینها همه بازی سیاست هستش .. کجاست این خدایی که میگن عظمت بزرگیش هیچ چیز توی دنیا نداره !! چطور این همه ظلم میبینه سکوت میکنه !!

سنگ
This comment was minimized by the moderator on the site

عجایب الانتخابات؛ تنها رقیب آیت‌الله یزدی در قم:
"به من رای ندهید؛ به ایشان رای بدهید تا بی‌ادبی نشود!
رضا پورصدقی الانق، یکی‌از دو نامزد انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان رهبری در قم، گفته: «شورای نگهبان همه نامزدهای خبرگان در قم را رد صلاحیت کرد و منِ طلبه‌ی شاگردِ آیت‌الله یزدی و ایشان باقی ماندیم.
▫مدیریت رأی دادن مهم است و بین استاد و شاگرد، به شاگرد رأی نمی‌دهند. حتما به ایشان رأی بدهید تا بی‌ادبی نشود.
▫انتخابات باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که احترام به بزرگان و اخلاق در آن رعایت شود.
▫بنده هیچ‌وقت خود را رقیب آیت‌الله یزدی نمی‌دانم که بگویم می‌خواهم در برابر ایشان بایستم چرا که این کار را بی ادبی می‌دانم.»/ رسانیوز
قرار است در انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان قم، جای‌گزینی برای محمد مومن، انتخاب شود که پارسال درگذشت.

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

سالی که نکوست، از بهارش پیداست عباس عبدی

قصد ندارم تا پایان انتخابات در باره آن چیزی بنویسم. ولی به عنوان یک ناظر بیرونی معتقدم مجلس عجیبی را در تابستان خواهیم داشت. شاید ساده‌ترین کار از فرایند سیاسی و اداره کشور برای یک گروه سیاسی تهیه لیست انتخاباتی باشد.
اصولگرایان پس از حذف کامل هر گونه رقیبی، این کار را در آخرین لحضات و به شکل مبتذلی انجام داده‌اند در حالی که باید مدتها پیش لیستشان را نهایی می‌کردند و برنامه خود را هم منتشر کرده باشند. هنوز نه تنها هیچ برنامه‌ای نداده‌اند، چرا که ندارند؛ بلکه بعد از این که کوه اصولگرایی با انتشار این لیست وضع حمل انتخاباتی کرد معلوم شد یک موش مرده زاییده است. بطوری که یکی از تحلیلگران ان جناح این پدیده را چنین توصیف می‌کند:
"شانایی‌ها (جمنایی‌ها) از تأسیس تا آخرین تصمیمات خود یعنی معرفی فهرست سی نفره که حتی از سوی سرلیست (قالیباف) نیز مردود اعلام شد و تا این لحظه حتی یک نفر را راضی نکرده است و این فهرست حتی چند ساعت نیز دوام نیاورد و از طرف خود تدوین کنندگان به زیر کشیده شد، نشان دادند که پیش‌فرض دکارت ایراد دارد که تصور کرده است خداوند عقل را به یکسان بین آدمیان تقسیم و توزیع کرده است!"
یکی دیگر هم نوشت هر چه سرچ کردم ببینم کارنامه این افراد چیست جز چند نفرشان از بقیه در اینترنت اثری نبود!!
چرا یک گروه سیاسی این قدر سطحی و غیرعقلانی عمل می‌کند؟ مهمترین دلیلش این است که آنان ۳۰ سال است که بصورت گلخانه‌ای تربیت شده‌اند. همیشه از رانت سیاسی برخوردار بوده‌اند. اکنون که رقبای خود را با اتکا به این رانت‌ها حذف کرده‌اند برای رقابت سیاسی بدون اتکا به رانت آمادگی ندارند و طبعا همین رفتار را با خودشان انجام می‌دهند. اکنون می‌توانید تصور کنید که مجلس بعد چه موجودی خواهد شد؟ به قول معروف سالی که نکوست از بهارش پیداست.
متذکر شوم که پیگیر دقیق مسایل انتخابات از جمله فعالیت‌های اصولگرایان نیستم. اینها را بر حسب اتفاق این طرف و ان طرف می‌بینم.

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

اعلام نظر بهزاد نبوی بعد از رد صلاحیت گسترده

در دیداری که چندماه قبل به همراه افرادی از طیف‌های سیاسی مختلف با وزیر محترم کشور داشتم، به ایشان عرض کردم «من طرفدار برگزاری انتخابات پرشور هستم» و توضیح دادم که «محوری‌ترین نقش را برای پرشور شدن انتخابات، نظام بر عهده دارد؛ نظام باید با ایجاد اطمینان در مردم به موثر بودن نقش‌شان، از طریق ایجاد امکان برگزاری انتخاباتی سالم و رقابتی، زمینه‌ی پرشور شدن انتخابات را فراهم کند» (نقل به مضمون).
متاسفانه سخنگوی شورای نگهبان، با طرح اینکه برگزاری انتخابات پرشور وظیفه‌ی آن شورا نیست، درواقع ردصلاحیت‌های بی‌سابقه‌ای که سبب کاهش انکارناپذیر شور انتخاباتی شده است را، توجیه کرد.
متاسفانه ردصلاحیت‌های گسترده‌ی بی‌سابقه، نسبت به تمام ادوار پیشین انتخابات مجلس، (همانطور که در سیاست خارجی مواضع تندروهای داخلی مقوم مواضع رییس جمهور کنونی آمریکا شد)، به کمک مخالفان شرکت فعال و دادن لیست در انتخابات، آمد.
بنابر گزارش‌های دریافتی، که امیدوارم پیش از برگزاری انتخابات مستندات آن از طرف اصلاح طلبان منتشر شود، در سراسر کشور به‌غیر از شهر تهران، در اثر ردصلاحیت‌های بی‌سابقه و علی‌رغم برخی تجدیدنظرها، برای اصلاح طلبان تنها امکان معرفی نامزد برای کمتر از ۸۰ کرسی از مجموع ۲۶۰ کرسی –به‌غیر از تهران- وجود دارد و با تاسف فراوان، بنابر همین گزارش‌ها، پیش از برگزاری انتخابات، منتخب بی‌رقیب جدی ۱۶۰ کرسی مشخص و درواقع نتیجه‌ی انتخابات برای آن کرسی‌ها معلوم شده است!
من امیدوار بودم در صورت تجدیدنظر معنادار در ردصلاحیت‌ها، در آخرین مهلت‌ها، امکان غلبه بر ناامیدی، یاس و بی‌تفاوتی بخش مهمی از‌دهندگان بوجود آمده و کماکان امکان طرح پیشنهاد حضور فعال و ارائه‌ی لیست، خصوصا در مراکز استان‌ها و شهرهای بزرگ، ایجاد شود، که متاسفانه چنین نشد.
من چون از قبل پیش‌بینی ردصلاحیت‌ها، البته نه به این عمق و گستردگی، و در نتیجه کاهش مشارکت و کمبود نامزد اصلاح طلب قابل طرح را می‌کردم، مخالف شرکت اصلاح طلبان در انتخابات، با «تابلوی اختصاصی» بوده و پیشنهاد ائتلاف اصلاح طلبان با میانه‌روهای اصولگرا و مستقل را می‌دادم. به‌خاطر طرح چنین مواضعی، بعضا به‌طور غیرمستقیم، به «استمرار طلبی» -که نمی‌دانم یعنی چه- هم متهم شدم.
امروز هم گرچه خیلی دیر و به احتمال قوی غیرعملی، کماکان همین نظر را دارم و این نظر استراتژیک و درازمدت من است و قبلا نیز گفته‌ام که بعد از رویدادهای سال ۸۸، آرایش قوای جدیدی در جامعه شکل گرفته و طیف‌بندی اصولگرا و اصلاح طلب پاسخگوی این آرایش جدید نیست و در کنار و فراتر از آن باید طیف‌بندی تندروی و میانه‌روی را در واکنش‌های سیاسی مورد توجه قرار داد. انتخاب آقای روحانی به‌عنوان نامزد ریاست جمهوری از سوی اصلاح طلبان، در سال ۱۳۹۲، علیرغم داشتن نامزد اصلاح طلب، نشان دهنده‌ی همین آرایش جدید بود، که متاسفانه بعدها از سوی اصلاح طلبان به‌تدریج به فراموشی سپرده شد.
برای تایید صحت تغییر آرایش و شکل‌گیری آرایش جدید در نیروهای سیاسی باید اولا به برخورد تهاجمی تندروها با هردو طیف اصلاح طلب و اصولگرا و تکرار شعار «اصلاح طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا»ی مربوط به ناآرامی‌های دیماه ۹۶ از سوی آنان، ثانیا قرار نگرفتن افرادی همچون آقای مصباحی مقدم، از اعضای ارشد جامعه روحانیت مبارز، در فهرست نامزدهای انتخاباتی گروه‌های تندرو، ثالثا بی‌تفاوتی همه‌ی تندروها از عدم ثبت‌نام آقای علی لاریجانی برای انتخابات دور یازدهم مجلس و رابعا رد صلاحیت آقای علی مطهری، توجه شود.
من کماکان پیشنهاد دادن لیست و در عین‌حال طرح صادقانه‌ی همه‌ی این پیش‌بینی‌ها را با مردم، داشتم. این پیشنهاد ممکن است غیرمنطقی و حتی سازشکارانه و یا ناشی از محافظه‌کاری تلقی شود، ولی به اعتقاد من چنانکه مردم بعدها از عدم حضورشان پای صندوق‌های رای و واگذاری مجلس به تندروها پشیمان شوند، اصلاح طلبان و میانه‌روها حرفی برای گفتن داشته باشند. به نظر من یک جریان سیاسی، بجای دنباله‌روی از افکار عمومی، باید در جهت هدایت آن به مسیر صحیح، تلاش کند، تا در درازمدت جلب اعتماد کند.
بهرحال امیدوار بودم و کماکان هستم که مردم فهیم‌مان، خصوصا آن بخش‌هایی که معتقد به مشارکت فعال در انتخابات نبوده و نیستند، باتوجه به مطالبی که عرض شد، باحضور در پای صندوق‌های رای و رای دادن به نامزدهای موجود قابل قبول، جلوی خسارت‌های بزرگ‌تر و بیشتر را به کشور و ملت بگیرند. @khabarha_nazarha

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

آیت‌الله جنتی دامت برکاته دبیر محترم شورای نگهبان
با تقدیم سلام، این روز‌ها هرجا می‌روم، مردم می‌پرسند دلیل رد صلاحیت شما چه بود؟ می‌گویم خودم هم نمی‌دانم. شورای نگهبان از من دعوت کرد. در آن جلسه حقوقدان شورای نگهبان سه مورد از اظهارنظر‌های من را به عنوان مستند عدم التزام عملی به نظام ذکر کرد که بعد از پاسخ من جوابی نداشت. گفتم اساساً التزام عملی شامل اظهارنظر‌ها نمی‌شود و همه آحاد جامعه در اظهارنظر آزادند چه رسد به نماینده مجلس که طبق اصل ۸۴ و ۸۶ قانون اساسی در همه مسائل کشور حق اظهارنظر دارد و البته این بدان معنی نیست که باید همه این اظهارنظر‌ها درست باشد. ممکن است در مواردی هم اشتباه کرده باشد، مهم آزادی بیان نماینده است. آنچه ممنوع است تهمت و افترا و دروغ است. رهبر انقلاب نیز فرموده‌اند «ممکن است کسی نظری مخالف نظر من داشته باشد، باید آزاد باشد حرفش را بزند.»
بنابراین بنده متوجه نشدم علت رد صلاحیت من چیست و چه پاسخی باید به مردم بدهم. اگر همچنان معتقدید اظهارنظر و نه اقدام عملی می‌تواند دلیل عدم التزام عملی به نظام و رد صلاحیت باشد، این امر چنانکه گذشت خلاف نظر مقام رهبری است. در این صورت جسارتاً جناب‌عالی التزام عملی به نظام ندارید نه بنده و ده‌ها کاندیدایی که به این بهانه رد صلاحیت شدند؛ و اگر به چنین چیزی معتقد نیستید و اظهار نظر را مشمول عدم التزام عملی نمی‌دانید، پس چه کسانی شورای نگهبان را از پشت صحنه اداره می‌کنند و با آینده انقلاب اسلامی بازی می‌کنند.
رویه‌ای که شورای نگهبان برای انتخابات مجلس یازدهم در پیش گرفت که به تجسس در اظهارنظر‌ها شدت بخشید و تأکید کرد که فقط نظر رسمی حکومت باید بازگو شود مجلس را دچار استحاله و تغییر ماهیت می‌کند و اختناق را بر جامعه حاکم می‌نماید. مجلس جایی است که نمایندگان اقشار مختلف جامعه در آن نظراتشان را آزادانه بیان می‌کنند و احیاناً همان روز یا روز بعد هم پاسخ سخن خود را از همان تریبون دریافت می‌کنند. در این صورت نمایندگانی حر و آزاده خواهیم داشت که مصالح کشور را کتمان نمی‌کنند و نگران مؤاخذه و رد صلاحیت نیستند و دچار نفاق و تظاهر نمی‌شوند. اما با این رویه‌ای که شورای نگهبان در پیش گرفته است نمایندگانی خواهیم داشت که نظرات واقعی خود را ابراز نمی‌کنند و احیاناً دچار ریا و تظاهر می‌شوند و حتی به سوی تملق سوق پیدا می‌کنند، چون نگران رصد‌ها و مؤاخذه‌ها و رد صلاحیت‌ها هستند، و این دیگر پارلمان به معنی واقعی و مظهر دموکراسی نیست، دکوری است از مجلس که بله ما هم پارلمان داریم، چیزی شبیه مجلس عربستان سعودی که صرفاً جنبه مشورتی دارد و تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر نیست.
به هرحال هرچه فکر کردم که علت رد صلاحیت من چه بود، ذهنم به جایی نرسید مگر این که وقتی نمی‌توانند کسی را در میدان رقابت انتخابات شکست دهند اساساً اجازه ورود به میدان را به او نمی‌دهند و این یعنی تضییع حقوق آن کاندیدا و صد‌ها هزار شهروندی که می‌خواستند به او رأی بدهند.
خدا را شاهد می‌گیرم که نگرانی من بیشتر به خاطر ادامه این رویه است که لاجرم منجر به یک مجلس فرمایشی و جامعه‌ای دچار اختناق می‌شود، نقطه‌ای که با نقطه آغاز انقلاب اسلامی بسیار فاصله دارد. امام خمینی (ره) در فرانسه فرمودند: کمونیست‌ها هم در جمهوری اسلامی حق اظهارنظر و فعالیت دارند. استاد شهید آیت‌الله مطهری نیز در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی فرمودند: در جمهوری اسلامی احزاب غیراسلامی هم حق فعالیت دارند مشروط به اینکه با تابلوی خودشان فعالیت کنند نه با تابلوی اسلام. ببینید از کجا به کجا رسیده‌ایم.‌ای کاش جناب‌عالی که محضر درس شهید مطهری را درک کرده‌اید بهره‌ای از آن آزاداندیشی برده بودید.
‌می‌دانم که جناب‌عالی با خود فکر می‌کنید که تاکنون نظام را با این کار‌ها حفظ کرده‌اید. ولی این فکر اشتباه است. این کار‌ها بیشتر به نظام ضربه زده و اگر انجام نمی‌شد اکنون نظام قویتر بود.
با این حال بنده مردم را به شرکت در انتخابات دعوت می‌کنم و همان طور که قبلاً گفته‌ام خود را از صاحبان این انقلاب می‌دانم و مانند مادری که به خاطر حفظ فرزندش از حق خود می‌گذرد این نامهربانی‌ها را به دل نمی‌گیرم و همچنان سرباز انقلاب اسلامی خواهم بود.
به هرحال بنده هنوز علت رد صلاحیتم را نمی‌دانم و پاسخی برای مردم ندارم. مستدعی است آن را به طور عمومی اعلام فرمایید تا ابهام برای بنده و جامعه رفع شود. قبلا سپاسگزارم.
با تقدیم احترام علی مطهری

مصطفوی
This comment was minimized by the moderator on the site

تاج زاده در جمع فارغ التحصیلان صنعتی شریف: نظارت استصوابی نظارت مردم بر حکومت را برعکس کرد

Posted: 15 Feb 2020 12:10 PM PST) "رهبری نظام در دهه اول انقلاب به اکثریت تکیه داشت. به همین جهت هم اگر در جایی از جمله در انتخابات دخالت می کرد-مثل مجلس سوم- نگران نتیجهٔ جنگ تحمیلی بود. این که بهتر می دید جریان چپ در مجلس اکثریت داشته باشد تا ادامه جنگ تا پیروزی با مانع مواجه نشود. در آن زمان ما – چپ های آن دوره-طرفدار تداوم جنگ بودیم و جناح راست منتقد بود. رهبر وقت انقلاب وقتی دخالت کرد با یک پیام به مردم کار را تمام کرد و حتی نیاز نبود حتی یک نفر از جناح راست رد صلاحیت شود. با این که کشور در حال جنگ بود – و معمولا نظامی ها مورد توجه خاص هستند- آیت الله خمینی به طور جدی و استراتژیک با این که سپاه و بسیج در انتخابات دخالت کنند مخالف بود. ایشان در این موضع خودش قاطع بود و با کسی تعارف نداشت. جملات ایشان در آن دوره هشدار دهنده و بسیار صریح است. عباراتی از این دست که : “به سپاه چه ربطی دارد که در انتخابات چه می گذرد؟ “ ایشان تکیه اش بر روی مردم بود و اگر جایی هم می خواست دخالت کند، با پشتوانه مردمی می توانست معادلات را به هم بزند. حال امروز رهبری چرا آن مشی را نمی تواند ادامه دهد؟ احتمالا به این دلیل است که نگران است اگر انتخابات آزاد شود اکثریت به یک لیست دیگری رأی دهند. البته در ادوار مختلف چند بار هم این مساله امتحان شده است. به همین جهت ما از دهه دوم به بعد با دو پدیده مواجه هستیم؛ یکی پدیده نظارت استصوابی است و دیگر دخالت نظامیان در سیاست و بطورخاص در انتخابات.در دهه اول انقلاب گفتمان مسلط این بود که ملت بر حکومت نظارت دارد و اگر حکومت بخواهد پایش را کج بگذارد، ملت صافش می کند. نظارت استصوابی این رابطه مردم و حکومت را برعکس کرد و می گوید؛ حکومت مسئول این است که نگذارد ملت منحرف شده و انتخاب های اشتباه انجام دهد به همین دلیل به زعم خودشان برای ملت افراد درست و صحیح را جدا می کنند که یک وقت مردم از مسیر حق جدا نشوند. البته می توان حدس زد که در پسِ ذهن بسیاری از این ها این است که اکثریت ملت منحرف شده است و اگر انتخابات آزاد باشد، منحرفین رأی می آوردند. به همین جهت هم روز به روز دایره را تنگ تر می کنند.اما مسئله دخالت نیروهای مسلح در انتخابات از مجلس پنجم آغاز شد و تا امروز هم ادامه دارد. به طوری که این دورهٔ انتخابات را به اطلاعات سپاه کنترات داده اند. به همین جهت هم مهندسی که در این دوره اتفاق افتاد، واقعاً در چهل سال گذشته بی نظیر بود. در دوره های قبل هم سپاه خیلی نقش داشت، اما فرقش با این دوره در این است که قبلا یکی از عوامل اصلی و یکی از بازیگران بود اما در این انتخابات به طور مطلق صحنه گردان شد. رهبری اعلام کرد من هیچ وجه در انتخابات دخالتی نمی کنم. ولی در سخنرانی اخیر که به طور کامل حمایت کرد و این رویه را درست دانست."

مصطفوی
هنوز نظری ثبت نشده است

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ثبت نظر به عنوان مهمان.
Rate this post:
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

دیدگاه

چون شر پدید آمد و بر دست و پای بشر بند زد، و او را به غارت و زندان ظالمانه خود برد، اندیشه نیز بعنوان راهور راه آزادگی، آفریده شد، تا فارغ از تمام بندها، در بالاترین قله های ممکن آسمانیِ آگاهی و معرفت سیر کند، و ره توشه ایی از مهر و انسانیت را فرود آورد. انسان هایی بدین نور دست یافتند، که از ذهن خود زنجیر برداشتند، تا بدون لکنت، و یا کندن از زمین، و مردن، بدین فضای روشنی والا دست یافته، و ره توشه آورند.

نظرات کاربران

- یک نظز اضافه کرد در روستای گرمنِِ پشت بسطام، مردم ...
سلام...شاید برای خواندن این مطالب ودرک ان تا حدودی... ۳ساعت وقت گذاشتم...تشکر ؟از تمامی عوامل ..مخصو...
- یک نظز اضافه کرد در بازی با دکمه های آغاز مجدد جنگ...
تقاطع تنش‌زایی سید مصطفی تاج‌زاده استراتژی باخت - باخت جمهوری اسلامی در منطقه، به‌ویژه در اعزام نی...