غوطه ور میان شادی و غم، به استقبال پیروزی مسعود پزشکیان می رویم
  •  

16 تیر 1403
Author :  

 

پیروزی که بوی شکست می دهد، رهایی که تداعی اسارت دارد و...، چه می گویم، در چه حال و شرایطی گرفتار شده ایم؟!

صبح امروز شنبه، 16 تیرماه 1403 که برگزار کنندگان چهاردهمین دور انتخابات ریاست جمهوری بدون فوت وقت و کمترین مقاومتی تن به نتایج اعلامی خود دادند، و بدون دست و این دست کردنی، در اولین فرصت ممکن از پیروزی قطعی دکتر مسعود پزشکیان در برابر رقیب سرسخت و با نفوذ انتخاباتی اش، یعنی سعید جلیلی خبر دادند، مرا میان دو راهی خوشحالی و غم رها کردند؛

ماندم که شاد باشم یا غمگین؟!

اما شاد بودم از اینکه ایرانیان باز دوباره موفق شدند، از روزنه ای سود جسته، و راه یکدست شدن کامل مجلس و دولت را در دست جبهه پایداری، و دنباله روهای سیاسی مرحوم مصباح یزدی [1] و تفکر منحوس انجمن حجتیه ای سد کنند، و این برایم بسیار شادی آفرین و امیدزاست، متوهم هایی که خود را بعنوان "جبهه انقلاب" جا زده اند و دیگرانی غیر از خود را پسمانده های دشمن معرفی می کنند :

"و امروز ماموریت ما در انتخابات حفظ ج.ا.ایران است، برای این مساله هم استدلال داریم، امروز رقیب ما در این انتخابات، اون آقای ناظریف (جواد ظریف)، یا اون برادری که رگ گردن برای مردم کلفت می کند نیست، این ها عددی نیستند که بخواهیم ما وقت این تریبون ها را صرف آنها کنیم، رقیب ما جبهه کفر است جبهه استکبار و استعمار است، برخی از این افراد در داخل کشور ما، دور ریزها و پسماندها و امتداد کمرنگ آن جبهه هستند."

این سخنان محسن منصوری [2] در شان و مقام یک معاون رئیس جمهور در دولتی است که اینان تشکیل می دهند، بله او معاون اجرایی مرحوم ابراهیم رئیسی بود، و رئیس ستاد انتخابات سعید جلیلی است که برای خود در این انتخابات ماموریت حفظ ج.ا.ایران! قائل است، و رقبای خود را "دور ریز" و "پسماند جبهه کفر" و... می بینند. جوانان متوهم و تازه به دوران رسیده ایی که خود را عین حق، و رقیب را عین دشمن و عصاره ناحق بودن می بینند، و طبق آن با این مردم خود، همان معامله ی ظالمانه ایی را دارند، که لابد بر خود مباح می بینند با دشمن باید بکنند، کسانی که الفبای رقابت سالم و "مومنانه" و اخلاقی را نمی دانند، شیفتگان قدرت که در مقابل قدرت تنها "نوکری" را آموخته اند.

اما غم وجودم را فرا گرفت!

از این که با نفوذی که این جریان در بین جناح های فعال موسوم به "جبهه انقلاب" پیدا کرده اند، از فردای امروز باید شاهد حمله ای منجسم از سوی آنان بود که در دو - سه دهه گذشته رشد داده شدند و دوپینگی و رانتی، بر تمامی مراکز قدرت و ثروت در جمهوری اسلامی چنبره زده اند، و این ظرفیت های اشغالی را بسیج خواهند کرد، تا مسعود پزشکیان را هم به سرنوشت دکتر حسن روحانی مبتلا کنند، تا به ایرانیان بار دیگر نشان دهند که اگر نخواهند، شب را روز، و روز را شب جلوه خواهند کرد، و اگر بخواهند به رای مردم تن ندهند، در یک روند مافیایی و حساب شده، جای کاری برای هیچ منتخبی در کشور باز نخواهند گذاشت!

لذا با پیگیری و ادامه این پروژه فعالِ در نظام سیاسی ایران، پزشکیان نخبه ای دیگر در میان نخبگان ایران خواهد بود که در این قِسم کنشگری سیاسی، در ایران معاصر به دام افتاده، و او را باید از شهدای دیگر میدان کثیف سیاست مافیایی در ایران دانست، که برای خدمت پا به میدان گذاشت، و در اثر سیطره مافیای خطرناک مصباحیست های پر نفوذ و...، که بر رژیم تبلیغاتی، سیاسی، انتصابی و... کشور سیطره یافته اند، او را نیز در راهگشایی بر این مردم عقیم و بی اثر خواهیم دید.

این همان سیطره اختاپوسی مافیایی است که امید را در دل ایرانیان می کُشد، آنان را در خیل جمعیت های متراکم و زیاد راهی مهاجرت و ترک صحنه کشور می کند، و راه را بر هرگونه تحول، تغییر و اصلاح در نظام حاکمیتی ایران، بر مدار خواست و نفع مردم ایران سد می  کند، و از هم اکنون او را مجبور و منقاد به ادامه راه خسارتبار دولت ابراهیم رئیسی اعلام می کند، و می خواهد، و از خود نمی پرسد که اگر قرار بود پزشکیان نیز ادامه دهنده دولت ابراهیم رئیسی و همراهی با چنین جوانان به ظاهر انقلابی و مومنی باشد، چه حاجتی به حضور او در این انتخابات و اعتراض به روند جاری بود، آنان باید به محمد مخبر (معاون اول رئیسی) و... راه می دادند، تا پروژه ناتمام، بدبخت سازی مردم ایران را تحت سیطره دولت سیزدهم تکمیل کند.

شادم از اینکه تا بدین ساعت، که روز اول پیروزی معترضان به وضع موجود است، سنگر ریاست جمهوری از گزند تسلط "جبهه پایداری" بدور مانده است، راه تعلق کرسی ریاست جمهوری، حتی همین شیرِ بی یالُ اِشکَم و دُم، به واجدین خطرناک ترین اندیشه ضد مردمی در بین "جبهه انقلاب" سد شد، کسانی که وجه جمهوریت این انقلاب آزادیبخش را به مسلخ، افکار و تفکر خطرناک و ضد مردمی محمد تقی مصباح یزدی بردند، و سنگر به سنگر پیش آمدند، و بعد از تسلط بر نظامیان، مجلس و...، اکنون در فکر چنبره بر قوه مجریه بودند، و قرار بود ریاست جمهوری را نیز در تیول سیطره خسارتبار خود گیرند، و با چنین چینش خطرناکی، وارد دوره دیگری از شرایط گذار شویم.

این تنها پیروزی است که تاکنون بدست آمده، و اگر دکتر مسعود پزشکیان به سرنوشت مرحوم ابراهیم رئیسی دچار نشود، چهار سال از دست اندازی چنین تفکر خطرناکی به چنین جایگاه رفیعی، در نظام جمهوریت کشور به دور نگه داشته شده، و آنان که شانزده سال است برای رسیدن به کرسی ریاست جمهوری "زنبیل" گذاشته بودند، همچنان در پشت درب های "ساختمان پاستور" باید منتظر بمانند.

این پیروزی را به جمهوریخواهان، تحول خواهان، تکثرجویان، دمکراسی طلبان، صلح طلبان ایران و جهان تبریک می گویم، برای آقای دکتر مسعود پزشکیان و آنان که برای پیروزی اش زحمت کشیدند و آنان که به او رای دادند و...، آرزوی موفقیت می کنم، ما او را تنها نخواهیم گذاشت، همانگونه که دکتر حسن روحانی را با همه کاستی هایش تنها نگذاشتیم،

به صداقت، پاکی، اخلاص و مردمداری دکتر مسعود پزشکیان ایمان دارم، امیدوارم، دوره ریاست جمهوری او، تنفسگاهی برای مردم ایران باشد، که زیر بار بی اثری در امور خود، خفه شده اند، امیدوارم تحول، تغییر، و اصلاحی در زندگی آنان رخ دهد، و از این بن بست چند دهه ایی نجات یابند.  

بخشی از مردم ایران که تردید و دودلی را کنار گذاشته، و پا به صحنه ای گذاشتند که بازی مهندسی شده این انتخابات را برهم زنند، و با شرکت در این انتخابات، و نقش آفرینی در آن، روزنه گشایی کرده، صحنه چیده شده برای پیروزی پایداری چی های پیرو تفکر مرحوم محمد تقی مصباح برهم زدند، راه قدرت بیشتر کسانی را سد کردند که مردم ایران را هیچکاره، و رای آنان را نه مشروعیت بخش، بلکه زینت بخش کابین قدرت خود می دانند، و مشروعیتِ حاکمان را به آسمان ها منتقل و متصل، و دست زمینیان را از تسلط بر سرنوشت و حاکمان خویش کوتاه کردند و...

به امید تغییر و تحولی مثبت در زندگی و اختیارات مردم ایران، به امید عبور از شرایطی که مردم ایران را در تعیین سیاست های کلی حاکم بر خود هیچکاره می خواهد و...

جناب پزشکیان باید بداند، این زمینی عاریه ایی و موقت است، ریاست جمهوری اکنون در دستان خادمی دیگر از جبهه اصلاحات کشور چون او و یاران همدل اوست، امیدوارم در این کوتاهِ تاثیرگذاری، مفتخر به خدمتی به مردم مظلوم ایران شوند، همین.

این مردم صبور و "ولی نعمت" تمام سطوح مسئولیت کشور، سزاوار بهترین ها هستند، رنج های بسیار متحمل شده اند، توهین های عجیب و غریب را به خود دیدند، اینان مردمی با آبرو هستند، اینها باید میداندار باشند،

نه محکوم به تحمل صحنه هایی ناگوار از پیش تعیین شده، و مهندسی شده،

ایرانیان به صحنه هایی نیاز دارند که حماسه بیافرینند و جولان دهند، و خود را به رخ جهانیان بکشند، سزاوار کسانی نیستند که بر سرنوشت و حالشان مسلط شوند، و بر گُرده زخم خورده شان جولان دهند.

 

[1] - مصباح از منتقدان جمهوریت بود و به رأی گذاشتن نظام توسط روح‌الله خمینی را به معنای اعتقاد او به جمهوریت و حاکمیت رأی مردم نمی‌دانست. او در سخنانی گفت: «مردم، ناصر (کمک‌کننده) ولی فقیه هستند، نه ناصب (منصوب‌کننده) و مشرع (مشروعیت دهنده) او». از دیدگاه وی فقها در دوران غیبت نایب عام حجت بن الحسن (مهدی موعود به اعتقاد اهل تشیع دوازده‌امامی) حاکم هستند و نتیجتاً انتخاب حاکم توسط مردم فاقد اعتبار است. مصباح یزدی بارها تأکید کرده که ملاک دانستن رأی مردم خلاف احکام اسلامی است. او گفت: «متأسفانه برخی باورشان این نیست که حکم اسلامی مقدم بر رأی مردم است.»

بنا به اعتقاد وی ضدیّت با ولایت فقیه به معنی شرک به خداست. وی معتقد بود نباید به بهانه حقوق شهروندی منکر فرق میان پیروان ادیان مختلف شد. مصباح در سخنرانی‌های خود بارها صراحتاً از اجرای حکم اعدام برای افرادی که مرتد شده‌اند دفاع کرده بود، چنان‌که یکبار خواستار حکم اعدام برای هاشم آغاجری به اتهام اهانت به امامان شیعه و مراجع تقلید شیعه و همچنین اهانت به محمد شد.

[2] - محسن منصوری (زادهٔ خرداد ۱۳۶۳) سیاستمدار ایرانی است که در دولت سیزدهم از سال ۱۴۰۱ به‌عنوان معاون اجرایی رئیس‌جمهور ایران و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری فعّالیت می‌کند منصوری در دولت محمود احمدی‌نژاد از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ فرماندار ورامین بود. او پیش‌تر در دولت سیزدهم بین سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ سمت استاندار تهران را برعهده داشت و نخستین استاندار استان تهران است که پس از انقلاب ۱۳۵۷ متولد شده است. او در ۱۸ مهر ۱۴۰۰ با رأی هیئت وزیران دولت سیزدهم به این سمت منصوب شد منصوری در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۳ به‌عنوان رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی منصوب شد.

 

به اشتراک بگذارید

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 مصطفی مصطفوی

پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

نظرات (29)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

آقای پزشکیان
لطفاً به مراسم تحلیف نروید!

رحیم قمیشی

خیلی جدی دارم می‌نویسم.
بسیاری از دلسوزان خواهش کردند قبل از  برگزاری دور دوم انتخابات، بروید پیش رهبری و خیلی شفاف بگویید؛ رهبر عزیزم، مردم دارند به من رأی می‌دهند تا هم اینترنت را آزاد کنم، هم ارتباط با جهان آزاد را برقرار کنم، هم معاهدات ضروری بین‌المللی را بپذیرم، هم تحریم را بردارم، هم پول ملی را احیا کنم و هم کشور را از این بدبختی برهانم. اینطور نباشد که مردم برای یک اعتراض ساده جانشان به خطر بیفتد و هزاران نفر زندان بروند و باتوم بخورند و چشم‌شان کور شود.

بروید و بگویید، اگر سپاه و نهادهای زیر نظر جنابعالی نخواهند همکاری کنند، یا گزینه‌هایم برای دولت را قرار است قلع و قمع کنی، از همین الان بگو، تا محترمانه کنار بروم، شما بمانید و گزینه مد نظرتان.
نرفتید و گذشت.

همینکه رأی آوردید، کنفرانس مطبوعاتی تان را لغو کردید و یک کلمه نگفتید، چرا!
رفتید خدمت رهبر، گفتند چهار ساعت گفتگو کردید، شما یک دقیقه از آن گفتگو را به ما مردم گزارش نکردید. چه گفتید و چه شنیدید. ما نامحرم بودیم.
همه‌اش مسائل سری بوده! در مورد انرژی هسته‌ای بوده، در مورد نحوه غنی سازی بوده؟
یعنی یک قلم از گفتگوهای شما به ما مردم مربوط نمی‌شد که بیایی و بگویی مثلاً  فلان توافق را کردیم.
در مورد اینترنت هیچ صحبتی لابد نشد.
در مورد زندانیان بی‌گناه توافقی نبوده، که بیایی و بگویی توافق کردیم عفو عمومی‌ای به همه زندانیانی که جرم مهم ندارند، یا شاکی خصوصی ندارند، داده شود. فرصت نشد در مورد اف‌ای‌تی‌اف صحبتی بشود! رفتی و آمدی و هیچ نگفتی، حتی یک کلمه!
ما هیچ نگفتیم.

حالا مراسم تحلیفت در مجلس در پیش است، تا بلافاصله وزیرانت را معرفی کنی.
گفته‌ای قبل از آن می‌روی نزد رهبری تا تایید کلیات کابینه را از ایشان بگیری.
هر چقدر کابینه و افرادش برای شما مهم است، برای اکثر مردم هیچ اهمیتی ندارد!
حسن باشد یا حسین، وقتی اجازه کار نداشته باشند چه فرقی می‌کند!؟

وقتی ما امکان اعتراض نداشته باشیم، وقتی قرار نباشد زمینه‌های برداشتن تحریم برداشته شود، وقتی باز نیروی انتظامی بخواهد شاخ و شانه بکشد که ما همچنان بالای سر دختران می‌مانیم، تا آن شوند که ما می‌خواهیم، وقتی اینترنت ما افتضاح باشد، پول ملی ما هم‌ارزش پشکل گوسفندان باشد، چه فرقی می‌کند وزیرانت چه کسانی باشند؟
اصلا چه فرقی می‌کند تو رئیس جمهور باشی یا سعید جلیلی!

یک بار هم حرف ما را گوش کن.
اینقدر رهبر رهبر نکن!
مرد باش و یکبار تکلیفت را با قدرت روشن کن.
اجازه کار می‌خواهند بدهند یا نه!!
هنوز دیر نشده.
پس از تحلیف همین قطعی برق این روزها هم به گردن توست. فیلتر هم به گردن توست، زندان ماندن بیگناهان هم، تحریم هم، بی‌ارزش شدن پول ملی، کشته شدن مردم در جاده‌های بی‌کیفیت، خودروهای غیر ایمن، خودکشی مردم مستأصل، مهاجرت‌ جوان‌ها، افزایش مهاجرین غیرقانونی، ادامه حصر، مزاحمت برای دختران ما در خیابان، همه و همه به گردن توست. بدون تردید!
وقتی قسم یاد می‌کنی پاسدار قانون اساسی باشی، دیگر حق نداری بگویی نگذاشتند. رهبر اجازه نداد!

آقای پزشکیان!
هنوز هم دیر نشده.
اگر با مقامات اتمام حجت نکرده‌ای
قسم نخور

اگر به تو گفته‌اند دست و پایت باز نیست
قسم نخور

اگر گفته‌اند تو فقط باید حافظ نظام و خودشان باشی
شما را به خدا قسم نخور

فقط و فقط اگر می‌دانی دستت برای انجام قول‌هایت باز است. برای آزادی‌های مدنی که در قانون اساسی هست، برای همه آنچه که مردم از تو خواستند و تو شنیدی و نگفتی نه! قسم بخور و شروع کن. ما هم پشتیبانت خواهیم بود.

اما اگر آنکه باید قول همکاری و هماهنگی بدهد، نداده.
آنکه باید قَسَم اصلی را بخورد
قبل از تو نخورده
این خواهش ما را بپذیر
و به مراسم تحلیف نرو!

This comment was minimized by the moderator on the site

رئیس کمیته سیاسی جبهه اصلاحات:پزشکیان نه "اسب زین" شده که "خر لنگ" تحویل می‎گیرد

ابراهیم اصغرزاده رییس کمیته سیاسی جبهه اصلاحات در دیدار با دکتر پزشکیان گفت:
می گویند آقای پزشکیان یک اسب زین کرده تحویل گرفته. میراث دولت قبل فقط خر لنگ است آنهم با تعهد هزار و پانصدهزار میلیارد تومان اوراق قرضه و ششصدهزار میلیارد تومان کسری بودجه و ناترازی های بزرگ در تولید برق و گاز و کمبود سوخت روزانه بنزین.
بزرگترین دروغی که می گویند این است که دیدید به رغم تحریم ها، شاخص های کلان اقتصادی رشد کرده است. این دروغ است.
@Akhbar_furii

انتخابات اخیر ریاست جمهوری هیچ نفعی که نداشته باشد، حداقل این نتیجه را برای آینده مردم و ایران داشت که متوجه خطر بزرگ خط فکری خطرناکی که در لایه های قدرت جا خوش کرده و همزمان موجودیت ایران و مذهب شیعه را تهدید می کند بشوند.
این افعی که بتدریج در حال تبدیل شدن به اژدها هست، بعد از انتخابات   بظاهر  به لانه برگشته  اما عصبانی و در کمین !
خطر هنوز در کمین است. خطر بزرگی که ایت الله خامنه ای و بخشی از فرماندهان سپاه هم متوجه آن شده اند و با نگرانی صحت برگزاری انتخابات را دنبال میکردند تا مبادا با دخالت عوامل این گروه به انحراف برود.
حال حتی از وابستگی ایشان به اتاقهای فکر لندن صحبت میشود. 
حمایت کم سابقه رهبری و فرماندهان سپاه از پزشکیان در چند روز اخیر نشان می دهد که نظام متوجه این خطر بزرگ که امام خمینی نیز که با قدرت انها را در دهه شصت سرکوب و در وصیت و سخنان خود هشدار داده بود، شده است.
۲۰ سال پس از دولت محمد خاتمی  شاگردان مصباح  بتدریج همانند مافیا قدرت را دردست گرفته و حتی دولت روحانی را با رأی ۲۴ میلیونی به کما بردند و زیر پای خود لگد مال کردند
خفقان را درداخل برقرار کرده اند،  سرمایه کشور را به خدمت گرفته وجوانان ساده دل را درمساجد با قرائت خاصی از مذهب شیعه شستشوی مغزی میدهند‌.
در افکار این باند مخوف چیزی به اسم تمدن و فرهنگ ایران وجود ندارد.
این قوم که با ظاهر  مذهبی به جنگ وطن آمده اندملی گرائی را عملا به کما برده و جوانان نخبه را از کشور فراری می دهند، فقر را گسترش می دهند تا فقیران را سرباز خود کنند و تا حدی موفق هم شده اند.
چه کسی باور می‌کرد جلیلی که دو دوره قبل در مشهد ۵۰ هزار رای هم نیاورد، در انتخابات ریس جمهوری کشور ۱۰ میلیون رای به خود اختصاص دهد؟
این باند مخوف که خود را عین اسلام ودیگران را کافر می‌داند، براحتی دست بردار نخواهند بود وبا قدرتی که دارند به جنگ دولت پزشکیان خواهند آمد مگر اینکه مردم درصحنه بمانند و آگاه باشند.

This comment was minimized by the moderator on the site

«مخواب که آنان نخوابیده‌اند»
نامه عبدالکریم سروش به مسعود پزشکیان
تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۳


دریاب کنون که نعمتت هست به دست
کاین دولت و ملک می‌رود دست‌به‌دست

جناب دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب و منتجب،

با تقدیم سلام و احترام،

اکنون که به طالع مسعود و با آراء جمهور بر مسند ریاست‌جمهوری ایران می‌نشینید، جای آن است که جمهوراً آن را به فال نیک بگیریم و چشم به راه مدیریت علمی و سامان‌بخشی مدبرانه امور در ولایت‌کده ایران باشیم.

اطمینان دارم که کارشناسان دانا و امین قصه پرغصه جویبار آلوده سیاست و دیوار شکسته اقتصاد و معیشت و سقف فروریخته دیانت و شرب‌الیهود قضات و قضاوت و گلوی فشرده حق و عدالت و ناکامی و ناکارآمدی مدیریت کلان مملکت و غلبه انصار شرارت و جهالت و رواج قشریت و زوال معنویت و رباخواری و ریاکاری دین‌فروشان و خرقه‌پوشان و شکم‌های فربه از حرام و کسوف خورشید دادگری و سرکوب اندیشه انتقادی و روشنگری و انبوهی جاهلان مکرّم و عالمان مُلجَم و بسط سایه سنگین استبداد نظری و عملی و صفیر صاعقه‌سوزان ستم و اندوه سینه‌های مجروح و جان‌های مرعوب و دهان‌های دوخته و چشم‌های برکنده و چهره‌های به تیزاب سوخته و عصمت‌های بر باد رفته و ناکامان در خاک خفته و قامت خمیده پدران و دیده اشکبار مادران و زندان‌های دوزخی ولایت و خشونت ارباب بی‌مروّت و رسانه‌های مقفل معطل و دانشگاهیان بی‌حریت و بی‌حرمت و فرار فرهیختگان و تحصیل بی‌حاصل و دانشگاهی و سخافت و ابتذال صداوسیمایی و … را برای شما خواهند گفت و لاجرم به کمک آنان مخرجی و مخلصی هوشمندانه ازین محنت‌آباد خواهید جست‌.

اکنون که در کار رایزنی و گزینش‌گری و تمیز الویت‌ها و برآورد چالش‌ها هستید، از صاحب این قلم بشنوید که دیر یا زود در سه گرداب هائل فروخواهید لغزید و لذا علاج واقعه قبل از وقوع کنید.

نخست؛ بی‌توقف دست به کار شوید و این بنگاه بانگ و رنگ این دستگاه ابتذال‌پرور و دروغ‌گستر و خدعه‌گر را سر تا پا شست‌و‌شو بل زیر و رو کنید.

خانه‌ی غولند بپردازشان
در غله دان عدم اندازشان
باز کش این مسند از آسودگان
غسل ده این منبر از آلودگان

تا مشتی تھی‌مغز پرگوی، دکان بی‌متاع خود را با کذب و تحریف نیارایند و اذهان خلق را به اصناف اراجیف نیالایند و گلیم وفاق ملی را به آتش تفرقه نسوزانند و نوخاستگان و نافرهیختگان را به «‌فرهنگ‌سازی» نگمارند و بر چهره حقیقت اسید نپاشند و بر سر فضیلت کلاه نگذارند و شریعت را در حجاب خرافات نبرند و درس غلامی و غمناکی به مردم ندهند و در پوستین خلق نیفتند و دامن نیکنامان را به تیغ تهمت و فضیحت چاک نکنند و افسانه و اغلوطه به جای خبر نپراکنند و بیش از این بر رونق بازار و رواج رسانه‌های بیگانه نیفزایند و شرع و قانون را به مصلحت حاکمان نفروشند و باری اگر راست نمی‌گویند دروغ هم نگویند و با اعتماد مردم بازی نکنند و اکنون که یکه‌تاز میدان گزارش و نمایش‌اند ، ادب شهسواری را فرونگزارند و «کیهان» دوم نشوند و حرام‌خوارانه مالیات مردم را به غصب و تطاول تلف نکنند و صندوق صوت و صورت را به کانون لعب و لعنت بدل نکنند.

تا «‌نگوید» مؤمن و گبر و جهود
که در این صندوق جز لعنت نبود

دوم آنکه علناً و رسماً از مشایخ و مراجع دینی فتوای صریح بطلبید که تکلیف شرعی دولت با بانوان نیم‌پوشیده و سرناپوشیده چیست؟ آنان را الزام به پوشش کند؟ تعزیر کند؟ فقط تذکر دهد؟ محبوس و محروم از حقوق کند؟ رها کند و آزاد بگذارد؟ چنین که می‌بینم تنها مرجع مسؤول این حکم شرعی که همان مراجع تقلیدند این افراط‌ها و اجحاف‌ها و الزام‌ها را می‌بینند و خاموش نشسته‌اند و دولت را تنها نهاده‌اند و از وظیفه خود که ارشاد حکومت دینی است اعراض کرده‌اند. از چه می‌ترسند؟ از وهن شریعت یا هجوم ناقدان یا تعرض و ادبار بانوان؟ از آنان بخواهید تا حکم آسمان را به صراحت به دولت زمینی ابلاغ کنند و آشکارا بگویند که با اجبار حجاب موافقند یا نه؟ تا خاکیان شاکی و باکی نشوند و کمان ملامت بر رییس‌جمهور نکشند و دولت خادم را نادم نکنند. ارباب قلم و اصحاب نظر قلم‌گردانی‌ها و نظرورزی‌ها در این باب کرده‌اند و اکنون نوبت مرجعیت است تا به گردش قلمی مُهر خاتمت بر این نزاع کهن بنهند و صلاح و فلاح دولت و ملت را به رأی رزین مبین و میسر سازند و خلایق بدانند که گشت ارشاد و الزام به حجاب و تعزیر کاشفات بر حسب فتوای فقیهان است یا رسم دولت مردم‌دار و حقوق‌مدار مدرن.

سوم آنکه اشرار و اوباش انصار حزب‌الله را به جای خود بنشانید. اینان که در لباس شخصی و روحانی جانشینان خولی‌های بنی‌امیه و آدم‌خواران صفویه‌اند، دست در دست سپاه صحنه ‌گردان و سلسله‌جنبان جمیع فتنه‌ها و هجوم‌ها و حرمت‌شکنی‌ها و تعدی‌ها و تعرض‌ها و بی‌رسمی‌ها و بی‌رحمی‌ها بوده‌اند و هستند.
روحانی و دانشجوی آزاده‌ای نیست که زخمی زهرآگین از این حرامیان بر تن نداشته باشد و دانشگاهی نیست که از تهاجم طاعون‌وار این تبهکاران در امان مانده باشد. به یاد آورید فاجعه حمله به کوی دانشگاه تهران و به دانشکده فنی و خوابگاه اصفهان و مشهد و خرم آباد و قم و … را که به سرکردگی نابکارانی چون ده‌نمکی و الله‌کرم و داعش‌مندانی چون ازغدی و پشتوانه‌های فردیدی و مصباحیشان سامان یافت و هنوز پایان نیافته است. این درندگان در کمین نشسته را به چوبدستی عدالت ادب کنید و به زنجیر شرع و قانون ببندید و داد مظلومان و زخم دیدگان را از آنان بستانید و آمران و مباشران آن فاجعه‌ها و فسادها را به تازیانه تنبیه بنوازید و به رأی‌دهندگان و به همگان بنمایانید که هیچکس برتر از قانون نیست و در دولت شما به دیوان و اهریمنان مجال و مدال نمی‌دهند و برای وحوش و سباع پناهگاه نمی‌سازند.

اینان همان غوغاییان‌اندکه علی (ع) فرمود: رویتان سیاه باد که فقط در هنگامه شر و تباهی پیدای‌تان می‌شود‌» -حکمت دویست نهج البلاغه – . من هم اکنون صدای تیزکردن دشنه‌ها و قمه‌هاشان را می‌شنوم و شما را همان می‌گویم که علی گفت من نامَ لم یُنْم عَنه: مخواب که آنان نخوابیده‌اند. این نصیحت را به خاتمی نجیب و بزرگوار کردیم. نشنید و عاقبتش شنیدی. باری:

بر آن باش تا هرچه نیت کنی
نظر در صلاح رعیت کنی
سر گرگ باید هم اول برید
نه چون گوسفندان مردم درید
نیاید به نزدیک دانا پسند
شبان خفته و گرگ در گوسفند

حمایت ارواح مکر م و همّت پاکان دو عالم با شما باد

والسّلام علی من اتّبع الهدی
عبدالکریم سروش
تیرماه ۱۴۰۳ خورشیدی

This comment was minimized by the moderator on the site

فحاشی و ناسزاگویی به مردم!

مهدی جمشیدی از نزدیکان و مروجان سعید جلیلی و از اعضای جبهه پایداری، و کارشناس صدا و سیما، به جای قبول واقعیت و همگرایی و دعوت به آرامش، با اتکا به دیدگاه پدر معنوی خویش، در نوشته‌ای چگونگی نگاه خود به مردم را با توهین به ۱۷ میلیون ایرانی این‌چنین آشکار کرده است:

"... در دوره‌ی انتخابات، حقایق آشکار شدند و به‌روشنی، دو نوع نگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و رقابت کردند. انتظار می‌رفت که جامعه‌ی ایران، به حدی از «بلوغ فکری» و «رشد سیاسی» دست یافته باشد که انحطاط و تعالی را از یکدیگر بازشناسد و طعم تلخ آزموده را دوباره و چندباره، نچشد؛ ولی بیش از هفده میلیون نفر، ‌این‌چنین انتخاب کردند. خامی و ندانم‌‌کاری خویش را عیان کردند و نشان دادند که از نظر توان فهم و تحلیل سیاسی، در مرحله‌ی پیشاانتخاب قرار دارند.
هیچ توجیهی وجود ندارد که یک نسخه‌ی شکست‌خورده و بسیار پرهزینه، دوباره به ایران تحمیل بشود و مسیر غلط، تکرار گردد، جز این‌که جامعه، حتی «حافظه‌ی تاریخی کوتاه‌مدت» نیز ندارد و عبرت نمی‌اندوزد.
جامعه‌ی نابالغ و کودک‌صفت که گرفتار تلاطم‌ها و تذبذب‌هاست و یک مسیر را تا پایان طی نمی‌کند و از آنچه که بر او گذشته، درس نمی‌گیرد، رشد و پیشرفت نخواهد کرد و همچنان، سرگرم تکرار خطاهای تاریخی خویش است.
این هفده میلیون نفر، ایرانی را که «نزدیک قله» بود بر «لبه‌ی پرتگاه» نشاندند و هزینه‌ی گزاف نادانی سیاسی خویش را بر بخش دیگر جامعه، تحمیل کردند. فقط نادان می‌تواند به نادان دیگر، رأی بدهد. تأمل کنید: یک‌ جمع هفده میلیونی، از کسی‌که به صراحت می‌گوید «نمی‌دانم»، توقع «تدبیر در سطح ملی» را دارند! روشن است که مردم‌سالاری، به سقوط و سفاهت کشیده شده که به این «بازی جاهلانه» تقلیل یافته است. این نوع مردم‌سالاری، عرصه‌ی قدرت‌گیری قماربازان سیاسی است و شایسته‌ی کودک‌صفتان بی‌بهره از تعقل.
تأسف‌بارتر این‌که، این هفده میلیون نفر، اغلب همان کسانی هستند که هیچ‌گاه، مسئولیت انتخاب‌های غلط خویش را نمی‌پذیرند و به‌جای خویش، ساختار را متهم می‌شمارند. ساختار و بخشی از جامعه، هزینه‌ی انتخاب‌های سیاسی اینان را می‌پردازد و از چاله‌ای به چاله‌ای دیگر می‌افتد، اما اینان در مواجهه با ناکارآمدی‌ها و بحران‌ها، به سراغ «نقد ساختار» می‌روند و نه «ملامت خویش».
به این ترتیب، در عین اینکه «انتخاب» می‌کنند، اما «مسئولیت» نمی‌پذیرند و با فرافکنی، به انتقاد و نفی رو می‌آورند. ما در این «چرخه‌ی باطل» گرفتار شدیم که کسانی، انتخاب‌های نادرست خود را بر کرسی قدرت می‌نشانند، اما از ساختار، توقع پاسخگویی دارند. این خصوصیت جامعه‌ی نابالغ است که می‌گریزد و با خودش و انتخاب‌هایش روبرو نمی‌شود. جامعه‌‌ای که در ناآگاهی و ندانم‌کاری، غوطه‌ور است، ثبات و قرار ندارد و به تداوم تاریخی‌اش نمی‌اندیشد و در طرف درست تاریخ، نمی‌ایستد.
بعید نمی‌دانم که با این حجم از خطاکاری و ندانم‌کاری، ورق تقدیر تاریخی برگردد و به‌جای ایران، فی‌المثل، یمن در مرکز چرخش تمدنی بنشیند و ایران به حاشیه برود.
...این انتخاب غلط، جان معیشت ما را خواهد گرفت. روزهای بسیار سخت و دشواری در پیش است و صدالبته، لیاقت ما بیش از این نیست. استحقاق ما، پزشکیان است نه رئیسی که خدا، او را از ما گرفت. دلم برای «میراث رئیسی» می‌سوزد که به دست پزشکیان خواهد سوخت."

پی‌نوشت:
با توجه به نفوذ این سنخ تفکر در برخی مصادر انتصابی، مین گذاری میدان کار پزشکیان از همین حالا آغاز شده است؟!
۱۶ تیرماه ۱۴۰۳

@lotfi_mojtaba

This comment was minimized by the moderator on the site

خدمت یا خیانت

جنگ روایت آیت الله خامنه ای با دکترها روحانی و ظریف

در مصاحبه هایی که سال ۱۳۹۴ با هاشمی رفسنجانی داشتم سخن به اختلافات میان او و رهبر رسید.

هاشمی گفت یکی از اختلافات در مساله آمریکا بود و گفتگوها درباره این اختلاف به نتیجه نمی رسید و در نهایت در جلسه ای هاشمی گفت«نمی‌توانیم حرف دیگری به شما بزنیم و فقط مسأله ما و خداست. بالاخره در روز قیامت از من و شما می‌پرسند که چرا این همه ضرر و مشکلات برای نظام و مسلمانان ایجاد شد، اگر اینها را بر عهده می‌گیرید، من دیگر حرفی ندارم. ایشان گفت بله، جواب خدا با من باشد.»(فیلم این بخش از گفتگو را در پست بعدی ببینید)

سه دهه از گفتگوی هاشمی و رهبر می گذرد؛ رهبری دیروز بار دیگر از تصویب قانون اقدام راهبردی مجلس در اواخر دولت روحانی تمجید کرد.

این در حالی است که رئیس جمهور آن روزها،حسن روحانی، این قانون را با تعابیری همچون خیانت به مردم روایت می کند. و‌معتقد است تا وقتی این قانون هست، برجام به نتیجه نخواهد رسید.

ظریف وزیر خارجه آن روزها که این روزها ریاست شورای راهبردی را به عهده دارد؛ قانون اقدام راهبردی مجلس را در کنار مخالفت صهیونیست ها از عوامل اصلی شکست مذاکرات امیدبخش با دولت بایدن معرفی می کند.

فارغ از این که کدام روایت را بپذیریم، شاید بهتر باشد رئیس جمهور پزشکیان در این روزهای شلوغ کمی خلوت کند؛ درباره این موضوع بیشتر بیندیشد و تکلیف خودش را مشخص کند که با کدام راهبرد پیش خواهد رفت.

شاید هم به نتیجه برسد باب گفتگویی را با رهبر، اندیشمندان و مردم باز کند.

حدود چهار دهه قبل در میانه جنگ ایران و عراق، ظریف از دیپلمات‌های فعال ایران در ماجرای قطعنامه بود و می‌گوید در یکی از جلسات مهم با نماینده‌ی ژاپن، دو ساعت بر سر خواسته‌های ایران چانه زده، اما در پایان دیپلمات ژاپنی گفته: «اگر من به شما تضمین بدهم که من تمام درخواست‌های شما را عمل می‌کنم، شما حاضری قطعنامه را بپذیری؟» ظریف می‌گوید: «با سردرد عجیبی از آن‌جا بیرون آمدم. چون نمی‌توانستم بگویم می‌پذیرم. اجازه نداشتیم. تقریبا یک ساعت از این دو ساعت را معلق زده بودم که بگویم مثلا همکاری می‌کنیم... ولی او می‌گفت به من بگو آره یا نه... و من هم اجازه نداشتم این را بگویم.» (دیپلماسی ایران و قطعنامه ۵۹۸، ص۲۰۱)

تحولات جهان امروز بسیار پرشتاب تر پیش می رود و شاید خیلی فرصت معلق زدن به ما ندهد.

آیا با دو راهبرد متناقض می توان به نتیجه مطلوب رسید؟

https://t.me/jafarshiralinia

This comment was minimized by the moderator on the site

دیگر به خانه باز نمی‌گردیم!

رحیم قمیشی

سال ۵۷ که انقلاب شد، گفتیم چه کسی از آقای خمینی و از روحانیون مورد اعتمادتر و دلسوزتر.
رفتیم خانه و منتظر ماندیم آنها و خدایشان برای ما خوشبختی بیاورند.
و امروز چقدر پشیمانیم، دیدیم چه شد!

پس از سال‌ها جنگ و فشار فقر، سال ۷۶ رأی اعتراضی‌مان را دادیم به خاتمیِ خوش‌چهره، خوش‌بیان و خوش‌قلب.
گفتیم او هرگز ما را رها نخواهد کرد.
رفتیم خانه و دیدیم نشد،
کار از جایی خراب بود که او نمی‌توانست!
از پشت پنجره‌های خانه گفتیم؛ خاتمی هم نتوانست!

سال ۸۸ میرحسین را جلو انداختیم، او دیگر با توپ پُر آمده بود، ایستاد و عقب ننشست. این بار کمکش کردیم، کتک هم خوردیم، اما یک‌روز که در خانه بودیم، دیدیم او دیگر نیستش، رفته بود به زندان اختر و ما با شرمندگی تنها مشایعتش کردیم!

این حکایت بارها و بارها تکرار شد.
سال‌های ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۱ اوجش بود. گفته بودیم خانه نمی‌رویم، اما رفتیم. همه رفتیم، جز آنها که تک و تنها در خیابان‌ها افتادند دست دژخیمان و هنوز تن‌شان پر است از درد، و یا پشت میله‌های زندان‌ها فراموش شده‌اند.
ما حتی خانواده‌های مظلوم جوان از دست داده را حمایت نکردیم. مگر با چند پست و چند لایک، از پستوی خانه‌هایمان!

سال ۱۴۰۳ اتفاقات جدیدی افتاده. بیش از شصت درصد، دست در دست هم گفتیم هزار خواهش هم بکنید وارد بازی شما نمی‌شویم. گفتند کارت ملی شما ثبت می‌شود، استخدامتان لغو و یارانه اندک‌تان قطع! نرفتیم، و با شگفتی دیدیم ما هشتاد درصدیم، نه شصت درصد. همان چهل درصد رای دهنده هم بیشترشان با ما بودند.
ما برنده شده بودیم.
ما رفراندوم کرده بودیم.
هزار هم تلویزیون و سخنران‌های رسمی واقعیت‌ها را مخفی کنند و دروغ بسرایند. هزار خطبه بخوانند که گویی شکست نخورده‌اند. اما آنها باختند!

ما چهل و پنج سال صبر کرده‌ایم، با خون دل. چند ماه البته که برای ما کشنده نیست.
دردی که احساس کنیم تمام می‌شود قابل تحمل است، زخمی که بدانیم رو به الیتام است. اگر بدانیم صدای ما را شنیده‌ و درد ما را دیده‌اند.

وقتی بدانند این بار ما تفاوت کرده‌ایم.
ما به هیچ فرد روحانی اعتماد نداریم.
به نسخه هیچ دکتری هم اعتماد نداریم.
می‌دانیم قدرت همه را تغییر می‌دهد.
ما به همه آنها که اختلاس‌ها را دیده و فریاد نزده‌اند اصلأ بد گمانیم. به‌شدت.
و می‌دانیم رفتن به خانه‌ها همان، و بازگشت همۀ فسادها، همان است.
باز به دختران و زنان سختگیری خواهد شد.
باز تحریم‌ها عادی جلوه داده خواهند شد.
باز رابطه با جهان آزاد خط قرمز محسوب خواهد شد.
باز فضای مجازی منشأ انحراف نامیده خواهد شد.
باز زندانیان بی‌گناه در زندان خواهند ماند.
باز همایش چادر و حجاب اسلامی خواهند گذاشت، گویی قبل از انقلاب یا پیش از اسلام، ما همه برهنه بوده‌ایم!
و باز اقلیت، هوس تحمیل خود را بر اکثریت هشتاد درصدی پیدا خواهد کرد.
و باز فسادهای میلیارد دلاری
و باز کمک‌ها به بیگانگان فربه
و باز مرگ بر ها که حواله ما خواهد شد!

نه!
این بار نباید به خانه برویم و نمی‌رویم.
ما که خود را باور کرده‌ایم
ما که می‌دانیم هشتاد درصدیم
ما که می‌دانیم هیچ دولتمردی نجاتمان نخواهد داد.
برویم خانه و باز چند سال دیگر بگوییم؛ نمی‌دانیم چرا بدبخت‌تر شدیم!؟
پزشکیان قدم قدم عقب خواهد رفت
وزیرانش طعم قدرت را ذره ذره خواهند چشید.
روحانیون حکومتی باز هوس فروختن قطعه‌های بهشت به مردم را پیدا خواهند کرد.
وقتی ما خانه باشیم.

امروز اکثر مردم حال و هوای سال‌های سرنوشت‌ساز در زندگی را پیدا کرده‌اند.
نه فقط برای تعیین کابینه‌ای پاک، جوانگرا و متخصص، نه فقط برای بازگشت آرامش به اقتصاد و نه فقط برای رابطه منطقی و توام با احترام با تمام جهان.
آنها منتظرند به رسمیت شناخته شوند.
زنان، جوانان، قومیت‌ها، مذاهب، کارگران، کشاورزان، معلم‌ها، روستائیان، محرومان و همه قشرهای ایران.
کشور متعلق به همه ماست.
زندگی بهتر و در خور حق همه ماست.
ما برای بدبختی و تحمل محاصره اقتصادی آفریده نشده‌ایم
و قرار نیست
دیگر به خانه برگردیم!!

@ghomeishi3

This comment was minimized by the moderator on the site

کوه بیستون, [7/21/2024 2:09 PM]
رییس جمهور مردمی چه باید بکند

دوستان رزمنده بازمانده جنگ آزمن پرسیدند نظرت راجع کابینه دکتر پزشکیان چیست آیاروش کار انتخاب کابینه قابل نقد هست ????متن سوال

پاسخ
اولا مختصراً عرض کنم درکشور اسلامی هیچگاه استقرار حکومت ملی و دمکراسی ممکن نیست واسلام با آزادی و دمکراسی میانه ای ندارد چون حکومت اسلامی معتقد است حکومت ازان الله است خود حکومت نماینده الله پس مردم فقط باید مطیعذمحض باشند اما باشرفیط پیشامدهذدرکشور:
1+درجه اول رییس جمهور باید غیرت ملی داشته باشد درمقابل هرآنچه مغایر باغیرت ملی است محکم بایستد و پشتوانه مردم را جذب کند

2+بگذارید رک بگویم به ماسربازان سیاسی و دمکراسی رانمیشناسیم درزمان رژیم سابق بما درس غیرت ملی میدادندوما با خطرات بزرگ که غیرت ملی کشور را هدف گرفته بودند الحق درجنگ بودیم که مملکت باین روز فلاکت نیفتد که متاسفانه حکومت سابق بعلت راه پراشتباه سیاسی خودرا باخت عقب نشینی کرد وشکست خورد واین عقب نشینی او این بلارا برما تحمیل

3+من کار به جوانان فعلی که در نیروهای مسلح شاغلند ندارم ولی ماپیرسربازان هنوز درجنگ بااین تفکراتیم علیرغم قدرتمندیشان امازیربارشان نرفتیم ونمیرویم برای همین است که مغضوبیم وحکومت باما بخاطر همین غیرت ملی مخالف است و تنها حربه اش که ناجوانمردانه هم هست و بکارمیبرد سرقت حقوق قانونی ما وکشاندن بفقر است موقع اعتراض مان هم با شلیک تیر بسوی ما پاسخمان رادادهذیا پرونده ساخته

4+باید دید این دشمنان غیرت ملی ودشمن ملی ما چه کسانی بودند و هنوز هستند
الف اسلام گرایان تندمزاج شامل
افکار اخوان المسلمینی جهان وطن پیرو تفکر نواب صفوی که ازسیدقطب آموخت ومعتقد به قتل وترور وجهان گشایی اسلامی بودند ودرجهان گشایی عقیدتی ومخالفت باازادی ولیبرالیستی باکمونیست وجه اشتراک داشتند ودارند
ب-اسلام گرایان مشروعه خواه پیرو تفکر شیخ فضل اله که بااسلحه خشک فقهی وباب مباخته شیعی مردم رابرده خود میکردتد جهان وطن نیستند اما باقدرت ضد تمام مفاهیم ملی وطن
پ-اسلام گرایان حجتیه پیرو افکار شیخ حلبی که معتقد بودند مردم را آزار داد تا حضرت قایم (عج) ظهور کنند البته جنگ اینها بابهاییان برحسب فرقه عقلیه علیه ضلالیه نبود دعوا برسر سهم امام بود بهاییان فرقه ضاله میگفتند اما م ظهور کردورفت پس سهم امام دیگر نیست حجتیه معتقد بودند مملکت مملکت امام زمان است
ت-کمونیستها که باچهره های مختلف بدستور حزب کمونیست شوروی چون یکی از اهداف گسترش کمونیست خلع فرهنگی ولی هویتی یک ملت بود اینهارخنه کرده وباهمراهی بااین سه تفکر بالا مخالف دین معتدل و فرهنگ ملی وتاریخ هویت ما بودند
5+نقد کردن درهر مسیله ای منطقی است زیرا نقد سبب شفاف سازی میشود
6+رییس جمهور گرچه قدرت یک نخست وزیر راهم ندارد اما شرایط ایران این است ولی اگر غیرت ملی داشته باشد باید محکم ازاختیاراتش
با پشتوانه مردمی استفاده کند

در غیر این صورت میشود خروس لاری کتک خور هرزورمداری ازراه برسد ضربه ای برفرق سرش میکوبد وهمان بلایی رابرسرش می‌آورند که برسربازرگان،بنی صدر، خاتمی، احمدی نژاد،روحانی آوردند ودردولت یکدست رییسی که مطیعشان بود، دیدیم هرآنچه اراده کردند بآو تحمیل وانجام دادند که میبینیم

7+دراوضاع فعلی که قدرت دردست تفکر مختلط اسلام سیاسی و
مشروعه خواهیست ،میبینیم حجتیه با تغییر چهره خودرا گریم کرده و بعنوان جبهه پایداری قاب همه تفکرات رادزدیده وبرای کل کشور و همه تفکرات خطرناک شده نمونه 14ملیون رای سازی این تفکر را دیدیم ومارکسیستها نمرده اندرزنده اند اماانهاهم خودرا گریم وباچهره اسلامی ظاهر واربابشان روسیه درست که دیگر کمونیست نیست ولی هنوز اهدافی داردوقدرتیست وبا چین و کره شمالی یک جبهه تشکیل داده ودارندگان تفکر مارکسیستی متمایل به سیاست روسیه و چین هستند که بشدت ازسیاست روی پیروی
8+باوضع موجود،رییس جمهور ناچاراست ازهمه تفکرات منهای حجتیه (پایداری)در کابینه استفاده کند به دین رسمی احترام نهد بهر یک ازاقوام ایرانی بها دهد بشرط داشتن غیرت م 9+ما انتظار داریم رییس جمهور موقر وافتاده باشد اما بکسی باج ندهد مطالب دیکته شده توسط دولت در سایه راردکند بامردم درمیان نهدبه رییس جمهور روضه خوان ومداح نیاز نداریم
10+رییس جمهور بداند انتخابات یک ظاهر قضیه بود آنانکه به جلیلی رای دادند قصد کودتا علیه کل یکپارچگی ملت داشتند حتی تصرف جایگاه رهبری هم مقصدشان بود اما مردم باتشخیص شرایط خطرناک که
کشوررا امکان داشت بمرحله نابودی بکشاند،بارای دادن خودبه پزشکیان اقدامی ضد کودتا کردند کودتای عقیدتی را خنثی
11+شرایط خاص کشور ایجاب میکند که رهبر مقداری ازاختیارات خود بکاهد ودراختیاررربیس جمهور ومردم خنثی کننده کودتای حجتیه بگذارد????
12+رییس جمهور برابر با اختیاراتش درقانون اساسی بی پروا عمل کندوهروقت تحت فشار مراکزقدرت اعم از سیاسی یا نظامی یا
مذهبی حوزه های دینی ودولت سایه قرارگرفت وقصد تضعیفش راداشتتد،
افشا کند درصورت عدم توجه شجاع باشدرسما کنارربکشد
13+آنچه ازنظرعقلای میهن پرست ایرانی مهم است اینست که وطن حفظ شود تغییرات بنیادی بتدریج انجام وتنش کور تعصبی و خواست حذف همه بصورت یکجا و همزمان،

یک اشتباه استراتژیک ملی است که نباید مرتکب شویم واب به آسیاب روسیه و چین واسراییل وامریکا وغرب وشرق وعرب وطمعکاران وغارتگران ودشمنان تاریخی ایران بریزیم

چون کشوردچار هرج ومرج اجتماعی،سیاسی،اقتصادی ،قومی،
مذهبی،شده آتشهای انتقام زبانه می‌کشد میل به تجزیه کشور بسر بعضی میزند که آنگاه همه ازپشیمانی انگشت بدهان خواهیم شد

بعنوان پیرسرباز توصیه ام تقویت اندیشه وپختگی درکرداروگفتاراست زیرا ایران باید بماند و نباید طبق نقشه دشمنان تجزیه شود و اطمینان دارم که باغیرت ملی میهن دوستان خواهد ماند
14+توصیه ام بملت شریف ایران اینست که توجه به هیچ اپوزیسیون نمایی نکنند تصمیم برای آینده ایران
فقط توسط ایرانیان داخل کشور باید صورت بگیرد که تعداد زیادی دراین راه قربانی دادند وصدها نفر فعلا بجرم ایران خواهی درکنج زندانند که امیداست رییس جمهور جدید اساس رهاییشان اززندان را فراهم کند
محمدهادی پریازانی بازنشسته نیروی زمینی ارتش وبازماتده و ایثارگر جنگ

This comment was minimized by the moderator on the site

پیروزی و توسعه‌خواهی

✍️ محسن رنانی


دکتر پزشکیان پیروز شد.
اما نمی دانم تبریک باید گفت یا نه؟
ما کاری را که عقلمان می گفت درست است، انجام دادیم؛
اما نمی دانیم حتما خیرمان در آن بوده است یا نه؟!
پس باید تک‌تک گام‌ها را خیلی عقلانی و اخلاقی برداریم که از انتخاب ما شرّ تازه‌ای خلق نشود.

یکی از آن گام‌ها رعایت اخلاق پیروزی است.
امید که آقای دکتر پزشکیان در همین روز اول، تراز متفاوتی از اخلاق سیاست‌ورزی را به نمایش بگذارد.

پیشنهاد من به خودمان هم این است که تک‌تک افرادی که به دکتر پزشکیان رای دادند:

نخست: مراقب شیوه بروز شادمانی خود باشند. شادمانی یک گروه نباید مولد ناشادی یا بی‌حرمتی برای دیگران یا بی‌نظمی برای جامعه باشد؛

دوم: مراقبت کنند که خود و اطرافیانشان هیچگونه گفتار و رفتاری که حاوی طنز و طعنه باشد بروز ندهند؛

سوم: هر یک از رای دهندگان به دکتر پزشکیان بر خود واجب بداند که امروز به یکی از اطرافیانش که به دکتر جلیلی رأی داده‌ است پیام همدلی و دوستی بدهد و از لغزش‌ها یا خطاهای رفتاری و اخلاقی یاران پزشکیان در ایام انتخابات پوزش‌خواهی کند.

من امشب با همسرم و یک شاخه گل به دیدار یکی از آن هم‌وطنان رأی دهنده به دکتر جلیلی خواهیم رفت. شما نیز چنین کنید. توسعه‌خواهی راهی جز همدلی، مدارا، تفاهم و همکاری ندارد.


یادمان نرود که نلسون ماندلا وقتی پیروز شد، زندان‌بان‌هایی که در زندان روی او ادرار کرده بودند را هم به جشن ریاست‌جمهوری خود دعوت کرد. پیروزی واقعی این است.


و دست آخر یک طنز هشدارگون:
یکی از تحریمی‌هایی که دیروز پیام داده بود «دکتر به خاطر تو رفتم رای دادم!»، امروز ساعت ۷ صبح پیام داد که: «دکتر پس تلگرام که هنوز فیلتره!!».
پاسخ دادم: الان هنوز ساعت اداری شروع نشده، ایشالا ساعت ۸ رفع فیلتر می شود.
مراقب انتظارات باشیم.

دکتر فرهاد نیلی نکته مهمی گفته است: «رئیس جمهور در ایران قدرت تخریب حداکثری و اصلاح حداقلی دارد». ما در این انتخابات احتمال وقوع بخش اول را خنثی کردیم؛ الان اگر همه مردم و نهادهای مدنی در صحنه بمانند و همکاری و نظارت کنند، امید‌ می‌رود آن قدرت حداقلیِ اصلاح بتواند موثر عمل کند. / ۱۶ تیر ۱۴۰۳
https://renani.net

This comment was minimized by the moderator on the site

معجزه ملی!
محسن رنانی
معجزه این انتخابات، «بلوغ ملی» بود. ملت ما عمیقاً رشید و بالغ شده است. نه تنها دیگر نمی‌ترسد، نه تنها دیگر جوّگیر نمی‌شود، نه تنها دیگر با شعارهای چرب‌وشیرینی مثل یارانه طلایی و مسکن رایگان فریب نمی‌خورد، بلکه دیگر تحلیل‌ها و درخواست‌های روشنفکران و کنشگران و دانشگاهیان هم در او اثری ندارد. او فقط به تشخیص خود عمل می‌کند و این، پیشرفت بزرگی در رفتار دموکراسی‌خواهی ملی ما در تاریخ پس از مشروطیت ایران است.

به گمان من کنش مردم ایران در این انتخابات، در کلِ تاریخ پس‌از‌مشروطیت، بزرگترین کنش مبتنی بر یک توافق بین‌الاذهانی خشونت‌پرهیز سیاسی بود که بدون حضور یک رهبری واحد یا متحد و بدون یک ایدئولوژی انسجام بخش رخ داده است. این یعنی اکنون «روح جمعی ایرانیان» هم نقش رهبری سیاسی را برعهده گرفته است و هم نقش ایدئولوژی را. این همان اکسیر فرهنگی ایرانی است که در تاریخ ایران بارها شاهدش بوده‌ایم.

اکنون دیگر روح جمعی ایرانیان، با این‌همه تنوع و تفاوت، خوب می‌داند که چه وقت باید چه کنشی را داشته باشند. کی در خیابان اعتراض کند؛ کی به خانه برگردد؛ کی سکوت کند، کی فریاد بزند؛ کی رأی بدهد و کی رأی ندهد. زیباترین دستاورد انتخابات چهاردهم همین جلوه بلوغ ملی مردم ایران بود.

در روزهای پیشین دهها پیام از دوستان و دانشجویانم داشتم که می‌گفتند دوستت داریم و احترامت می‌گذاریم و می‌دانیم که خیرخواهی، اما با نگاه تو به انتخابات مخالفیم و رأی نمی‌دهیم! و این‌ پیام‌ها چقدر عمیق، بوی توسعه‌یافتگی می‌داد.

دستبوس همه مردمی هستم که براساس خِرد و تحلیل و تشخیص خود عمل کردند. هم آنانی که با رأی دادن خود اجازه دادند تا نماینده نیروهای توسعه‌خواه به مرحله دوم برود؛ و هم آنانی که با «رأی ندادن» پاسخ منفی خود را خیلی روشن و بی‌لکنت به همه ما رساندند: هم به حاکمانی که گفتند هر رأی در این انتخابات یک رأی به جمهوری اسلامی است و هم به محکومانی مثل من که از روی نگرانی، می‌گفتیم رأی ندادن‌ فقط افق آینده ایران را تیره و تار می‌کند. واقعیت این است که رأی ندادن شما هم افق‌ها را روشن‌تر کرد و هم قدرت شما را آشکارتر کرد و هم صحنه‌بازی را عوض کرد. دستمریزاد.

این عدم مشارکت فراگیر، یک گام به پیش بود. همه ما تحلیل‌گران باید برخیزیم و به احترام مردم ایران کلاه از سر برداریم و تعظیم کنیم. به گمان من ملت ایران بعد از جنبش مهسا، سطح بازی سیاسی را به‌نحو حیرت‌انگیزی دگرگون کرده است.

تنوع خیره کننده افکار مردم ما و درعین‌حال همکاری نانوشته و دلپذیری که در دور اول این انتخابات بین این همه تنوع افکار رخ داد این انتخابات را به یک پدیده منحصربه‌فرد تبدیل کرده است:

آن ۶۰ درصد تغییرطلب و معترض و مخالفی که شرکت نکردند، دور اول انتخابات را به یک رفراندوم تبدیل کردند؛

و آن ۲۰ درصد تحول‌خواه و اصلا‌ح‌جو و توسعه‌خواهی که شرکت کردند و به تنها نامزد خارج از گفتمان رسمی رأی دادند نیز این فرصت را ایجاد کردند که ملت ایران اکنون در مرحله دوم انتخابات بتواند با داشتن دو کاندیدا از دو طیف کاملا ناهمگون فکری،‌ زمینه را برای شکل‌گیری یک رقابت قطبی‌شده و شفاف فراهم آورد.

من اکنون پس از شوک بزرگ این انتخابات و مشاهده بلوغ و رفتار پیچیده‌ای که ملت ایران از خود بروز داده است چیدمان انگاره‌های ذهنی‌ام تغییر کرده است و مدتی می گذرد تا چارچوب اندیشگی خود را بازیابم. بنابراین دیگر به‌خودم اجازه نمی‌دهم که برای مرحله دوم انتخابات توصیه‌ای داشته باشم.

یعنی معتقدم که مردم فهیم ایران، آنچه بهینه است را انجام خواهند داد و در دور دوم نیز میان رأی دادن و ندادن، گزینه‌ای را انتخاب خواهند کرد که گمان می‌کنند پیام‌ قاطع آنها را ابلاغ می‌کند و برای بازیگری مجدد ملت ایران، «خلق امکان» می‌کند.

توسعه نیاز به قصه‌ای دارد که انتهای آن باز باشد. اصولا دموکراسی یک قصه جمعی با انتهای باز است. من به‌طور شهودی احساس می‌کنم مردم ایران در فضای غیردموکراتیک کنونی دارند قصه‌ای با انتهای باز رقم می‌زنند.

بنابراین شاید مردم ایران تصمیم بگیرند با همکاری هر دو گروه معترض و تحول‌خواه، با مشارکت گسترده و رأی به مسعود پزشکیان، به عنوان مخالفت یکپارچه با شیوه حکمرانی جاری، این‌بار با «رأی دادن» خود، بزرگترین رفراندوم غیررسمی ملی، پس از تاسیس جمهوری اسلامی را رقم بزنند.

برعکس، شاید هم نظر مردم این باشد که همان رفراندوم دور اول کافی و گویا بوده است و تصمیم بگیرند با مشارکت نکردن اجازه دهند تا پس از تجربه برآمدن ویرانگر محمود، این‌بار سعید جلیلی به حکمرانی برسد و یک‌باردیگر بنیادگرایی جزم‌اندیشانه، حداکثر ظرفیت خود را آشکار کند و .......

ادامه مطلب را در پیوند زیر بخوانید:

https://renani.net/texts/notes/national-miracle/

This comment was minimized by the moderator on the site

افتخار دارد؟

با افتخار می‌گویند که عمر دولت پزشکیان به آخر سال نخواهد کشید!
بله اگر دست طیفی از متنفذان برای کارشکنی در کار دولت پزشکیان باز باشد، دولت او موفق نمی‌شود! این که اظهرمن الشمس است و نیاز به پیشگویی ساحرانه ندارد!
اما اگر قرار به عدم همراهی و کارشکنی در کار اوست، اصلاً چرا تأیید صلاحیت شد که زحمتِ مضاعفِ کارشکنی در کار دولت جدید بر دوش‌تان افتد؟ مگر گرایش سیاسی او بر کسی پوشیده بود؟
احمد_زیدآبادی

This comment was minimized by the moderator on the site

حمله نبویان نماینده تهران به ظریف: برای کسی که پوست، گوشت و خونش در دیار کفر شکل گرفته، بدیهی است که شیعه بودن امتیازی محسوب نشود، شاید یهودی بودن برای این‌ها مهمترین امتیاز باشد

پس از حضور ظریف در صداوسیما حمله چهره های نزدیک به جلیلی علیه او شروع شد. محمود نبویان با حمله به ظریف نوشت: برای بزرگ شده‌ی آمریکا که پوست و گوشت و خونش در دیار کفر شکل گرفته، بدیهی است که شیعه بودن یا مسلمان بودن در نظرش امتیازی محسوب نشود، بلکه شاید به تبع اربابان آمریکایی، یهودی بودن برای این‌ها مهمترین امتیاز باشد.

تقرریری بر متن:

حضرت موسی هم پوست وگوشت و خونش در خانه فرعون شکل گرفت اما شد موسی کلیم الله و ظریف امروز محبوب قلوب مردم ایران است.

واما شما آقای نبویان:

پوست و گوشت و خون شما از رزق مردم مستضعف ایران شکل گرفته است و آب قم که محل پرورش بزرگان دین و مذهب بوده است ، آب واشنگتن با شما چه کرده است؟! که الان علیه مردم و رای شان یاوه پراکنی می کنید؟!

خداوند متعال توبه را راه بازگشت به خود و مخلوقاتش گذاشته است.

اگر توفیق پیدا کنید.

http://T.me/kohnehsarbaza

This comment was minimized by the moderator on the site

مسیح مهاجری: دولت سیزدهم، اقتصاد را به "انا لله و انا الیه راجعون" رساند

مسیح مهاجری در سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

شما آقای رئیس ‌جمهور منتخب ! با یک ملت نجیب و شرافتمند و البته مظلوم و یک مجموعه فعالان سیاسی مواجه هستید که به سه بخش قابل تقسیمند؛ عده‌ای اهل تزویرند، عده‌ای تشنگان قدرتند و بقیه سالم و اهل خدمت صادقانه ولی خانه‌نشین و منزوی.

«اصحاب تزویر» کسانی هستند که مهم‌ترین ابزارشان «خودانقلابی ‌پنداری» و «خوداسلام ‌پنداری» است. آنها همانطور که در انتخابات‌ها دیده‌ایم حاضرند هر کاری انجام بدهند تا به قدرت برسند و اگر در قدرت هستند آن را از دست ندهند.در مقابل «اصحاب تزویر» جماعت «تشنگان قدرت» قرار دارند که مگسانند دور شیرینی. این جماعت هم برای رسیدن به پست و مقام و یا ماندن در قدرت حاضرند هر کاری انجام بدهند.

شما را از فیلتر شورای نگهبان برای این بیرون نیاورده‌اند که فیلترینگ اینترنت را کنار بگذارید. اگر قصد چنین کاری را بکنید خودتان را کنار می‌گذارند. کار لازمی است اما نمی‌گذارند انجام دهید.

اقتصاد کشور را شما با جمع کارشناسانتان فقط وقتی می‌توانید از بستر بیماری خارج کنید که سیاست خارجی کشور دستخوش تغییر اساسی شود. چون این کار از عهده شما خارج است، پس با اینکه جراح قلب هستید نمی‌توانید قلب اقتصاد بیمار کشور را جراحی کنید. دیدید که دولت سیزدهم جراحی کرد ولی چون چاقویش زنگ زده بود، این بدن بیمار دچار چنان تب شدیدی شد که تا نزدیکی‌های «انّا لله وَ انّا الیه راجعون» پیش رفت.

@eskannews_com

This comment was minimized by the moderator on the site

آغاز مقابله با پزشکیان

اینکه برخی اخبار مدعی شدند مقام معظم رهبری سعید جلیلی رقیب شکست خورده ادوار مختلف انتخابات ریاست جمهوری را ضمن دلجویی و تفقد به ریاست ستاد ساماندهی انتقاد علیه دولت بدبخت پزشکیان منصوب کرد یا سعید را قبل از مسعود در بیت مورد میزبانی کرد نمی دانم. اما خط و نشان کشیدن جلیلی برای پزشکیان که فرموده اگر به نسخه من عمل کردید که هیچ در غیر این صورت مانند ۹۶ عمل خواهم کرد شاید اعتماد به نفسی است که با دریافت وعده حمایت از مراجع قدرت دریافته باشد. شاید اگر گوش شنوا و چشم بینایی در قوه قضاییه بود می توانستند اندکی به خط و ربط سامان دهندگان آشوب‌های ۹۶، ۹۸، و ۱۴۰۱ و حتی حمله به مدارس دخترانه تا گشت ارشاد بازی در مترو ک غیره را دریابند. بهرحال جلیلی هم بعنوان یکی از عناصر متصل به فرقه ضاله مصباحبه که مجدداً توسط مردمی مرکب از جریانهای به اصطلاح اصلاحی، اصولگرا و بی اعتماد به انتخابات پس زده شد حالا مانند بسیاری دستیابی به قدرت بر مردم را حقی می دانند که باید گرفته شود.
اینکه تلویزیون از صبح دیروز که ناچار بر طبل پیروزی پزشکیان و کوس رسوایی شکست کاندید مورد پیشتیبانی همه جانبه حکمرانی کوبید اما همزمان و بدون وقفه تکرار بازی کثیف آغاز دوره روحانی را هم با طرح دروغین انتظارات مردم از رئیس جمهور منتخب مورد عمل قرار داد. جریان حاکم بر تلویزیون حالا مدام بر طبل چند عنوان معیشت، مسکن و ترمیم حقوق پرداختی بعنوان مهمترین خواست مردم می کوبد در حالیکه اکثریت رای دهنده به پزشکیان بر حق اظهار نظر مردم، محدود سازی رفتار امنیتی نظامی مقابل مردم، آزادی زندانیان اندیشه که امروز با بازداشت و زندان دکتر برهایی استاد اخراجی دانشگاه (سخنران آخرین تجمع مردمی حمایت از پزشکیان در تهران)و بازگشت به زندان دکتر زیبا کلام استاد تمام دانشگاه تهران، محمد محمودی روزنامه نگار، النازشاکردوست هنرمند نام آشنای سینما و ... تا مقابله با افکار طالبانیسمی مدل گشت ارشاد یا بازگشت به جامعه جهانی و آزادی از بن بست مسکو - پکن و البته رفع مشکلات اقتصادی معیشتی رئیسی ساخته تاکید دارند.
اینکه تعداد کشته های غزه از ۳۸.۱۵۳ نفر هم گذشت و حتماً فردا می تواند با ۱۵۰ نفر دیگر هم افزایش یابد و طی هفته گذشته حداقل ۳ نفر از فرماندهان میدانی دیگر حزب الله در جنوب لبنان مورد هدف دقیق اسرائیل قرار گرفتند و تا این لحظه از دست هیچ کس کاری ساخته نیست باید تکفیریهای بر پاکننده کارناوال جشن شادی شب ۷ اکتبر در میدان فلسطین تهران باید کلاه خود را بالاتر گذشته باشند. جماعت تکفیری و شاید عناصر نفوذ شبکه های جاسوسی امثال کاترین شکدم یکی از مامور بسیار موفق اطلاعاتی اسرائیل در لایه های قدرت تهران که در کشاندن مردم تنها و بی دفاع غزه به جهنم اسرائیل عملکرد بسیار موفقی داشتند.
اینکه از ۸-۵ میلیون ایرانی مهاجر تنها حدود ۸۸.۳۲۵ نفر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند که با کسر آراء حجاج  و زائران عتبات یا کارکنان و خانواده کارکنان سفارتخانه ها و مراکز وابسته به ایران چیزی در حدود صفر خواهد بود حتماً چیزی جز شکست مطلق رئیسی در جذب اعتماد ایرانیان مقیم می باشد. یعنی ادعای کسب موفقیت رئیسی در جذب ایرانیان مقیم که قطعاً با اکثریت بالای ۹۵٪ برای چیزی جز دستیابی به امکان زندگی فاقد استرس کشنده روزانه ترک خانه و کاشانه را انتخاب نکردند صددرصد ناکام و شکست خورده بود. چنانکه ترک انتخابات ۶۱درصدی مردم ایران در مرحله اول و اصرار ۵۲درصدی به بی اعتنایی به انتخابات در مرحله دوم و شکست سنگین رقابت چهار کاندید همسو با پزشکیان فراغ از وابستگی جریانی و سیاسی معنایی جز شکست بازی با کارت سوخته رئیسی نداشت. اما ایکاش پزشکیان با تکیه بر حمایت مستقیم مردم بتواند موضوع به موضوع و مسئله به مسئله به خواست اکثریت رای دهندگان و اکثریت بزرگتر بی اعتماد به انتخابات نظام پاسخ داده و اعتماد اجتماعی را در سطحی معقول به ایران بازگرداند. ۱۷تیر
https://t.me/Khabar_Naghde

This comment was minimized by the moderator on the site

پزشکیان چگونه وضعیتی را تحویل گرفت

تابستان است و گرما آزار دهنده، برای قطع نشدن برق شهری، دولت مجبور است برق صنایع و کشاورزی را در ساعاتی از روز قطع کند.
این وضعیت کشوری است که بیشترین ظرفیت را برای تولید برق آفتابی از گرمترین کویر دنیا دارد،  ظرفیت تولید انرژی از گازهایی که بر سر چاهها می سوزد و نابود می شود بدون هیچ بهره ای را هم داریم اما تحریم مانع سرمایه گذاری است، وزیر نفت هشدار داده اگر 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری جدید صورت نگیرد بایست در زمستان گاز وارد کنیم این وضع کشوری است که بیشترین مخازن نفت و گاز دنیا را دارد!

زمستان هم که می شود باز گاز نیروگاهها را قطع می کنند تا منازل از گرمای گاز استفاده کنند.
نیروگاهها در چنین وضعیتی از مازوت استفاده می کنند و موجب آلودگی شدید هوا می شوند و انواع بیماری ها و تعطیلی مدارس به خاطر آلودگی هوا.

تابستان که می شود بسیاری روستاها با مشکل قطعی آب مواجه اند و شهرها هم در معرض سهمیه بندی آب قرار می گیرند چون نتوانستیم هم پای مصرف، سرمایه گذاری جدید کنیم برای تولید.
بغل دست ما عربستان است که دو سال متوالی بیشترین رشد اقتصادی دنیا را دارد نه تنها مشکل آب و برق و گاز ندارد که در حال مبدل شدن به قطب تولید محصولات کشاورزی است با تبدیل آب شور دریا به شیرین و با بزرگترین پروژه های تولید برق از آفتاب و....

مملکتی که به قول حاکمانش 7 درصد منابع دنیا را دارد و یک درصد جمعیت دنیا را، چرا به چنین روزی افتاده؟
چون حاکمانش می خواهند به جای واقع بینی شعارهای پرهزینه بدهند.
چون سختشان است که بگویند اشتباه کردیم و شعارهای ما، واقع بینانه نبود.
شدیم مثل کسی که خورد زمین و برای کم نیاوردن، شروع کرد به سینه خیز رفتن، گویا به زمین نیافتاده!

این وضعیتی است که پزشکیان از دولت قبل تحویل گرفته.
اگر در تعامل با ارباب قدرت داخلی بتواند سیاستهای آمریکا ستیز را تغییر دهد، وضع تغییر خواهد کرد و الا بد و بدتر خواهد شد.
پزشکیان قول داد اگر قرار بر بد و بدتر شدن اوضاع باشد استعفا دهد.

پ ن: آنچه در متن بالا تحلیل شده تنها گوشه ای از وضعیت وخیم اقتصادی است که پزشکیان تحویل گرفته.
وضعیت اجتماعی و فرهنگی و سیاسی نیز قابل تحلیل است.

شهاب_الدین_حائری_شیرازی

This comment was minimized by the moderator on the site

پزشکیان چیزی برای از دست دادن ندارد

امروز آقای پورمحمدی به دیدار رئیس جمهور منتخب رفت.
پورمحمدی دقیقا حرفهای اساسی را زد اما به عکس روحانی که با همین تیپ حرفها دو و سه دوره قبل رئیس جمهور شد این بار پورمحمدی با دویست هزار رای نتوانست اعتماد مردم را جلب کند، چرا؟
چون مردم مخیر شدند بین کسی که پیشینه اش شهادت به حرفهایش می داد و دیگری که در زمینه حرفهایش، عمل خاصی ارائه نداد.

پزشکیان در موقعیتهای مختلف در راستای حرفهای امروزش در سالیان گذشته حرف زده بود، اعتراض کرده بود، پیشینه داشت، تاوان داده بود.

این مورد آخر خیلی مهم است؛ تاوان دادن برای اعتقاد.
کسی که حاضر است تاوان بدهد، یعنی حاضر است برای عقیده اش بجنگد.
پزشکیان از جنس مردم معترض است چون مثل هم آنها تاوان داده و رد صلاحیت شده بود.

من معتقدم پزشکیان برای رفع تحریم، برای رفع فیلترینگ، برای رفع حجاب اجباری برای رفع خالص سازی خواهد جنگید.
پزشکیان چیزی برای از دست دادن ندارد او در  یک ویوئو می گفت یک دلبستگی داشتم که خانمم بود و رفت امروز به جاه و مقام و دنیا دلبستگی ندارم.

به چنین کسی که پاک زیسته و دلبسته دنیا نیست می توان امید داشت که نترسد و نتوانند بترساندش.

پزشکیان در زمانی که راههای نرفته، رفته شده اند و به در بسته خورده اند به جایگاهی که می تواند راه جدیدی را انتخاب کند البته با سماجت، دست یافته.

دیگر سعدی شیرازی هم فهمید تا تحریمها حل نشود، اوضاع بد و بدتر خواهد شد.
فیلترینگ فقط به نفرت مردم از حاکمیت انجامید و فساد اقتصادی وفیلترشکن فروشی و فساد اخلاقی، 40 ملیون نفوس ایرانی برای دستیابی به تلگرام، از پروکسی شکن ها استفاده کردند و ناخواسته انواع کانالهای پورنوگرافی را دیدند.

همه فهمیدند که حجاب اجباری به بی دینی و نفرت از دین و نمادهای دینی و روحانیت انجامیده و شکاف حاکمیت و ملت را عمیق تر کرده.

امروز بستر جامعه آماده و مشتاق تغییر در سیاستهاست و فقط یک انسان اخلاق گرا که حاضر نیست پا روی وجدانش بگذارد و برای رضایت مخلوق، رضایت خالق را بفروشد می طلبد یک انسان کله شق که از حق و حقوق ملت کوتاه نیاید این فرد همان پزشکیان است.

https://t.me/virayeshe_zehn

This comment was minimized by the moderator on the site

به دنبال سراب! 

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار، در کانال تلگرامی‌اش نوشت:

دو دسته در انتظار شکست و ناکامی دولت آتی پزشکیان نشسته‌اند.

یک دسته براندازان افراطی‌اند که گمان می‌کنند با شکست او راه برای انقلاب و به قدرت رسیدن آنان باز می‌شود. دستهٔ دوم هم، تندورهای داخلی‌اند که تصورشان بر این است بعد از به گِل نشستن کشتی دولت، آنها آغازی دوباره خواهند داشت.

روشن است که هر دو دسته به دنبال سراب‌اند و عده‌ای را هم در پی خود به برهوت نیستی می‌کشند.

منظورم از سراب نامیدن تصورات آنان، نه این است که دولت پزشکیان لزوماً موفق می‌شود، بلکه مراد این است که با شکست دولت او دیگر چیزی از این مملکت باقی نمی‌ماند که سلطه بر آن  ارزش این همه تمنا و عطش داشته باشد!

@eskannews_com

This comment was minimized by the moderator on the site

نغمه‌ی شوم دولتِ در سایه، از دلِ خانه‌ی اشباح، در شبی دیجور و وانفسا

غلامرضا علیزاده

شنیده‌ام که سعید جلیلی به میان «عزادارانِ حسینی» رفته و از «وظیفه خود!» در راستای نظارت و کمک به دولت [بخوانید کارشکنی] سخن به میان آورده و گفته:

«اگر جایی ما چیزی گفتیم و دولت عمل کرد که هیچ، وگرنه ما وظیفه خود می‌دانیم ورود کنیم!»

این همان حلقه‌ی مفقوده‌ای است که در طول سالیان گذشته پس از انتخابِ رئیس جمهور، مغفول مانده است. چگونه؟

یعنی پس از آن‌که، دولت را با هلهله و شادی به پاستور فرستادیم، تنهایش گذاشتیم و مجاهدان ستادهای انتخاباتی (اصلاح‌طلبانِ صندوق‌محور) همچون خالدبن‌ولید، پشت جبل احُد، مشغول جمع‌آوریِ غنائم شدند. و دولتِ در سایه با اهرم‌های فشارش، از دولتِ مستقر، شیرِ بی‌یال و دُم و اِشکم ساخت.

حال آن‌که، همان‌گونه در یادداشت کوتاه صبح پس از پیروزی پزشکیان گفته‌ام؛ «باید دولت را یاور بود»

اینک سعید جلیلی، از شرم یار ما، مسلمان‌وار آمده و شمشیر را از رو بسته، و می‌خواهد خود را به عنوان ناصح مشفقِ ساحَت سیاست جا بیندازد. اما چه خوب که سعید بداند، این مردم اگر به برنامه‌هایت(توهمات) باورمند بودند که به سیادت تو بر قوه مجریه رای میدادند تا به ژرف‌بخشی به عمق راهبردی‌ات بکوشی!

مگر نه آن‌که، در سال‌هایی که در سِمت دبیری شورایعالی امنیت ملی بودی، نه فن مذاکره بلد بودی و نه زبان تعامل با دنیا را، و جز شاخ و شانه‌کشیدن و زمین‌زدنِ توافق‌های احتمالی کار دیگری بلد نبودی. و حتا رحم به دولت مشهور به سید محرومان نکردی و با بهانه‌های بنی اسرائیلی، جلوی توافقِ در حال امضاء توسط دولت سیزدهم را گرفتی و خون به دل امیرعبداللهیان کرده بودی!؟

این همان مخاطره‌ای بود که نسبت به آن پیش از پیروزیِ پزشکیان هشدار داده بودم، نشان به آن که به نیروهای گریز از مرکزی که مانع اجرای برنامه‌های دولتش خواهند شد، اشاره کرده بودم و اکنون خیلی زودتر از آن‌چه که فکر می‌کردیم، جناحِ خودحق‌پندار به صرافت افتادند تا مانعی لای چرخ‌دنده‌های موتور محرکه دولت انداخته و هر روز با انتقادها و ایرادهایی که میدانیم چیست، از موفقیت و کامیابی او جلوگیری کرده، از ملت انتقامی سخت بگیرند.

من نمیدانم چه کسی به او که هیچ کارنامه‌ی روشن اجرایی ندارد، چنین وزانتی داده که او این‌گونه برای خود چنین حقی قائل باشد و در سایه بنشیند و زیر نور شمعی کم‌سو، در دهلیزهای مخوفِ قدرت، برای زمین‌زدن دولت‌ها، نقشه‌های شوم بکشد.

@TOFANPoetry

This comment was minimized by the moderator on the site

چرا ۱۴۰۳، عجیب‌ترین انتخابات تاریخ ایران بود
مصطفی فقیهی: عجیب‌ترین انتخابات در تاریخ ایران که پیروزِ آن ‏بدون هیچ قول و وعده ‏و بی‌حمایتِ هیچ سلبریتی ‏و با کسبِ آراء فقرا ‏و بدنه‌ی سنتی-سیستمی و آراءِ نُو خاکستری‌ها
‏و در برابر یک دولت و ستاد و سیما ‏بر صندلی ریاست‌جمهوری نشست
با مشارکت مضاعف در دور دوم‌ نسبت به دور اول برخلافِ همه‌ی ادوارِ دو دوره‌ای @Sahamnewsorg ‏⁧


‏شما به فیلترشکن‌ها نباختید؛
شما به «قبیله‌گرایی»، «افراطی‌گری» و «ناکارآمدی» باختید.
شما به «حذفِ نخبگان و شایستگان» باختید.
شما به «گوشت کیلویی ۸۰۰ هزار تومان» باختید.
شما به «کندیِ سرعت اینترنت» و «فیلترِ شبکه‌های اجتماعی» باختید.
شما به «قیمتِ سرسام‌آور خودرو» و «ممنوعیتِ واردات خودرو» باختید.
شما به «طرحِ نور» و عدم تکریم زنان و دختران نجیب این سرزمین باختید.
شما به «فقدانِ شفافیت» و «عدم صداقت» باختید.
شما به فسادِ «چایِ دبش» و «نهاده‌های دامی» باختید.
شما به «اخراجِ نیروهای شایسته خودی» و «پرونده‌سازی» علیه ایشان باختید.
و نهایتاً شما به «اراده اجتماع» برای تغییر باختید.
لینک_گروه_حامیان_سبز_میرحسین


حمله تند یک فعال رسانه‌ای اصولگرا خطاب به جلیلی
آقای جلیلی!
تمام جریان انقلابی+دولت مستقر+شهرداری تهران+میلیاردها بودجه+صداوسیما+بسیج و سپاه، پشت سر شما ایستاد و شما با ناکارآمدی و مدیریت نادرست، انتخاب را دو دستی تقدیم اصلاح طلبان کردید.
چرا تاکنون از امت حزب الله بابت مسیر نادرستی که رفتید عذرخواهی نمی کنید؟! @Sahamnewsorg


حمله نماینده قم به شورای نگهبان:
نتیجه انتخابات نتیجه اشتباه در چینش سیاسی نامزد‌هاست
زیر باد کولر نشستید و ترکیبی را در فرآیندی غیر شفاف تحویل دادید
با دوندگی طلبه‌های انقلابی زیر گرمای چهل، پنجاه درجه هم نتوانستیم
منان رئیسی، نماینده قم به شورای نگهبان حمله کرد و گفت که نتیجه به دست آمده را بیش و پیش از همه، نتیجه اشتباه عجیب این دوستان در چینش سیاسی نامزدها می‌دانم.
@Sahamnewsorg

This comment was minimized by the moderator on the site

محمدرضا مهاجر:
در سال ۹۲ در سه استان آذربایجان شرقی، اردبیل و آذربایجان غربی نتایج بدین ترتیب رقم خورد:

آذربایجان شرقی:
روحانی: ۱،۰۵۲،۰۰۰
قالیباف: ۱۸۷،۰۰۰
جلیلی: ۱۸۷،۰۰۰

آذربایجان غریی:
روحانی: ۶۸۲،۰۰۰
قالیباف: ۱۵۱،۰۰۰
جلیلی: ۹۳،۰۰۰

اردبیل:
روحانی: ۳۸۴،۰۰۰
قالیباف: ۹۸،۰۰۰
جلیلی: ۴۴،۰۰۰

آیا مردم این سه استان رای قومیتی می‌دهند؟ جواب مشخص است: نه!
آیا حسن روحانی هم ترک بود؟
شکست را بپذیرید و محترم باشید. به مردم اهانت نکنید.

This comment was minimized by the moderator on the site

بیانیه شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب بمناسبت انتخاب غرور آفرین نهمین رئیس جمهوری ایران

به نام خدا

هموطنان عزیز
دستان گرم و پر محبت شما را در اقصی نقاط کشور می‌بوسیم و خاک قدومتان را سرمه چشم میکنیم و حضور ارزشمندتان در پای صندوق‌های رای را که موجب حفظ اتحاد و همدلی در جهت بهبود وضعیت کشور شد را ارج می‌نهیم.

از همه هموطنان عزیز، چه آنهایی که به جهت اعتراض به شرایط موجود رای ندادند و چه آنهایی که به عشق وطن و حفط کرامت ملت در پای صندوق های رای حاضر شدند، کمال تقدیر و تشکر را داریم و قدردان درایت و آگاهی مردم بزرگ و متمدن ایران زمین هستیم.

از همین رو، با پایان رقابت های انتخاباتی از یکسو و وجود مشکلات عدیده در تمامی حوزه های اجتماعی و کلان کشور از سوی دیگر، زمان آن فرارسیده است تا علاقمندان به ملت و کشور، وفاق و همدلی واقعی را سرلوحه خود قراردهند و در مسیر توسعه، نوسازی و بازسازی کشور و رفع تنش با سایر ملت‌ها گام های موثری بردارند.

لذا ضرورت دارد تا با بهره‌گیری از همه متخصصین و تعامل نخبگان کشور در عرصه های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی، طرحی نو برای اداره امور کشور دراندازیم و با جلب نظر و تجربیات کارشناسان و متخصصین فرهیخته و بکارگیری ظرفیت نسل جوان و جامعه زنان این سرزمین پرافتخار، موجبات رشد و توسعه اجتماعی و زمینه برقراری عدالت و رفع تبعیض و مبارزه با رانتخواری و فساد در کشور را نهادینه کنیم.

وفادارانه به جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان بابت حضور به موقع و ارزشمندشان در عرصه انتخابات و جلب اعتماد عمومی برای مدیریت قوه اجرایی کشور تبریک میگوییم و امیدواریم که این پیروزی بزرگ با بهبود وضعیت عمومی جامعه در طی ماهها و سالهای پیش رو، بعنوان برگ زرینی از اقتدار ملت بزرگ و شریف ایران برای نسل های آینده به یادگار بماند.

بخاطر داشته باشیم که کسب این موفقیت، گامی بسیار بزرگ و تاثیرگذار برای نجات کشور از خودبینی‌ها و انحصارگرایی در قدرت و تلاشی ارزشمند از سوی جامعه برای فاصله گرفتن از انحطاطی بود که نامحرمان انقلاب، تحت عنوان "پروژه خالص سازی" در سودای تحمیل آن بر ایران عزیز بودند، که این تلاش بدخواهان، به لطف ایزد منان و بیداری و آگاهی این مردم بزرگ، ناکام ماند.

مبرهن است که تمام ایرانیان با هر دین، آیین، قومیت، سلیقه و طبقه اجتماعی، دارای حقوق مساوی جهت مشارکت در کلیه امور کشور و تعیین سرنوشت خود و اداره امور جامعه  هستند و ضرورت دارد تا رفع تبعیض ها  و کاستی ها در تمامی نقاط کشور، بویژه مناطق محروم و کم برخوردار در راس سیاست های اقتصادی و توسعه گرایانه رئیس جمهور منتخب قرار بگیرد و پرواضح است که استفاده از ظرفیت های قانونی احزاب، تشکل های مردم نهاد، صاحبان قلم و اندیشه  و مصلحین مردمی جامعه، می‌تواند بعنوان ظرفیتی ارزشمند و تاثیر گذار، در اختیار دولت چهاردهم و در خدمت مردم عزیز ایران قرار بگیرد.

امیدوارم که دادار رحمان و رحیم، حافظ و نگهدار این سرزمین و ملت بزرگ و پرغرور ایران زمین باشد.

شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب

جمهوریت @jomhuriyat

This comment was minimized by the moderator on the site

جلیلی رکورد شکست در انتخابات را از محسن رضایی پس گرفت:

جلیلی
۱۳۷۸ مجلس مشهد
۱۳۸۲ مجلس مشهد
۱۳۹۲ ریاست‌جمهوری
۱۳۹۶ ریاست‌جمهوری
۱۴۰۰ ریاست‌جمهوری
۱۴۰۳ ریاست‌جمهوری

رضایی
۱۳۷۸ مجلس تهران
۱۳۸۴ ریاست‌جمهوری
۱۳۸۸ریاست‌جمهوری
۱۳۹۲ ریاست‌جمهوری
۱۴۰۰ ریاست‌جمهوری


پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

This comment was minimized by the moderator on the site

اگر براتون سؤاله که محسن برهانی چرا درست فردای انتخابات بازداشت می‌شود، سخنرانی او را در ورزشگاه حیدرنیا شب قبل از انتخابات را ببینید.

حاکمیت قانون یعنی اینکه کسی حق ندارد اعتراض مردم را با گلوله و ساچمه جواب دهد

حاکمیت قانون یعنی اینکه هر کسی که کشت و کور کرد باید پاسخگو‌ باشد.

ناصر دانشفر

ما می‌دانستیم از مشت اول اینقدر دردتان نمی‌آید، چرا که مدتهاست برای حضور عاشقان ولایت و عدم حضور مخالفان خود، نقشه می‌کشید. شاهدش جملهٔ حضرت‌آقا که مشارکت را به معنای رأی به نظام‌مقدس عنوان نمودند و پیامک‌های تو رو خدا پای صندوق نیائید وزارت کشور است.
برای همین مشت دوم را روانهٔ گونه‌تان کردیم که همه جوره ببازید. نظام‌تان مشروعیتش را بیش از پیش از دست داد، کسی راهی پاستور شد که به خونش تشنه بودید و حالا به جان هم افتاده‌اید و از لعن به یکدیگر، به فحش و ناسزا رسیده‌اید.
اما یک چیز واضح است و آن این است که اگر همهٔ ما را به زندان ببرید باز هم سوز دلتان کاهش نخواهد یافت.
اینکه هم حاکمیت تمامیت‌خواه و هم براندازان نظام،هر دو به ما هجوم آورده‌اند، نشانی از درستی راه ماست.
سیصد گل سرخ و ...
آدرس کانال @peyghameashna


اگر قرار باشد یک نفر که هم فقه بداند و هم حقوق و مهمتر از همه این که آزادگی داشته باشد را بر صدر بنشانند او دکتر برهانی است که پدیده ارزشمند دو سال اخیر ایران و سرمایه بزرگ ایران است. زندان کردنش چیزی از او کم نمی‌کند. زندان را در صدر قرار می‌دهد.
امروز آزادش کنید و نه حتی فردا.
عباس عبدی @noghteh3

This comment was minimized by the moderator on the site

جامعه قبرستانی
یاشار سلطانی
صبا اذرپیک
وحید اشتری
و حالا دکتر برهانی تنها طی چند هفته به حبس رفتند.
عدالتخواهان و منتقدان در حبس
مفسدان و ستمگران رها
هر شمعی که در تاریکی برآید، خاموش می کنند.
کاش با این آزادگان چون آقای صدیقی، برخورد مومنانه می کردید!
سلمان_کدیور

This comment was minimized by the moderator on the site

افعی پایداری در روز جمعه از درب منازل به لانه برگشت خطر هنوز در کمین است


۲۰ سال پس از دولت محمد خاتمی شاگردان مصباح عملا قدرت را دردست داشتند ودولت روحانی را هم با رأی ۲۴ میلیونی به کما بردند زیر پای
خود لگد مال کردند
خفقان را درداخل برقرار کرده اند سرمایه کشور را به خدمت گرفته وجوانان ساده دل را درمساجد شستشوی مغزی دادند تا ارباب آنها عالیجناب پوتین بهره برداری کامل کند
در افکار این باند مخوف چیزی به اسم تمدن ایران وجود ندارد
مسکو پرستان، وطن پرستی را برنمی تابند. به تعبیر آینها کسی که نام ایران برسر زبان دارد باید سرکوب شود
این قوم با ظاهر مذهبی به جنگ وطن آمده اند .ملی گرای را عملا به کما بردند فقر را گسترش دادند تا فقیران راسرباز خود کنند وموفق هم شدند
کی باور می‌کرد جلیلی که دو دوره در مشهد ۵۰ هزار رای نیاورد درقامت ریس جمهور کشور ۱۰ میلیون رای به خود اختصاص دهد
این باند مخوف که خود را عین اسلام ودیگران را کافر می‌داند وکلمه مردم رافقط طرفداران خود جا زده اند
حالا حالا دست بردار نخواهند بود وبا قدرتی که دارند دولت پزشکیان را نیز سرکوب میکند مگر اینکه درصحنه بمانیم
جمشید نوری ممبینی

This comment was minimized by the moderator on the site

تحلیل‌گرغربی: این پیروزی را نمی‌توان تصادفی دانست؛ سانسورعبارت «اگر رهبری نبود» پزشکیان در تلویزیون
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار ۰۷/۰۷/۲۰۲۴ - ۱۷:۱۸ ‎+۲ گرینویچ
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب ایران، روز شنبه طی سخنانی پیروزی خود را مرهون علی خامنه‌ای دانست و گفت که بدون «هدایت» رهبری، نام او از صندوق‌ها بیرون نمی‌آمد.
او با اشاره به روند برگزاری انتخابات و شمارش آراء گفت: «اول باید از مقام معظم رهبری باید تشکر کنیم که اگر ایشان نبود، تصور نمی‌کنیم از این صندوق‌ها اسم من در می‌آمد و این هدایتی بود که رهبری داشتند.» البته صدا و سیما همین را هم برنتابید. به‌گزارش رسانه‌های داخلی ایران در اخبار ساعت ۱۴ شبکه اول این جمله خوانده نشد تا از همان آغاز رویه رسانه‌«ملی» در برابر رئیس‌جمهور «منتخب» مشخص باشد.
مسعود پزشکیان همچنین عصر شنبه با علی خامنه‌ای دیدار کرد که به گزارش وبسایت رهبر جمهوری اسلامی، خامنه‌ای نیز در این دیدار «از روند افزایشی مشارکت در دور دوم انتخابات» ابراز خرسندی کرده بود.
انتخابات اخیر برای برگزیدن نهمین رئیس‌جمهور ایران، در حالی برگزار شد که تنش‌ها در منطقه در پی جنگ اسرائیل با حماس و حزب‌الله (متحدان ایران در منطقه)، همچنین فشار غرب بر ایران بر سر برنامه غنی‌سازی اورانیوم بطور قابل توجهی افزایش یافته است.

گزینشی هدفمند برای ارسال پیام
ستایش‌های مسعود پزشکیان از علی خامنه‌ای موضوع جدیدی نیست. او پیش از این در سال ۲۰۱۰ میلادی (۱۳۸۸ خورشیدی) در گفتگو با ایسنا، درباره اهميت حمايت از مواضع رهبری و دفاع از اصل ولايت فقيه گفته بود: «شک كردن در اين مساله و اينكه اعتقاد به آن را زير سوال ببريم، از نظر اعتقادی جايی ندارد.»

پزشکیان در مصاحبه‌ای دیگر با روزنامه «همدلی» نیز گفته بود که «در مسئله سیاست خارجی، باید با رهبری هماهنگ شد. چون طبق قانون لازم است که سیاست‌ها و جهت‌ها را ایشان تعیین کند.»

گوتیه ریبینسکی، سردبیر بخش بین‌الملل شبکه خبری «فرانس ۲۴»، در تحلیلی از تحولات ایران به این موضوع اشاره می‌کند که پزشکیان قدرت مانور زیادی برای انجام اصلاحات و عمل به وعده‌هایش ندارد؛ زیرا اطراف او را افراد قدرتمند بسیاری احاطه کرده‌اند.

از جمله علی خامنه‌ای که رهبری سیاست خارجی ایران را در دست دارد و نهادهایی همچون شورای نگهبان که در مجموع یک ساختار بینهایت قدرتمند را شکل داده‌اند که خط مشی‌ها را، هم در سیاست به معنای کلی آن و هم در موضوعات مرتبط با سیاست داخلی، ترسیم و اعمال می‌کنند.

چرا کشورهای غربی تاکنون به پیروزی پزشکیان واکنش نشان نداده‌اند؟
این تحلیلگر سیاسی سپس به موضوعاتی همچون جنبش «زن، زندگی، آزادی» و خواست زنان ایران برای حذف حجاب اجباری و در مقابل آنها سرکوب گسترده‌ای که از سوی حکومت ایران و نیروهای سپاه اعمال شد اشاره دارد و می‌گوید: «رسیدن پزشکیان به قدرت را نمی‌توان یک رویداد تصادفی دانست؛ بلکه نهاد قدرت در ایران چنین تصمیمی داشته است. از آنجایی که به پزشکیان به عنوان یک اصلاح‌طلب نگریسته می‌شود، نهاد قدرت تصمیم دارد از او برای مذاکره با غرب بر سر برنامه هسته‌ای این کشور استفاده کند.»

او می‌افزاید: «به معنای دیگر، رهبر جمهوری اسلامی امیدوار به مذاکره است و به همین دلیل از مسیر این انتخابات، پیامی را در این باره به غرب می‌فرستد.»

گوتیه ریبینسکی تاکید دارد با توجه به اینکه نامزدهای این انتخابات از فیلترهای مختلفی از جمله نظر رهبری و شورای نگهبان رد می‌شوند، «اگر فرد اصلاح‌طلبی درنهایت بتواند نامزد شود، به این معناست که آنها به یک اطلاح‌طلب نیاز دارند.»

او همچنین بر این موضوع تاکید دارد که نسل جوان ایران در این انتخابات بر سر یک «دوراهی دشوار» قرار داشت؛ زیرا اگر به پزشکیان رای می‌داد «حمایت از رژیم» تفسیر می‌شد و اگر رای نمی‌داد، فردی بسیار تندروتر به قدرت می‌رسید و بر سرکوب‌ها افزوده می‌شد.

او سخنش را با این جمع‌بندی به پایان می‌رساند که «بنابراین با این انتخاب، پیامی از سوی رژیم به غرب فرستاده شد و نمی‌توان انتظار بهبود وضعیتی در سیاست‌های داخلی را داشت.»

This comment was minimized by the moderator on the site

انتخابات ننگین

اینکه بنابر فرمایش مقام معظم رهبری حالا برای چهارمین نوبت پی در پی به ننگ انتخاباتی زیر ۴۰٪ گرفتار شدیم. یعنی خروجیهای از انتخابات ننگین که در بهترین شرایط علی الظاهر انتخاب حداکثر ۱۲٪ - ۲٪ حائزین رای هستند بر صندلی رئیس جمهور، مجلس شورا و مجلس خبرگان رهبری بنشینند و با دروغ کسب رای مردم به حکمرانی بر مردم به پیوندند راهی جز رویارویی با اکثریت بالای ۸۰٪ - ۷۵٪ بی اعتنا و بی اعتماد به انتخابات نخواهند داشت.
اینکه ۲۷ سال بعد از رقابت بسیار جدی و نجیبانه خاتمی و ناطق نوری در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۷۶ حالا شاهدیم که دو رقیب شریف و نجیب آنروزها در انتخاب ۱۴۰۳ به نقطه مشترک رای به پزشکیان رسیدند حتماً به درک عمیقی از اهمیت مقابله با جریان فکری تکفیری فرقه ضاله مصباحیه باز می گرد.
اینکه پانزده سال پس از تقابل بسیار سنگین انتخاباتی که پایانی بسیار دردناک و خونین با حرکت اعتراضی حامیان و علاقمندان به کاندیداتوری میرحسین موسوی داشت و احمدی نژاد را پیروز ریاست جمهوری دهم در ۱۳۸۸ بر کرسی نشاند. حالا شاهدیم که احمدی نژاد رئیس جمهور محبوب پیشین حکمرانی به همزبانی با رقیبش میرحسین موسوی که برخلاف احمدی نژاد تمام روزهای پانزده ساله را در زندان خانگی می گذراند بهتحریم انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری رسیدند. شاید به این معناست که اگر به ۸۸ راهی بود حتماً احمدی نژاد و میرحسین می توانستند با افتخار و برای فردای ایران به نفع هم کناره گیری کنند.
اینکه علی رغم درخواست پورمحمدی قائم مقام اسبق وزارت اطلاعات و رئیس سابق بازرسی کل کشور در جریان مناظره انتخاباتی با اشاره به ادعای متقابل خیانت به مردم ایران و ایران توسط جلیلی و زاکانی با زنگنه وزیر نفت در مورد قرارداد کرسنت (برداشت گاز ترش از میدان مشترک سلمان که طی سی سال گذشته بطور یکجانبه و کامل توسط امارات در حال برداشت است و ایران تاکنون حتی یک متر مکعب برداشت نداشته و نخواهد داشت) هیچ مقام و مرکزی خود را مخاطب برای پیگیری و بازخواست نمی داند. حرف جدیدی نیست چنانکه هیچ کس خود را موظف به توضیح در مورد دزدی خانوادگی هزار میلیارد تومانی کاظم صدیقی یا هتاکی حیوانی به نام پناهیان نسبت به ساحت خاتم الانبیا(ص) و علی مرتضی(ع) نمی داند.
اینکه امثال زاکانی و قاضی زاده حسب ماموریت محوله آبرو و نوامیس خود را به کارزار تبلیغات انتخاباتی کشانده تا در کسوت نفر یارکوب انجام وظیفه کنند حرف جدیدی نیست. اما ایکاش لااقل یکی از فقهای شورای نگهبان می توانست لااقل یکبار شرافتمندانه توضیح دهد که فقهای شورای نگهبان چرا الکن و عاجز از تشخیص بازی تکراری کثیف ماموران انتخابات بازی هستند؟ باید لااقل یکی از فقهای شورای نگهبان یکبار شرافتمندانه توضیح دهند زاکانی و قاضی زاده نسبت به دهها چهره شناخته شده احراز صلاحیت نشده چه ویژگی‌هایی داشتند؟ و چرا فقهای مذکور در تشخیص بازی کثیف انتخابات بازی زاکانی و قاضی زاده الکن و عاجز بودند؟ ۱۱تیر
https://t.me/Khabar_Naghde

This comment was minimized by the moderator on the site

سال ۱۴۰۰ رای مرحوم رئیسی به تنهایی ۱۸ میلیون بود ولی در ۱۴۰۳ مجموع رای قالیباف وجلیلی ، ۱۲ میلیون و۸۰۰ هزار یعنی جریان اصولگرا ۵میلیون و۲۰۰ هزار رای خود را بر اثر عمل کرده سه ساله دولت سیزدهم از دست داده اند .

دولت ⁧ جلیلی⁩، دولت چهارم ⁧ احمدي_نژاد⁩ است نه دولت سوم آن. دولت سوم احمدی‌نژاد توسط مرحوم ⁧ رئیسی⁩ تشکیل شد.
https://t.me/+iK-468eUZ8tlYTQ0

آماردقیق تر نشانگر اینست که اگر پزشکیان یک میلیون و۸۵۳۰۰۰ رای بیشتر آورده بود در همان مرحله اول به ریاست جمهوری چهاردهم می‌رسید .

پزشکیان چه میزان رای برای برنده شدن در مرحله اول نیاز داشت؟
بر اساس آمارها، دکتر پزشکیان با اختلاف حدودی یک میلیون و نهصد و شصت هزار رای تا کسب ۵۰ درصد آرا به مرحله دوم رفت.
اختلاف آرای پزشکیان و جلیلی در مرحله نخست حدود یک میلیون رای بوده است.
اختلاف رای پزشکیان و قالیباف حدود ۷ میلیون رای می باشد.
اختلاف رای جلیلی و قالیباف حدود ۶ میلیون رای می باشد./ ایلنا
https://t.me/+iK-468eUZ8tlYTQ0



میثاقنامه ۲۴ ماده‌ای دکتر مسعود پزشکیان با مردم ایران

من ، مسعود پزشکیان ، سرباز وطن و خدمتگزار ملت ، در پیشگاه پروردگار متعال و در محضر مردم شریف ایران  :

۱- متعهد می شوم دولت فراگیر ملی تشکیل و در جهت انسجام و وحدت ملی قدم بردارم

۲- متعهد می شوم پاسدار ومجری دقیق همه مفاد قانون اساسی باشم

۳-متعهد می شوم از حقوق همه آحاد ملت دفاع کنم و صدای بی صدایان باشم

۴- متعهد می شوم نظام شایسته سالاری را در همه انتصابات دولت برقرار و رعایت نمایم

۵- متعهد می شوم عامل اصلی در هماهنگی و همدلی قوای سه گانه کشور باشم تا دست در دست هم برای آبادانی ایران قدم های بزرگ برداریم

۶- متعهد می شوم با تمام توان با فقر و فساد و تبعیض مبارزه و مقابله نمایم

۷-متعهد می شوم از حقوق قانونی زنان بعنوان ستون خیمه خانواده ایرانی - اسلامی دفاع نمایم

۸- متعهد می شوم از حق مسلم مردم ایران در بهره مندی صلح آمیز از انرژی هسته ای و انرژی های نو ، برای توسعه کشور تا پای جان دفاع نمایم

۹- متعهد می شوم ۳ اصل عزت ، حکمت و مصلحت را در تمام مناسبات بین المللی بطور کامل و به نفع مردم ایران رعایت نمایم و صمیمی ترین همسایه برای کشورهای منطقه باشم

۱۰- متعهد می شوم در لحظه لحظه زندگی ام رعایت دقیق قانون و شرع و عرف و ادب و اخلاق و نزاکت را سرلوحه خود قرار دهم

۱۱- متعهد می شوم سفره ایرانی در شان هر ایرانی باشد . به کمک خدا و مردم ، در وسیع تر شدن سفره ایرانیان و سلامت جسمی و روح آنان جهاد خواهم کرد

۱۲-متعهد می شوم با تمام توان در جهت ارتقاء ارزش پول ملی مجاهدت نمایم

۱۳-متعهد می شوم هیچکس یا هیچ تفکر یا هیچ جناح سیاسی را در مقابل خود و مخالف خود نبینم و از همه ظرفیت کشور برای حل مشکلات مردم استفاده نمایم

۱۴-متعهد می شوم دولت فرهنگی تشکیل دهم و همه شئون اداره کشور اعم از سیاسی و اقتصادی و اجتماعی مبتنی بر فرهنگ غنی ایرانی- اسلامی باشد و فرهنگ زیربنای توسعه همه جانبه کشور خواهد بود

۱۵- معتقدم اهالی فرهنگ و هنر باید صرفا در بستر فرهنگی مشغول خدمت باشند و دخالت سایر نهادهای غیرفرهنگی از نظر من مذموم و غیرقابل قبول است و جای اندیشه در زندان نیست بلکه در خدمت تعالی ایران و ایرانی باید باشد

۱۶-متعهد می شوم از مهاجرت نخبگان و فرهیختگان و سرمایه های کشور جلوگیری نمایم

۱۷- متعهد می شوم از هر میزان سرمایه گذاری خارجی بطور کامل حمایت نمایم و از ظرفیت عظیم ایرانیان خارج از کشور بعنوان ذخایر ارزشمند توسعه و پیشرفت ایران استفاده کنم

۱۸- من با هرگونه برخورد خشن و زورمدارانه با مردم ایران حتی با مجرمین به شدت مخالفم و اجازه نخواهم داد هیچ احدی از دولت و نهادهای وابسته به دولت کوچکترین نقشی در اذیت و آزار مردم و رفتار خشونت آمیز با زنان و دختران و پسران و دانشجویان داشته باشند

۱۹- من معتقدم اسلحه و باتوم باید برای دشمنان این آب و خاک آن هم در صورت لزوم استفاده شود نه برای جوانان و اندیشه مندان و زنان و حق خواهان این سرزمین

۲۰-  متعهد می شوم همه اقوام ایران در نظام مدیریتی کشور بر اساس اصل شایسته سالاری حضور موثر داشته باشند و طبق اصول قانون اساسی مدافع هویت اصیل خویش باشند

۲۱-معتقدم معلمان و اساتید دانشگاه باید از نظر مادی و معنوی تامین شوند تا بتوانند مومنانه و عاشقانه نسبت به تربیت نسل پرشور و اندیشه مند آینده کشور مجاهدت نمایند

۲۲- متعهد می شوم در جهت توسعه و ترویج و بهره مندی آسان مردم از تکنولوژی های جدید از جمله فضای مجازی ، هوش مصنوعی و ... تمام توان خود را به کار برم

۲۳-متعهد می شوم همه عوامل تخریب و نابودی محیط زیست و میراث فرهنگی را از سر راه آینده کشور بردارم

۲۴-  متعهد می شوم با تدبیر شایسته ، با تفویض اختیار به استان ها ، مردمان هر قسمت از سرزمین ایران از مواهب موجود در محل زندگی شان نهایت استفاده و بهره مندی داشته باشند

This comment was minimized by the moderator on the site

واضح‌ترین پیام این انتخابات امتناع اکثریت قاطع از رای‌دادن است، نظام را قبول ندارند

فرخ نگهدار، فعال سیاسی

پرسش مهم تاریخی حالا این است که با آمدن پزشکیان آیا انتظار می‌رود تحولی مهم در ساختار قدرت و سیاست‌های جاری کشور انجام شود؟

از روزی که لیست نامزد‌های مورد تائید نظام منتشر شد باور کردم که هیأت حاکمه جمهوری اسلامی مصمم شده است انتخابات جاری را رقابتی کند و زمینه فراهم ساخته است که اصلاح طلبان در آن شرکت مستقیم داشته باشند. این تصور که جبهه پایداری مدافع بازگشت اصلاح‌طلبان به رقابت با آن‌ها بوده است اشتباه است. تنها تحلیل درست این است که دستگاره رهبری جمهوری اسلامی به دلیل عملکرد دولت مورد حمایت جبهه پایداری، یعنی دولت رئیسی، از یک سو و با توجه به انفجاری بودن سطح نارضایی و اعتراض در سراسر کشور، به این نتیجه رسیده که بدون بازگشت اصلاح طلبان به قدرت جمهوری اسلامی ایران از درون متلاشی می‌شود. تمام رویا‌های خالص‌سازی به فاسدتر شدن نهاد‌ها و به دعوا‌ها و افشاگری‌های متقابل آن‌ها با هم منتهی شده بود. در بازگشت از راهی که مدل انتخابات ۱۴۰۰ پیشاروی حکومت قرار داده بود جنبش مهسا نقشی تعیین‌کننده داشته است. جنبش مهسا درسی فراموش ناشدنی به این حکومت داد.پیش‌بینی می‌کنم دور تازه‌ای از سیاست در کشور ما آغاز شده که تنها دو نیروی متشکل و دارای پایگاه اجتماعی معین وجود خواهد داشت و با هم رقابت خواهند داشت. پیش‌بینی می‌کنم که آقای خامنه‌ای، برخلاف گذشته، خواهان حبس و حصر و حذف یک طرف به نفع طرف دیگر نیست. پیش‌بینی می‌کنم دولت اصلاحات تازه‌ای در ایران شکل خواهد گرفت که بر خلاف گذشته هم توان و زمینه تعامل با دستگاه رهبری را خواهد داشت و هم زبان گفتگو با مردم و امکان نهاد‌سازی در پائین را.به وضوح قابل مشاهده است که در طیف بسیار گسترده‌ای که به محوریت جبهه اصلاحات عمل می‌کنند، نیز تفاوت راهبردی و منافع سیاسی مشهود است. تا جایی که وحدت صفوف آن‌ها در آینده مورد سؤال است. با این حال با شناختی که من از این طیف‌ها دارم با توجه به کنترل دستگاه دولت توسط آقای پزشکیان، زمینه گسترده‌ای خواهد داشت که نیرو‌های مذکور متحد بمانند.به این ترتیب صحنه سیاست‌گذاری در ایران در چشم انداز آتی عملاً تحت تأثیر کنشگری دو تشکل سیاسی عمده، به واسطه دستگاه رهبری، شکل خواهد گرفت و نیرو‌های سیاسی اپوزیسیون در عمل فراخوانده می‌شوند که استراتژی و تاکتیک خود را اجباراً با این رقابت‌ها و برای تأثیر‌گذاری بر عمل سیاسی آن‌ها طراحی کنند.نظر به پیوند‌های مشهودی که جبهه اصلاحات با تشکل‌های مدنی دارد، و نظر به این که در طیف کنشگران مدنی کشور هم سابقه همکاری و تعامل با اصلاح طلبان جدی است، به نظر می‌رسد که تشکل‌های جامعه مدنی از فرصت‌ها و فضا‌های مناسب‌تری برای سازمان دهی، نهادسازی و بسط همپیوندی‌ها با گروه‌های ذینفعان بهره‌مند خواهند شد.

https://t.me/+iK-468eUZ8tlYTQ0

This comment was minimized by the moderator on the site

Masoud Pezeshkian @drpezeshkian · Jul 6
مردم عزیز ایران انتخابات تمام شد و این تازه آغاز همراهی ماست. مسیر دشوار پیش رو جز با همراهی، همدلی و اعتماد شما هموار نخواهد شد دستم را به سوی شما دراز می‌کنم و به شرافتم سوگند میخورم که در این راه تنهایتان نخواهم گذاشت. تنهایم نگذارید.


Dr. Abdullah Abdullah @DrabdullahCE
برگزاری موفقانه چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران را با اشتراک گسترده‌ی مردم و انتخاب آقای دکتر مسعود پزشکیان به مقام رهبری، دولت و مردم جمهوری اسلامی ایران تبریک می‌گوییم.
افغانستان و ایران دو کشور برادر و دوست‌‌ با مشترکات دینی، تاریخی و فرهنگی اند و در مراحل مختلف تاریخ در کنار یک‌دیگر ایستاده‌اند. جمهوری اسلامی ایران اکنون میزبان میلیون‌ها هموطن ما می‌باشد و به کمک‌های بشردوستانه‌ی خود به مردم افغانستان ادامه می‌دهد.
برای آقای دکتر پزشکیان @drpezeshkian و دولت منتخب و مردم عزیز جمهوری اسلامی ایران از خداوند متعال موفقیت، سعادت و سرافرازی آرزو می‌کنیم.


محسن برهانی @borhanimohsen1 · Jul 6
موضع انتقادی من نسبت به وزیر کشور در موضوع حجاب روشن است اما امروز باید از ایشان در خصوص صیانت از آراء مردم در انتخابات ۱۵ تیر تشکر ویژه کرد؛ آقای وحیدی امانت‌داری بود که خوش درخشید و نام نیکی از خود به‌ جا گذاشت.


مصطفی پورمحمدی @mopourmohammadi · Jul 6
به برادر عزیز، مومن و صادقم جناب دکتر پزشکیان، صمیمانه تبریک می‌گویم. امروز شما رئیس جمهور همه رفیقان و رقیبان و همه همراهان و مقابلان و همه غایبان_ناخرسند هستید.


Dr. Latif Pedram @LatifPedram · Jul 6
مردم بزرگ ایران سرنوشت انتخابات را آن‌گونه رقم زدند که شایسته‌ی تاریخ، تمدن و هویت آن بود. انتخاب جناب آقای دکترمسعودپزشکیان را در مقام ریاست‌جمهوری ایران تبریک می‌گویم.
پیشرفت، ترقی و صلح و ثبات ایران منبع خیرات و برکات بسیاری برای مردمان منطقه و جهان می‌باشد.



عبدالرضا داوری @DavariAbdolreza · 14h
راست می‌گویند؛ سعید جلیلی از آذربایجان شکست خورده است. همانطور که ١١۵ سال قبل، در ٢۵ تیر ١٢٨٨، مشروطه خواهان تبریزی، با هدایت ستارخان و باقرخان، تهران را فتح کردند و ایران را از شر مستبدین نجات دادند، این بار هم آذربایجان در ١۵ تیر ١۴٠٣، ایران را از شر بنیادگرایان نجات داد.



منبع موثق @validsource20 · Jul 6
انتخابات نسبتا سالم ۱۵ تیر را مدیون میرحسین موسوی هستیم که دست زدن به آراء ملت را هزینه‌زا کرد.



نگاه متفاوت (احمد زیدآبادی) @Zeidabadi_Ahmad صعب‌راه!
دکتر پزشکیان رسماً پیروز شد. ما با رأی دادن به او خدمتی به شخص وی نکردیم. به واقع او را روی میدان مین فرستادیم، میدان مینی که نقشه‌اش دست او نیست.
حرکت در چنین صعب‌راهی، نهایت درایت، احتیاط، شکیبایی، شجاعت و تواضع را می‌طلبد.
بدون کمک و حمایت رهبری، محسنی اژه‌ای، محمدباقر قالیباف و سردار باقری و رفتار بسیار هوشمندانه، مسئولانه و مدبرانهٔ ما ايرانيان دکتر پزشکیان نمی‌تواند گام از گام بردارد. او اما مرد نیک‌نفس و فروتن و بی‌کینه و صادقی است و همین خصائل می‌تواند اعتماد دیگران را جلب کند و راه تعامل به قصد گره‌گشایی از انبوه بیکران مشکلات جامعه و کشور بگشاید.
در این باره به تدریج و مفصل در روزنامهٔ هم‌میهن خواهم نوشت.
آنچه مرا از ماجرای ریاست جمهوری آقای پزشکیان دلگرم می‌سازد، باورم به وجود خدا و خیر و عنایت اوست. تحولاتی که در این ۵۰ روز رقم خورد، گویی فقط کار خدا بود و همه پنداری طبق نقشهٔ او کار کردند!
وَاللهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ

هنوز نظری ثبت نشده است

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ثبت نظر به عنوان مهمان.
Rate this post:
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

دیدگاه

چون شر پدید آمد و بر دست و پای بشر بند زد، و او را به غارت و زندان ظالمانه خود برد، اندیشه نیز بعنوان راهور راه آزادگی، آفریده شد، تا فارغ از تمام بندها، در بالاترین قله های ممکن آسمانیِ آگاهی و معرفت سیر کند، و ره توشه ایی از مهر و انسانیت را فرود آورد. انسان هایی بدین نور دست یافتند، که از ذهن خود زنجیر برداشتند، تا بدون لکنت، و یا کندن از زمین، و مردن، بدین فضای روشنی والا دست یافته، و ره توشه آورند.

نظرات کاربران

- یک نظز اضافه کرد در درهای نیم لا، طعمه هایی وسوسه ...
حکومت وحشی بشار اسد با زنان زندانی چه کرده است؟ ویدئو مربوط به لحظه آزادسازی زنان از زندان صیدنایا...
- یک نظز اضافه کرد در ابلاغ لایحه حجاب و عفاف، و قرا...
پزشکیان: حاکم با دستور نمی‌تواند کسی را هدایت کنیم/ با امر و نهی هم نمی‌شود جامعه را هدایت کرد. با ...